Sakinleştirici bitki çayı
Limon melisa bir bardak suda 5 dk. kaynatılır, süzülür ve yatmadan önce içilir. (Prof. dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan)
Ginseng çayı: Unutkanlığa iyi geliyor. Kullanımı: Günde 3 defa 1 su bardağı kaynar suya 1 tatlı kaşığı ginseng çayı demlenerek kullanılıyor.
Isırgan otu: Unutkanlığa iyi gelen bu bitki, hafızayı güçlendiriyor. Kullanımı: 4'te 1'i ısırgan otu yaprağı ile doldurulmuş çay bardağını su ile tamamlayıp içiliyor.
Limon melisa bir bardak suda 5 dk. kaynatılır, süzülür ve yatmadan önce içilir. (Prof. dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan)
Ginseng çayı: Unutkanlığa iyi geliyor. Kullanımı: Günde 3 defa 1 su bardağı kaynar suya 1 tatlı kaşığı ginseng çayı demlenerek kullanılıyor.
Isırgan otu: Unutkanlığa iyi gelen bu bitki, hafızayı güçlendiriyor. Kullanımı: 4'te 1'i ısırgan otu yaprağı ile doldurulmuş çay bardağını su ile tamamlayıp içiliyor.