• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sınav görmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Ve Aleykümselam,rüyaniz Hayr olsun
Rüyada sınavdan düşük not almak;
Şu anda günlük hayatta kendinizi nasıl hissediyorsanız, gördüğünüz rüyada da kendinizi aynı hissedersiniz.
kendine güven ya da güvensizlik ile ilgilidir. Diğer insanların sizden beklediği şeyleri yapamadığınız, ya da diğer insanlar kadar iyi olmadığınız için üzülüyorsunuz.
Aynı zamanda kabul edilmeme, bazı sınavlarından hazırlıksız olma ya da yeterince iyi olamama korkusu yaşıyor olabilirsiniz.

"Bir de bir dersime not olarak yansıyacak bir uygulama ödevimin bulunduğu bir poşet varmış. Onu bulamıyorum"
sıkıntı, zahmet ,stress,panik ve mendişeye kapılırsanız bildiklerinizi de unutabilirsiniz diye bir uyari rüyasidir.. Selametle
..
acilangul1
 

bernakılıç

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
7 Ekim 2014
Mesajlar
7
Tepkime puanı
0
rüyada sınavdan 50 net yaptığını görmek

Rüyada sınav görmek, rüyada sınav sonucu görmek
Selamün aleyküm, geçen gece rüyamda annemle bir yerdeydik ve genelde dersanede girdiğimiz sınavların sonuçları direk anneme mesaj şeklinde gelir. Girdiğim ilk sınavdanda kötü sonuç elde ettim. Meslek lisesine gidiyorum ve zorlanıyorum bu yüzden annem çok sinirllendi. ikinci sınavdan da kötü alırsan dersaneden alıcam dedi. Yinede Allaha şükürler olsun vardır bundada bir hayır, aynı şekilde rüyamda da annemin telefonuna dersanedeki sınav sonucum geliyor ve annem 50 almışsın diyor, ben oturup ağlıyorum telefonu elime alıyorum bakıyorum ki net sayım elliymiş, onu görüncede havalara uçuyorum hayıra vesile olur inşallah şimdiden teşekkür ederim.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Ve Aleykümselam,rüyaniz Hayr olsun,
rüyada sınavdan 50 net yaptığını görmek;
günlük yaşamınızda bir karmaşa, rekabet, yarış içinde olduğunuzu ve bazen de kendinizi yorulmuş hissettiğinizi gösterir.
Bu tür rüyalar, insanın gümlük yaşamında kafasını fazla taktığı bir konu hakkında gördükleri rüyalardır.
Sınavında başarılar dilerim.

Bu rüya sınavdaki sorulardan daha ziyade sizin sınav suresince nasıl hissettiğinizi ve ne gibi duygular içinde olduğunuzu (yani ) sınavdaki ruh halinizi belirtir.
Çoğunlukla kendinizi stresli ve öfkeli hissetmenizden kaynaklanan bir bilinçaltı rüyası
Şu anda günlük hayatta kendinizi nasıl hissediyorsanız, gördüğünüz rüyada da kendinizi aynı hissedersiniz...korku ve ümit arasında olmaniza yorumlanir.. selametle...
 

mehmetcan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
3 Şubat 2015
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Rüyamda kpss sınavına girmek

Selamün Aleyküm Rüyamda kpss sınavına girecektim. Sınavda başımızda duran öğretmen tanıdıkdı. Bir işim çıktı hocaya söyleyip bir yere gittim. Sonradan ben sınava zamanında geldim ama öğretmeni bulamadım telefon ettim. Öğretmen sınava başladıktan sonra 30 dk sonra geldi. Ben sınava 30 dk geç başladım. Bu rüyamı yorumlarsanız sevinirim, teşekkürler.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Ve Aleykümselam,rüyaniz Hayr olsun,
Bu tür rüyalar sizin endişe ya da tedirginlik duygularınızın öne çıkmasıdır,genellikle izzet-i nefis, saygınlık, kendine güven ya da güvensizlik ile ilgilidir.

Diğer insanların sizden beklediği şeyleri yapamadığınız, ya da diğer insanlar kadar iyi olmadığınız için üzülüyorsunuz. Aynı zamanda kabul edilmeme, hazırlıksız olma ya da yeterince iyi olamama korkusu yaşıyor olabilirsiniz. Heyecanlı, güvensiz ,geç kaldığını hissediyor ve kendiniz hakkında kötü şeyleri düşünüyorsunuz.
Bu duygular sizin günlük yaşantınız içinde benzer durumlarda hissettikleriniz ile paralellik gösterebilir.

Rüyada kpss sınava geç kaldığını görmek;
Gördüğünüz rüya gerçek hayatınızda kendine güven sorunu yaşadığınızı yada kişisel açıdan kimi eksikleriniz olduğunu düşündüğünüzü ifade etmektir..

