Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Güncel/Haber/Bilgi
10. Türkçe Olimpiyatları 2012
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 51698" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Gurbetteyiz diye bizi Ana Vatan dan bi haber sanmayin.. Yasasin teknoloji..evlerimizde canak anten ile Turkiye ve Kabe-de Canli Yayini dakikasi dakikasinda ANI yasamaktayiz..</span></p><p><span style="color: black">Bir kaç gündür, bazı kardeşlerimiz Türkçe olimpiyatlarıyla ilgili farklı görüşlerini paylaşıyorlar. “Sessiz kalayım” dedim </span></p><p><span style="color: black">ama huyum kurusun inandigimi yazmadan, soylemeden duramiyorum...sesli düşünmeye basladim yine..</span></p><p> </p><p><span style="color: black">Ben mümkün olduğu kadar Allah’ın gör dediği yerden konulara bakmayı tercih ediyorum.</span></p><p><span style="color: black">Türkçe olimpiyatlarını düzenleyenlerin zaten bu çalışmalarda İslami bir kaygılarının olmadığını düşünüyorum. </span></p><p><span style="color: black">Bunlar Türkçeyi ve Türk kültürünü tanıtmayı amaçlayan,gözyaşı patlaması yaşatan sadece şarkılı türkülü şenliklerdir diyenlerde olabilir...onlarda Hakli..</span></p><p><span style="color: black">Keşke bu kadar büyük bir organizasyon; Türkçeyi öğretmek yaninda da bir de İslam’ı anlatmak için yapılsaydı.</span></p><p> </p><p><span style="color: black">Evet bu olimpiyatlar, Türkiye devleti için bir gurur kaynağıdır. Fakat İslam alemi adına da bir gurur vesilesi de olabilseydi..</span></p><p><span style="color: black">islam ulkeleri de katilip Türkçe /islam olimpiyatları adi altinda yapilsaydi diye.. hatta bunu yetkili yerlere de teklif ve dilekce olarak yazip gonderdim...</span></p><p> </p><p><span style="color: black">Gurbette Yasiyan bir Muhacir olarak kilometrelerce uzaklara binbir zorluklarla ve emekle,sadece “basit” bir Türkçe propagandası için gidilmeyeceğini </span></p><p><span style="color: black">asıl gayenin çok daha yüce ve ulvi olduğunu farkedebilseydik..</span></p><p><span style="color: black">buradaki Universitedeki Nur Cemaatindan, ve diger Islamci Turk Gencliginin hizmet ve Dava Allah askini kendilerini adamisliklarini keske benim gibi sahit olabilseydiniz..</span></p><p><span style="color: black">Kizim Burada Okyonuslar otesinde dogdugunu biliyorsunuz.. Turkce ve ingilizce onun Ana dilli oldugu icin onu ve Onun gibi cocuklari suclamayin lutfen..hy..</span></p><p><span style="color: black">Onlarda ne yapsin iki Dil iki Din , iki kultur arasinda kendi oz ve asillarini korumaya calistiklari gibi hizmet ve dinlerini her kesime anlatmaya calisiyorlar...</span></p><p><span style="color: black">Kizim Tip fakultesinde Ingilizce egittim gordugu icin tabiki !Siniftan cikinca da ingilizce konustugunda istanbullu esra arkadasi hemen KIZIMI uyarip </span></p><p><span style="color: black">Turkce konussana!!demesini SEVIYORUM...</span></p><p><span style="color: black">ve onun gibi din ve dillini buradaki yabanci uyruklu cocuklara ogreten bu gonullu kahramanlari alkisliyor ve onlardan Allah RAZI olsun diyorum..agla..:,</span></p><p> </p><p><span style="color: black">Ben o çocukları izlerken,ağlıyorum!!ama ne güzel şarkı söyledikleri için ne de kızlı erkekli dans ettikleri için..degil!</span></p><p><span style="color: black">ülkelerinde imansizligin çukurlarinda sürüklenmeden müslüman insanlarla tanıştıkları için..</span></p><p><span style="color: black">dünyaya huzur barış ve iman gelecekse onların sayesinde geleceği için..</span></p><p><span style="color: black">söylenecek çok şey var,onları asıl kahramanlar söylesin,alın teri döken kalplerinde Allah aşkı olanlar,</span></p><p><span style="color: black">vatanlarinı hizmet icin terkedenler söylesin….</span></p><p><span style="color: black">dışlansamda, sevenler sevmez olsa da, senin “bak” dediğin yerden bakarak Hakkı haykırdım. </span></p><p><span style="color: black">Senin dininin tahrif edilmemesi için, tüm acizliğimle gayret gösterdim.</span></p><p><span style="color: black">Bu Gurbet Diyarinda cocuklarimizin, Cocuklarimin Dinini, dillini, aslini unutmamak icin!