• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada siyah beyaz görmek

istanbul2013

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
29 Ocak 2013
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
selamün aleyküm,
Geçen gün istihareye yattım.Birinin benim hakkımda hayırlı olup olmadığını anlmak için.Rüyamda üstümde bembeyaz bir gömlek altım da siyah bir etek dizlerimde ve siyah bir ayakkabı giymişim.Elimde kitap gibi bişey var eve geliyorum ama eteğim kısa olduğu için baba kızar diye korkuyorum.Neyse eve geliyorum ev kalabalık annenler babamlar akrabalar var.Ben gizlice üstümü değişip oturuyorum yanlarına.
Yorumlarsanız çok sevinirim.Saygılar
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Aleykum Selam Hayirdir insallah
Rüyada siyah beyaz görmek
bu tip rüyalar,insan hayatında kararsiz kaldigi anlarda bilinç altına yansıması sonucu görülen rüyadır.
neyin ne olduğunu hem net olarak kavrayamıyoruz hem de hiçbir şeye gerçek adını koyamıyoruz.
olaylarin netleşmesinden ayrımın gerçekleşmesinden hakla batılı da ayırmak doğruyla da yanlışı ayırmak taraftarı oldugunuzu lakin simdilik bu karari bir sureligine rafa kaldirmaniz gerektigini,
O sahsi tanimak, istisare etmek icin zamana ihtiyaciniz olduguna isarettir..
karar verme zamani daha gelmedigi seklinde Yorumlanir..
kafaniza takilan bazi sorularin beyana, aciga cikmasi icin biraz sabr edin ve hakkinizda HAYIRLISI icin cokca Dua edin...

Siyah renk: Rüyada her seyde görülen siyah renk ululuga ve mala isarettir,Adeti olan kimsenin rüyada siyah giymesi, ululuga ve siyah giymek aliskanligi olmayan kimsenin rüyada siyah giymesi ise UzüntU ve kedere isarettir.

Beyaz gömlek Murada ermek, iyi halleri temsil eder.
lakin ikisinin zid renkleri bir arada gormek celiski, endise kararsizlik isarettidir..
Hayirli gunler...
 

tuba_1990

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
18 Mart 2013
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
istihare de aynı rüya içerisinde beyaz ve siyah görmek

merhaba ben istihare rüyasında beyaz poşet gördüm elimde tutarken çamur lekesi değmiş ve ben o poşeti atıyorum elimden.Çamur lekesi yapan da 2 tane köpek. O köpekler de arkam da duruyordu.

bu rüyadan sonra bana demişlerdi ki 7 tane kevser okuduğunda da görüyosun bende abdest aldıktan sonra okudum yattım rüyamda üzeri yeşil antep fıstıklı beyaz lokum gördüm ve yine aynı rüyada arkadaşlarla kek yapıyormuşuz bi kabın ıçine arkadaşım toz şeker koyduktan sonra benden limon istiyor bende limonu verdiğimi görüyorum.Ve yine aynı rüya da gri çöp kovası görüyorum.

Ve dün yeniden kevser okuyup yattım rüyam da bu sefer tuvalet gördüm beyazdı tuvalet k.bakmayın midenizi bulandırmış gibi olmayayım tuvalette pislik gördüm bu pisliği ben temizliyomuşum.sonra tuvalet fırçası alıcak mışız ama hangi renk olduğuna karar veremiyoruz ben siyah alalım diyorum galiba tam olarak hatırlamıyorum ama tuvaletin yanında da 2 tane tuvalet fırçası varmış yeşilmiy di siyah mıydı hatırlamıyorum ama siyah gördüm galiba. Yine aynı rüya da sevdiğim bir sanatçı var o takım elbise giyinmişti.Baştan ayağa beyazdı ama iraz küçük olmuştu.

bunları yorumlarsanız gerçekten çok sevinicem.Çünkü benim için çok önemli birinden çok hoşlanıyorum ve çocukta bana karşı boş değil galiba.Eğer hayırsızsa vazgeçerim.Boşuna bağlanmamış olurum.Yeniden istihareye yatmam gerekiyor mu onu da söylerseniz sevinirim.Biraz çok uzun yazdım kusura bakmayın hakkınızı helal edin herkese de anlatmak istemiyorum saçma bir yorum da bulunupta aklımı bulandırsınlar istemiyorum.Sizin bir arkadaşa yaptığınız yorum çok hoşuma gitti ve eykilendiğim için size yazmak istedim.Şimdiden çok teşekkürler.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Merhana genc kardesim Hosgeldiniz Benim de Sizin gibi 1990 dogumlu KIZIM var..
O yuzden ruyanizin yorumuna gecmeden Anne, KIZ, abla kardes gibi biraz muhabbet edelim olur mu?

Müminlere her konuda istişare yani güvenilir kimselere danışma onlarla konuyu müzakere etme emredilmiştir.
Evlilik aşamalarında iki taraf da arastirilir;kendi aralarında görüşür konuşur konuyu tartışırlar belli bir karara vardıktan sonra sonucu belirlerler. Buna istişare deniyor.
Bu arada "Bu evlilik hakkımda hayırlı mıdır değil midir" diye tam kanaat getirmek için istihare kilinir!! hayırlı ise Allah’tan nasip etmesi istenir.