Bütün mesele hazır olmakta...Her şeye hazır mısınız.....?
Her zaman, olaylar karşısındaki tavrınız bir olmuyor. Kimi zaman olayların üstesinden geliyor kimi zaman da eliniz ayağınıza dolaşıyor. Tek sorununuz güvensizlik ve Sevgisizlik...

Gördüğünüz rüya bazen de zihnin yorgun olduğu durumlarda veya belirli bir konuya odaklanıldığında görülebilir..Yorumlanması anlamsızdır.selametle..
 

Gaye

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
2 Nisan 2015
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Rüyamda sınava girip bazı soruları yapmadığımı gördüm

Selamün aleyküm, öncelikle size çok teşekkür ediyorum.
Ben 1 ay sonra teog sınavına gireceğim, bu sınav için Allah'a adaklar adadım. Rüyamda teog sınavına girdiğimi gördüm ama bir otobüsün içinde. Başımda duran görevli son 10 dakika dedi ve benim daha çok sorum vardı.
10 dakika geçti ben hala çözmeye devam ediyordum ama kimse kitapçığımı ve cevap anahtarımı almamıştı. Zamanım bir türlü bitmiyordu sonra birden kendimi alışveriş merkezinde buldum, yanımda annem ve teyzem vardı, koşarak alışveriş yapıyorduk bende bir yandan sınavı bitirmek için uğraşıyordum. Rüyam bu kadar cevaplarsanız beni çok mutlu edersiniz.
Ve size küçük bi sorum var kendim cevabını veremiyorum, her gece yatmadan önce gireceğim sınavda bütün soruları doğru yapmam için dua ediyorum. Gördüğüm rüyaların anlamlarına bakınca genel olarak şöyle : sıkıntının ardından güzel günlerinizin olacağı hak ettiğiniz mertebeye ulaşacağımız gibi ve benim sınıfındaki Arkadaşlarım bana iftira atıp üzerime geliyorlar sadece 1 arkadaşım yanımda. Bir rüyamda da düşmanlarınızı yeneceğiniz gibi şeyler yazıyordu. Bana lütfen cevap verin tekrar teşekkür ederim. kolay gelsin.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Aleykümselam,rüyaniz Hayr olsun,
Bu tür rüyalar sizin endişe ya da tedirginlik duygularınızın öne çıkmasıdır,kendinize gelin ve kendinizi toplayin.. bu tip baskı size zarar getirebilir relax !!Rahatlayin...
Stres beyni küçültüyor Strese tepki olarak salgılanan hormonlar beyin fonksiyonlarını etkilemekte...DAHA YOLUN BAŞINDASIN......

Kimse Kimsenin Rızkını Yiyemez: ... Kimse kimsenin nasîbini alamaz. Alayım dese bile, buna yol bulamaz..Sen elinden geleni yap gerisi Allah kerim.
HER ŞEYİN HAYIRLISI
.
acilangul1
 

yusuf06

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
9 Eylül 2012
Mesajlar
6
Tepkime puanı
0
rüyada sınav görmek

rüyada sınav görmek.
Selamun Aleykum,
ismim Yusuf yaşım 29 bekarım, çalışıyorum, rüyamda eski okulumda çocuk yaşlarımda iken ilk okul arkadaşlarımla birlikte sınava tabi oluyorduk fakat ben hiç bir şey bilmiyordum sınav hakkında(matematik). Hoca aslında cevap anahtarını da vermiş bana ben fark etmedim, başta sağa sola dönüp kopya çekmeye çalışıyordum. Yanımda Hayrullah diye bir arkadaşım vardı halen arkadaşız, ona diyorum bakayım kağıdına ama bir türlü istediğim gibi olmuyordu, önümde Gülören diye arkadaşım vardı o da bir şey yapamıyordu galiba, o da anlamazdı zaten matematikten. Derken hoca (hülya)
bir öğrenciyi kopya çekerken yakaladı, ağzına vurdu yanlış hatırlamıyorsam ağzında ufaktan kan geldi. Ben iyice gerildim daha sonra cevap anahtrını fark ettim ve başladım benim kağıda doldurmaya hoca birde fark etmedi 2 de fark etmedi 3 te ben sana başka kağıt verdiydim dedi ve aldı kağıdımı sende mi dedi, bende gülümsedim eğer silmezseniz geçecek kadar yapmışımdır dedim öylece irkilerek ve gerilerek uyandım (sabah namazı öncesi) rüyamı yorumlarmısınız?
 

behzatoğlu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
19 Ekim 2015
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Rüyada sınava girmek ve yardım almak

Sevgili Hocam, Merhaba

İki gün üst üste benzer rüyalar gördüm. İlkinde çok çok zor bir İngilizce sınavına giriyorum.Yanımda 2 erkek kardeşim de var. Sorular çok zor ancak sınav esnasında öğretmenim bana yardım ediyor. Cevapların bir kısmını yazıp bana veriyor. Öğrencilik yıllarımda beni çok seven bir öğretmendi.

