Sevdiğimi imana teşvik etmek istiyorum

  • Konuyu başlatan Aneyla
  • Başlangıç tarihi
A

Aneyla

Kayıtsız
Misafir
Ben bir adamı çok seviyorum, sevdiğimi imana teşvik etmek istiyorum. Ona karsi çok yanlişlar yaptim, onu cok üzdüm. Genclik akli umursamazdim diyip bahaneyle siyrilmak istemiyorum. Yaptiklarim icin cok pismanim ve degistigime inaniyorum. Sevdigim adam beni degistirmek, dogru olabilmem icin cok cabaladi ama bunun ugruna cok kirildi. Yaklasik 5 aydir konusmuyoruz, dinimizde sevgililik yanlis biliyorum ancak simdi dinime ozen gostermeye calisan bir genc olarak sevdigim adami da kurtarmak istiyorum. Onun da Rabbime yakinlasmasini istiyorum, hep dua ediyorum birlikte namaz kilmak, onunla hacca gitmek gibi hayaller kuruyorum. O benim dogru olabilmem icin cok cabalamisti bende onu dunya gozunden kurtarmak istiyorum. Cok korkuyorum ona yardim edememekten lutfen yardimci olur musunuz ne yapicagimi bilmiyorum, birgun donerse eger ona yardim etmeyi cok istiyorum onu bekliyorum, hergun dua ediyorum dogru mudur yardimci olur musunuz bu konuda.
 

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Katılım
10 Haziran 2011
Mesajlar
709
Tepkime puanı
42
Merhaba, siz herhalde "dereyi görmeden paçaları sıvıyorsunuz" Yazınızda "birgun donerse eger ona yardim etmeyi cok istiyorum" demişsiniz. Önce bırakın bakalım dönecek mi? Ne yapacağınızı dönünce düşünürsünüz. Halen dönmemiş veya dönmeyecek biri için şimdiden planlar yapmak, çok fazla umutlu olmanıza işaret ediyor. Dikkat edin sonradan hayal kırıklığı olabilir!
 
A

Aneyla

Kayıtsız
Misafir
Ben onu cok üzdüm simdi cok mutsuzum, cok pismanim. Geri donmezse eger guzel duygularimi ona yasatamazsam, ona yardim edemezsem bu dusunceyi dusunmek bile canimi cok acitiyor. Ne yapmam gerekiyor, cok dua ediyorum umut bagladim cunku. Duamin kabul olacagina inancimi yuksek tutuyorum. Rabbime guveniyorum, beni caresiz birakmayacagini biliyorum icimi bir tek Allah biliyor, vazgecmiyorum beni sevdigine cok eminim, pismanligimi gorurse geri doner mi dogru mu yapiyorum sizce.
 

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Katılım
10 Haziran 2011
Mesajlar
709
Tepkime puanı
42
Yazınızda "icimi bir tek Allah biliyor" diyorsunuz, doğru bir sözdür. Sizi tanımayan, olayları bilmeyen kişiler size nasıl yardımcı olabilir? Siz şuanda çaresizlikle aklınıza gelen şeyleri yapıyor, herkesten bir medet umuyorsunuz. Herşeyi hakkıyla bilen Rabbimizdir. Bir hacetiniz varsa O'na duada bulunun. Verecek olan da alacak olanda O'dur. Şunu da unutmayın ki; Uçanla kaçanın peşinden gidilmez! Kim olursa olsun, bir kula hayatını bağlamak, "o olmazsa yaşayamam" tarzında düşünce ve sözler çok yanlıştır. Zaman içinde şu anda ne kadar boş şeylerin peşinde olduğunuzu anlayacaksınız!
 
Üst Alt