Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çeşitli tarifler
Zeytinyağlı pırasa dolması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 41949" data-attributes="member: 1043"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Red">Zeytinyağlı pırasa dolmasının Tarifi Yapımı</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Red"></span></span></span> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">MALZEMELER</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">2 bardak haşlanmış Amerikan Pirinci </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">Yarım kilo pırasa</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">1 adet havuç (doğranmış) </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">2 su bardağı yoğurt </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">Yarım demet dereotu</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">1 adet patlıcan (küp şeklinde doğranmış) </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">1 domates</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">2 şeker kaşığı kuru nane </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">2 yemek kaşığı zeytinyağı </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">Yeterince tuz ve kimyon</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">HAZIRLANIşI</span></span> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">Pirincin pişmesi için 2.5 bardak su ile biraz haşlayın. Bir tavada yağı kızdırıp patlıcan, pirinç, dereotu, kuru nane, tuz ve kimyonu ekleyip 20 dakika kadar kavurun. Pirinçler pişince hazırlanmış olan bu içten pırasaların içine doldurun, fırına koymadan önce üzerlerine yoğurt dökün sonra fırın kabına dizin. 150 derece ısıtılmış fırında 30 dakika kadar pişirin. Servis tabağına alıp domates, havuç ve limon dilimleriyle süsleyerek servis yapabilirsiniz. </span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 41949, member: 1043"] [CENTER][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=Red]Zeytinyağlı pırasa dolmasının Tarifi Yapımı [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=3] MALZEMELER 2 bardak haşlanmış Amerikan Pirinci Yarım kilo pırasa 1 adet havuç (doğranmış) 2 su bardağı yoğurt Yarım demet dereotu 1 adet patlıcan (küp şeklinde doğranmış) 1 domates 2 şeker kaşığı kuru nane 2 yemek kaşığı zeytinyağı Yeterince tuz ve kimyon HAZIRLANIşI[/SIZE][/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3] Pirincin pişmesi için 2.5 bardak su ile biraz haşlayın. Bir tavada yağı kızdırıp patlıcan, pirinç, dereotu, kuru nane, tuz ve kimyonu ekleyip 20 dakika kadar kavurun. Pirinçler pişince hazırlanmış olan bu içten pırasaların içine doldurun, fırına koymadan önce üzerlerine yoğurt dökün sonra fırın kabına dizin. 150 derece ısıtılmış fırında 30 dakika kadar pişirin. Servis tabağına alıp domates, havuç ve limon dilimleriyle süsleyerek servis yapabilirsiniz. [/SIZE][/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çeşitli tarifler
Zeytinyağlı pırasa dolması
Üst
Alt