Yani istihare sadece evlilik icin yapilir!! erkek arkadas yok ayrildigim sevgili icin degil!!veya bu cocuk ile erkek arkadasim olsa olur mu, beni sever mi vs gibi seylerde emin olmadiginiz iki tarafinda rizasi olmadan, ortada belli bir karar olmadan yapilmaz...
istihare icin iki tarafinda evlilige RAZI olduklarinda evlilige karar verme asamasinda bir karar surecinde yapilir...
tek tarafin istegi ile olacak mi olmiyacak mi daha belli bile degil iken boyle istihare kilinmaz..
Yok ben onu seviyorum onun haberi yok veya baska birini seviyor bana doner mi eski ayrildigim sevgilim icin istihare yaptim
acaba uzaktan begendigim bu genc benim icin hayirli mi Onu ne kadar taniyorsunuz ki boyle bir karara yoneliyorsunuz...
asli astari evlilik uzerinde iki tarafinda karari RIZASI olmadan istihare yapmayin lutfen...
sadece kendinizi acitir oyalar ve KANDIRIRSINIZ....

istihare de aynı rüya içerisinde beyaz ve siyah görmek ;
yani duygulariniz ve fikir ve dusuncelerinizdeki kararsizlik, celiski..
Bulanık Mantığı sembolize eder... siz ilk once bir sekilde bir arkadas araciligi ile bu bulanik bir DURULSUN da gerisi Allah kerim.. nasip,kismet meselesi...

kararsizlik ve HAZIR olmadiginiz sureclerde yaptiginiz ;
istihare namazinin sonuclari da celiski ve karisiklik icinde ruh aleminizin Rüya aleminize YANSIDIGININ farkindamisiniz ?

Her şart ve zeminde yapılacak istiharenin özünde Allah’tan hayır ummak vardır.
Yoksa fal gibi geleceği görme isteği yoktur.
Zaten geleceği görmek bize hayır da getirmez. Bunu baştan kabul etmeliyiz.
Çünkü geleceği ilmek ilmek biz örüyoruz ve bu örgümüzü Allah’a olan tevekkülümüzle kaynaştırıyoruz.
Gorelim mevlam neyler onunuze cikan olay ve sebepler zaten size yapmaniz gerekeni gosterecektir..
Hayirli geceler...
 

tuba_1990

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
18 Mart 2013
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
teşekkür ederim cvp için benim amacım zaten gelecekle ilgili bir şey aramak değil biliyorum onun çok büyük günah olduğunu sadece istihareye yatmamdaki amaç insanlarla oturup konuşsanız da anlaşılır olamayabiliyorlar yani eğer o hayırsız bir kul ise allah onu bana göstersin istihareye yatmamdaki amaç bu.Tanımadan uzaklaştırsın.Tabiki de eğer bu düşüncem yanlış ise bir daha istihareye yatmam tanımadan bir insanı.Çok teşekkür edrim yeniden verdiğiniz bu samimi cevaplar için.
Sizede hayırlı geceler.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Tuba guzel kardesim Sizin ve Sizin yasinizdakiler ile kendi KIZIM ile konusur gibi samimi olmaya ve onlara dogru olani yapmalari, gormeleri icin yardimci olmaya calisiyorum..
Burada cok sevdigim 35 yasinda nisanli Doktor olan bir Aile dostumuz var...
Ve nisanlisi gorunuste super..kendi milletinden, musliman ve cocuk Doktoru...
bir sey dikkatimi cekti nisanlisi yani KIZ olan ufak seyleri buyutup kiyametlerin kopmasina sebep oluyor ve herseyi istedigi gibi cok cabul olmasi icin Cocugun ailesine BASKI yapiyor...
Neyse Cocugu da bazen bu davranislari rahatsiz etsede evlilik telasi vs diyor ve geciyor...
Ben de Hastahanede calistigim icin bu nisanli KIZIN duygu ve sinirsel bozuklugu oldugunu duydum zaten fark etmistim de...
neyse Arkadasim bana onun hakkindaki goruslerimi sorunca cunku gecenlerde kavga etmisler ne yapmasi gerekiyor diye israrla soruyordu...
Ben de dedim ki kardesim emin olmadigin kalbin mutmain olmiyan bir seyi YAPMA...
peki kalbinden nasil emin olacak..O insani taniyabilmek ,sevgisinden emin olmasi icin zamana ihtiyac var dedim..
bazen olumsuz olaylarda aslinda kisilerin gercek karakteri huyu suyunu goruruz..
Yani o kiz hakkinda duyduklarimi ne kadari gercek oldugunu bilmeden KUL HAKKINA girmemek icin Onun bizzatihi kendisini tanimasini istedim..
Siz madem ki bu cocugu begeniyorsunuz O da size karsi boş değil Dolu ise Onu uzaktan takip edin.. haal ve davranislarini bakin ve zamani geldiginde dogru zaman,
dogru mekanda iki taraf da HAZIR oldugunda birbirinizi taniyip belli bir karar verdikten sonra ins. tekrar istihare kilarsiniz ve ben de yorumlarim...
wqcs
 

tuba_1990

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
18 Mart 2013
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Ablam çok sağolun gerçekten.İnsan bazen sabırsız olabiliyor,davranabiliyor.Hemen olsun ıstıyor ya da ıyı kotu netlessın ıstyor.Haklısınız tanımadan insanı yargılamak doğru değildir.Herşeyin hayırlısı.Kendinize çok iyi bakın.ALLAH RAZI OLSUN.
 

