Yeni yılınız kutlu olsun

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
9 Mayıs 2014
Mesajlar
1,176
Tepkime puanı
4
Selamün aleyküm ;forum ailem hicri yeni yılınız kutlu olsun ne güzel mümin bayramımızla beraber 1435 uğurlayıp 1436 olacağız inşallah bu akşam namazı ile yılın ilk ayı muharrem ayı başlıyor bu akşam inşallah bu gün ve yarın sünneti seniye olan oruçlarımızı unutmayalım tutmaya gayret edip sevabına Rabbimin rızasına giden yolda bir adım daha atmış olalım inşallah.Allah cc tüm ümmeti Muhammed'e yeni yılımızda huzur,sağlık,bol iman,ibadet,selamet,bol rızık,bol hidayet,İslamın tüm güzelliğini yaşamayı yakini gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı ettiği bir yıl olsun duası ile hicri yeni yılınız kutlu olsun.MÜMİN BAYRAMINIZIDA KUTLAR DUALARINIZDA OLMAYI Allah cc dilerim selametle dostlar.duaa..
 

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Katılım
22 Şubat 2011
Mesajlar
7,015
Tepkime puanı
423
Aleykümselam, Allah razı olsun Bütün müslümanların Muharrem ayını Kutlar, güzel günler ve hayır getirmesini temenni ederim.

https://www.islamiforumlar.net/duyu...lar/19259-hicri-yeni-yiliniz-kutlu-olsun.html

https://www.islamiforumlar.net/genel-islami-paylasimlar/27194-muharrem-ayinin-onemi-ve-fazileti.html

hicri.jpg
 

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
9 Mayıs 2014
Mesajlar
1,176
Tepkime puanı
4
Selamün aleyküm dostlar bu gün hicri 1437 ilk günü yeni senenizin ,cümle ümmeti Muhammedin hayır, selamet,huzur ,sağlık,mutluluğuna vesile olması duası ile YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN.dgüüll,.dgüüll,.dgüüll,.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Allah razı olsun Bütün müslümanların Muharrem ayını Kutlar, güzel günler ve hayır getirmesini temenni ederim.

Kameri aylardan Zilhicce ayından sonra gelen Muharrem ayı İslam âleminde hicri yılbaşı sayılmıştır.
Hicri yılbaşının Muharrem ayının ilk günü kabul edilmesinin sebebi de Peygamberimizin Mekke'den Medine'ye hicreti gösterilmiştir. Bu vesileyle hicret, maddi ve manevi yeni bir dönüm noktasıdır.

Yeni sayfaların açıldığı bu hicri senenin, bütün müslümanlar hakkında hayırlar getirmesini, zulüm altında inleyen kardeşlerimizin acılarının dinmesine ve bizlerin de İslami şuurumuzun artmasına vesile olmasını Cenab-ı Hakk (c.c.) ‘tan niyaz ederiz.selametle..
 

sealıfe

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
22 Ağustos 2012
Mesajlar
175
Tepkime puanı
0
hicri yılımız

Selamün aleyküm dostlar bu gün hicri 1437 ilk günü yeni senenizin cümle ümmeti Muhammedin hayır, selamet, huzur, sağlık, mutluluğuna vesile olması duası ile YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN.
 

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Katılım
22 Şubat 2011
Mesajlar
7,015
Tepkime puanı
423
Yeni yılınız hayırlı olsun.
hicriyilbasimesaji.jpg
 

tozduman

Moderatör
Moderatör
Katılım
2 Şubat 2015
Mesajlar
1,133
Tepkime puanı
8
Rabbim bizi hicret eden muhacirlerin imanına ulaştırsın!Hayatımızın hicretleri, Bedirleri, Uhudları, hendeklerinde yardımcımız olsun inşaallah. Tüm İslam Alemi'nin hicri yeni yılı ve Muharrem-i Şerif ayı mübarek olsun.
Amin ecmain.
 
Üst Alt