Temız ağızlardan allah rızası ıcın dua ıstıyorum

Baran tanem

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
1 Ağustos 2018
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Ben aynur uc evladın annesıyım, yıllarca dovuldum, kufur ısıttım, aldatıldım ama evlatlarım ıcın sustum boyun eydım allahtan hıc umudumu kesmedım. sımdı sız degerlı dostlarımdan sesımı duyanlardan allah askına bana bır dua. dardayım sıkıntıdayım kendımı toplayamıyorum esım dedıgım ınsan hergun bı yalan dolanla karsımda allaha sıgındım. evlatlarım ıcın bana bı dua edın rabbim belkı sızın duanızı duyar benı bu darlıktan kotulukten korur kollar.
 

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Katılım
22 Şubat 2011
Mesajlar
7,015
Tepkime puanı
423
Allah c.c Latif ism-i Şerifi'nin tecellisi ile bütün zorluklarınızı berteraf etsin, bütün sıkıntılardan ve şiddetten sizi ve çocuklarınızı halas eylesin. En kısa zamanda dualarınızın kabul işaretini görmeyi sizlere nasip etsin. Amin.
 

sulea

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
11 Ağustos 2014
Mesajlar
24
Tepkime puanı
0
Allah yar ve yardımcın olsun kardesim korkma zulüm goruyorsan hayatin cehennem dönmüşse terket şunu Rabbim vaad ediyor hayati cehennem e dönmüş de bosanana ben kefilim diyor.cocuklarim için diyorsun ama insanliktan nasibini almamis bir baba çocuğuna yarar değil zarar veriyor bunu da düşün. Bir yakinim var senin gibi dayanamadi seneler sonra bosaniyor Allah akla gelmedik kapılar acti elhamdülillah cocuklar da babalarinin zulmünden kurtulduguna cok memnun. İyi düşün Rabbim tez zamanda kurtarsin. Amin
 
Üst Alt