Rabbimi_gördüm

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
4 Mayıs 2015
Mesajlar
8
Tepkime puanı
0
Merhaba öncelikle şimdiden Allah razı olsun.. Ben istihareye yattım, istediğimin hakkımda hayırlı olup olmadığını, eğer hayırlıysa beyaz ve yeşil rengi, hayırsızsa kırmızı ve siyah rengi göstermesini diledim rabbimden .

İlk gece okulumdayım sınıfımda sınıf çok kalabalık çok sevdiğim bir hocam ders anlatıyor. Çok eğlenceli bir yer, gülüyoruz eğleniyoruz, sınıf tahtası yem yeşil. Sonra bir başka yerde okul bahçesinde çimlerin üzerinde oturuyorum, hava çok güzel elime bir avuç toprakla yeşil çimler geliyor. Daha sonra akşam yurda gidiyorum, arkadaşm bana aldığı elbiseyi gösteriyor kırmızı bir elbise ve siyah bir etek. İkinci gece ise bir okulun bahçesindeyiz öğrenciler var uzaktan bir beyaz bir uçak görünüyor uçak gittikçe yaklaşıyor bana doğru daha sonra havada tuhaf tuhaf dönüyor, ben yanımdaki arkadaşıma uçak buraya düşecek kaç diyorum, kaçıyoruz o sırada ben siyah deri ceketimi alıyorum, uçak okulun bahçesine iniyor.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Merhaba Rüyaniz Hayr olsun
Gördüğünüz her iki rüya yaşamınızın uyumu, düzeni konusunda dikkatli olmayı gerektiren bir durum olduğunu işaret etmektedir.
rüyanız; Öfke ,tartışma , Aşk ,cinsellik,hem mutluluk hem de sıkıntı olarak tabir edilir. macera, hayalperest bir karaktere sahip olduğunuzu simgeler.. aynı zamanda tehlike, ikaz, dikkat anlamı taşır, Rüyayı göreni bir konuda uyarabilir...

Gördüğünüz rüya kendinize aşırı yüksek ve gerçekçi olmayan hedefler koyduğunuzu simgeler. reel hayatta gerçekleşmesi hemen hemen imkansız hedefler peşinde koşmanın sizin ,ruhsal, psikolojik çöküşüne sebep olabileceğini işaret edebilir. Bu hedefler sizin çöküşüne neden olmasa bile önemli bir zaman kaybı manası taşır.

Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur...Mutlaka herşeyin bir nedeni vardır...
RABBİMin her verdiği ŞER de bir hayır vardır.Allahın verdiği veya vermediği herşeyde mutlaka bir nimet vardır..herşeyin hayırlısı demek lazım...

acilangul1
 

elifece

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
11 Kasım 2015
Mesajlar
20
Tepkime puanı
0
Ruyada siyah ve beyaz gormek

Selamun Aleykum degerli kardesim

Ruyada, daha da onemlisi istihare ruyasinda siyah masa uzerinde beyaz seritleri gormek hayr mi serre mi delalet eder?(istihare bir izdivac konusuyla yatildi)

Allah razi olsun simdiden, emegine, yuregine, yorumlayan diline saglik.

Selam ve duayla hoscakalin duaa..
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Rüyaniz Hayr olsun..Desenize Siyah ile Beyaz Arasında gri renginde Kaldınız...Oysa hayatın çoğu grilikler arasındadır. Hiçbirşey ne simsiyah, ne de günlük güneşlik olabilir..

Rüyada siyah ve beyaz görmek ;
neyin ne olduğunu hem net olarak kavrayamıyoruz hem de hiçbir şeye gerçek adını koyamıyoruz.
olaylarin netleşmesinden ayrımın gerçekleşmesinden hakla batılı da ayırmak doğruyla da yanlışı ayırmak gerekli...

Rüyada siyah ve beyaz ;
Hayatınızdaki belirsizlikler kararsızlık, zamansız ruh hali olarak yorumlanir...

"siyah masa uzerinde beyaz seritleri gormek"
Allahu alem bazı olumsuzluklar ,sıkıntılar yaşanıp sonradan mutlu olacaksınız olarak da yorumlanabilir..

Allah hakkınızda hayırlar nasib etsin, hayırlı adımlar atma gücü versin amin amin.


Allahım Gönlümde Olanı Hakkımda Hayırlı ET Hakkımda Hayırlı Olana Gönlümü Razı Et..
Selamet ile Hayra Kalin.. Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..
 
Üst Alt