</span></p><p><span style="color: black">elimizden geleni yapiyoruz..</span></p><p><span style="color: black">Şahid ol Ya Rab, Şahid ol Ya Rab, Şahid ol Ya Rab!</span></p><p> </p><p><span style="color: black"><span style="color: black">KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE BİR MUMDA</span> SEN YAK…</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 51698, member: 1049"] [COLOR=black]Gurbetteyiz diye bizi Ana Vatan dan bi haber sanmayin.. Yasasin teknoloji..evlerimizde canak anten ile Turkiye ve Kabe-de Canli Yayini dakikasi dakikasinda ANI yasamaktayiz..[/COLOR] [COLOR=black]Bir kaç gündür, bazı kardeşlerimiz Türkçe olimpiyatlarıyla ilgili farklı görüşlerini paylaşıyorlar. “Sessiz kalayım” dedim [/COLOR] [COLOR=black]ama huyum kurusun inandigimi yazmadan, soylemeden duramiyorum...sesli düşünmeye basladim yine..[/COLOR] [COLOR=black]Ben mümkün olduğu kadar Allah’ın gör dediği yerden konulara bakmayı tercih ediyorum.[/COLOR] [COLOR=black]Türkçe olimpiyatlarını düzenleyenlerin zaten bu çalışmalarda İslami bir kaygılarının olmadığını düşünüyorum. [/COLOR] [COLOR=black]Bunlar Türkçeyi ve Türk kültürünü tanıtmayı amaçlayan,gözyaşı patlaması yaşatan sadece şarkılı türkülü şenliklerdir diyenlerde olabilir...onlarda Hakli..[/COLOR] [COLOR=black]Keşke bu kadar büyük bir organizasyon; Türkçeyi öğretmek yaninda da bir de İslam’ı anlatmak için yapılsaydı.[/COLOR] [COLOR=black]Evet bu olimpiyatlar, Türkiye devleti için bir gurur kaynağıdır. Fakat İslam alemi adına da bir gurur vesilesi de olabilseydi..[/COLOR] [COLOR=black]islam ulkeleri de katilip Türkçe /islam olimpiyatları adi altinda yapilsaydi diye.. hatta bunu yetkili yerlere de teklif ve dilekce olarak yazip gonderdim...[/COLOR] [COLOR=black]Gurbette Yasiyan bir Muhacir olarak kilometrelerce uzaklara binbir zorluklarla ve emekle,sadece “basit” bir Türkçe propagandası için gidilmeyeceğini [/COLOR] [COLOR=black]asıl gayenin çok daha yüce ve ulvi olduğunu farkedebilseydik..[/COLOR] [COLOR=black]buradaki Universitedeki Nur Cemaatindan, ve diger Islamci Turk Gencliginin hizmet ve Dava Allah askini kendilerini adamisliklarini keske benim gibi sahit olabilseydiniz..[/COLOR] [COLOR=black]Kizim Burada Okyonuslar otesinde dogdugunu biliyorsunuz.. Turkce ve ingilizce onun Ana dilli oldugu icin onu ve Onun gibi cocuklari suclamayin lutfen..hy..[/COLOR] [COLOR=black]Onlarda ne yapsin iki Dil iki Din , iki kultur arasinda kendi oz ve asillarini korumaya calistiklari gibi hizmet ve dinlerini her kesime anlatmaya calisiyorlar...[/COLOR] [COLOR=black]Kizim Tip fakultesinde Ingilizce egittim gordugu icin tabiki !Siniftan cikinca da ingilizce konustugunda istanbullu esra arkadasi hemen KIZIMI uyarip [/COLOR] [COLOR=black]Turkce konussana!!demesini SEVIYORUM...[/COLOR] [COLOR=black]ve onun gibi din ve dillini buradaki yabanci uyruklu cocuklara ogreten bu gonullu kahramanlari alkisliyor ve onlardan Allah RAZI olsun diyorum..agla..:,[/COLOR] [COLOR=black]Ben o çocukları izlerken,ağlıyorum!!ama ne güzel şarkı söyledikleri için ne de kızlı erkekli dans ettikleri için..degil![/COLOR] [COLOR=black]ülkelerinde imansizligin çukurlarinda sürüklenmeden müslüman insanlarla tanıştıkları için..[/COLOR] [COLOR=black]dünyaya huzur barış ve iman gelecekse onların sayesinde geleceği için..[/COLOR] [COLOR=black]söylenecek çok şey var,onları asıl kahramanlar söylesin,alın teri döken kalplerinde Allah aşkı olanlar,[/COLOR] [COLOR=black]vatanlarinı hizmet icin terkedenler söylesin….[/COLOR] [COLOR=black]dışlansamda, sevenler sevmez olsa da, senin “bak” dediğin yerden bakarak Hakkı haykırdım. [/COLOR] [COLOR=black]Senin dininin tahrif edilmemesi için, tüm acizliğimle gayret gösterdim.[/COLOR] [COLOR=black]Bu Gurbet Diyarinda cocuklarimizin, Cocuklarimin Dinini, dillini, aslini unutmamak icin![/COLOR] [COLOR=black]elimizden geleni yapiyoruz..[/COLOR] [COLOR=black]Şahid ol Ya Rab, Şahid ol Ya Rab, Şahid ol Ya Rab![/COLOR] [COLOR=black][COLOR=black]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE BİR MUMDA[/COLOR] SEN YAK…[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Güncel/Haber/Bilgi
10. Türkçe Olimpiyatları 2012
Alt