Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çeşitli tarifler
Soya kıymalı pazı dolması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 42051" data-attributes="member: 1043"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta">Soya kıymalı pazı dolması</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta">MALZEMELER</span></span></span><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta">100 gr Soya eti (ılık su içinde en az 20 dakika bekletilmiş)</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta">1 kg pazı yaprağı, haşlanmış</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta">1 su bardağı pirinç</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta">1/2 demet dereotu</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta">1/2 demet nane</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta">2 yemek kaşığı nar ekşisi</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta">1 yemek kaşığı biber salçası</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta">1 yemek kaığı domates salçası</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta">3 adet domates, rendelenmiş</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta">3 adet kuru soğan, rendelenmiş</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta">1 çay bardağı soya yağı</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta">1 yemek kaşığı soya baharı</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta">1/4 çay kaşığı karabiber</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta">1/2 çay kaşığı tuz</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta">HAZIRLANIşI</span></span></span><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta">Geniş bir kap içinde soğan, soya kıyması, pirinç, ince kıyılmış dereotu ile nane, nar ekşisi, biber salçası, 3 yemek kaşığı soya yağı, soya baharı, karabiber ve tuzu iyice karıştırıp, harcınızı hazırlayın. </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta">Haşladığınız pazı yapraklarına harcı sarın, tencereye dizin. </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta">Kalan soya yağını domates salçası ve 1.5 su bardağı sıcak suyla karıştırıp, dolmaların üzerine dökün. </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta">Pirinçler pişene kadar kısık ateşte kaynatın. </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta">Yoğurtla birlikte servis yapın</span></span></span>. </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 42051, member: 1043"] [CENTER][FONT=Trebuchet MS][SIZE=4][COLOR=Magenta]Soya kıymalı pazı dolması MALZEMELER[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Trebuchet MS][SIZE=4][COLOR=Magenta] 100 gr Soya eti (ılık su içinde en az 20 dakika bekletilmiş) 1 kg pazı yaprağı, haşlanmış 1 su bardağı pirinç 1/2 demet dereotu 1/2 demet nane 2 yemek kaşığı nar ekşisi 1 yemek kaşığı biber salçası 1 yemek kaığı domates salçası 3 adet domates, rendelenmiş 3 adet kuru soğan, rendelenmiş 1 çay bardağı soya yağı 1 yemek kaşığı soya baharı 1/4 çay kaşığı karabiber 1/2 çay kaşığı tuz HAZIRLANIşI[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Trebuchet MS][SIZE=4][COLOR=Magenta] Geniş bir kap içinde soğan, soya kıyması, pirinç, ince kıyılmış dereotu ile nane, nar ekşisi, biber salçası, 3 yemek kaşığı soya yağı, soya baharı, karabiber ve tuzu iyice karıştırıp, harcınızı hazırlayın. Haşladığınız pazı yapraklarına harcı sarın, tencereye dizin. Kalan soya yağını domates salçası ve 1.5 su bardağı sıcak suyla karıştırıp, dolmaların üzerine dökün. Pirinçler pişene kadar kısık ateşte kaynatın. Yoğurtla birlikte servis yapın[/COLOR][/SIZE][/FONT]. [/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çeşitli tarifler
Soya kıymalı pazı dolması
Üst
Alt