Rüyadan aglayarak uyaniyorum, acaba psikolojik mi ?

zülfiye

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
11 Kasım 2012
Mesajlar
17
Tepkime puanı
0
Rüyalarımdan aglayarak uyaniyorum, acaba psikolojik mi ? Hep aglayarak uyaniyorum neden ki ?
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Merhaba,Küllü inain yeteraşşehu bima fihi / Her kap içindekini sızdırır..

Rüyada Ağlayarak Uyanmak Psikolojik Mi?
herkes kendinin psikoloğudur...bazen Rüyadan ağlayarak uyanma gördüğümüz rüyanın etkisinde olduğumuzdan kaynaklanır ...ne için üzüldüğünü Ağlayarak Uyandığını,bilmiyorsanız biran önce çare bulmasın nasıl olursa olsun sorunu tek başına çözemiyorsan bir yakından dertleşerek yada bir uzmandan yardım almalısın Psikolojik,ruhsal bir sorun,yaa hormon,duygusal bir değişim yaşıyor olabilirsiniz..

bir şeylerin ters gittiğini gösterir. vücudunuz psikolojik ,ruhsal, duygusal veya biyolojik bazı tersliklerin sinyalini veriyordur...Genellikle,stress, baskı, sıkıntılı yattığınız zamanlarda oluşabilecek durumdur..sabaha karşı görülen rüyalarda ağlayarak uyanmak daha mümkündür..

Ya da Ağlarken uyuyakalmışsınızdır ve uyandığınızda ağlamanızın durmamış olması size zamanın da akmaya devam etmediğini düşündürür...
uyuyup uyanınca her şey geçecek sanırsınız. bedeninizi zorlayarak uykuya yuvarlanırsınız. yoran, kıvrandıran bir gecenin ortasında gözlerinizi açmanıza neden olan şey gözyaşlarınızdır...

kimi zaman bir rüyadır buna sebep, kimi zaman da içinize attığınız sorunlar,ilgisizlik, sevgisizliktir,
BiR GÜN ÖNCE YAŞANAN OLUMSUZ OLAYIN KALINTILARI.....gözyaşlarınızı salıverirsiniz. bilinçaltının ortaya çıkışı gibi birşeydir bu olay, çoğunlukla da ruhsal sıkıntıların dışa vurumudur.
 
Üst Alt