Ertesi gün gördüğüm rüyada yine çok zor bir sınav var. Ben çok hararetli bir biçimde sınavdan önce çalışıyorum. Konular çok zor ben ezberlemeye çalışıyorum ve önemli bir kısmını ezberliyorum. Sonra sınava giriyorum. Sınav yine zor. Bu arada sınavda iken bana tost getiriliyor. Ben tost sipariş etmişim. Bana sınavda böyle bir şey mümkün olmadığı ve yasak olduğu söyleniliyor ama sana müsaade edeceğiz diyorlar. Sonra öğretmenim ki bu öğretmen de beni öğrencilik yıllarımda seven bir hocaydı beni yan odaya almak istiyor. Sanki orada bana sınav için yardım edecek.

Rüyalarım bu kadar hocam. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

saygılarımla, sevgilemle
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Merhaba rüyaniz hayr Olsun.
Rüyada sınava girdiğini görmek ;
bu sizin herhangi bir ( konu veya alanda ) teste tabi tutulduğunuzu veya bir başkası tarafından sizin gözetlendiğini ,bazen de stress, evham, endişe iletişim sorununu daha fazla çalışmanıza gerekli olduğuna alamet eder..

Bu tür rüyalar genellikle sizin kimi konular hakkında endişeli ve kimi şeylerden kaygı duyduğunuzu temsil eder. Kendinizi bu sınavda sorulan soruların hiç birisine doğru yanıt veremediğinizi veya sınavın yabancı dilde dahi olduğunu görebilirsiniz ..

bu rüyalar aynı zamanda yakında girişeceğiniz herhangi bir iş veya ticaret yatırımı konusunda kendinizi tam hazır hissetmediğinizi ifade eder.
Bu rüya sınavdaki sorulardan daha ziyade sizin sınav suresince nasıl hissettiğinizi ve ne gibi duygular içinde olduğunuzu (yani ) sınavdaki ruh halinizi belirtir. Çoğunlukla kendinizi stresli ve öfkeli hissedersiniz. Şu anda günlük hayatta kendinizi nasıl hissediyorsanız, gördüğünüz rüyada da kendinizi aynı hissedersiniz...selametle...
 

DenizHalil

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
16 Haziran 2017
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Rüyamda ygs sınavına gircekmisim, başvuruyu unutmuşum annem aramış beni soruyor başvurunu yap çabuk diye bende son dakikalarda başvuruyu yapıyorum ama bu sınav değişik, bizden 2 farklı kişi ismi istiyor eğer bize ulasamazsa onları arayıp ulasabiliriz diye. Bende ilk sıraya annemi yazıyorum ikinci sıraya da hiç tanıyıp görmediğim birinin adını yazıyorum Baki kekik isimli birisi ve başvuruyu yaptığım aynı gün sınava giriyorum son anda haberim oldu bişey yapamicam diye üzülürken sınavdan çok harika bi puan alıyorum ben sozelciyim sayısalı hiç yapamam ama rüyada en cok sayisaldan net yapmişim ve baya bir yüksekti sayısal puanim. Sonra bu baki kekik denen adamın adını gazetede gördüm çok şaşırdım bu benim adını yazdığım adam diye ruyamdada tanımıyorum o kişiyi ve adını yazıyorum çok ilginç bir rüyaydı suan zaten ben üniversite 3 e geçtim ruyamda ygs sınavına girdigimi görmem değişik geldi..
Yorumlarsaniz çok sevinirim.
 

Mustafa90022

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
8 Temmuz 2017
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Rüyada sınavda başarısız olmak

Merhaba, yakın bir zaman sonra sınava, benim icin onemli bir sinava gireceğim. Rüyamda başarısız olduğumu gördüm ve moralim bozuldu. Ne yapmam gerekir?
 
K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada sınava girmek

Merhaba ruyamda dersini anlattığım ıngılızce sınavına kendim girdiğim halde yapamıyordum paragrafları türkçeye çeviremedım ben yapamazsam öğrenciler nasıl yapsın diyordum kendime bir türlü çeviremedım paragrafı türkçeye anlamı nedir acaba?
 

Esrahoca

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
13 Ekim 2019
Mesajlar
21
Tepkime puanı
19
Konum
Turkiye
Selamün aleyküm rüyamda geçen gece çok güzel bembeyaz bir yatak odası takimi aldığımı görüyorum. Birde dün gece kalabalık bir sınıfta sınava girdiğimi görüyorum sınav sorularını elimden geldığince çözmeye çalışırken siranin altinda beyaz kagitlar var onlari inceliyorum ama kopya çekmek gibi bir niyetim yokmuş kadın hoca sinirli şekilde 2 kez uyardı 3.kez elimden kağıdı aldı ben soruların 3 te 1 ini ancak yaptım ciktim sinavdan sonra küçük bir kız çocuğu sınav sonrası beni desteklemek için uğraşıyor yüksek not almam için hocayla sonra arkdaşım arabasına binip gidiyoruz rüyamı yorumlar misiniz lütfen hocam?
 

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Katılım
17 Mart 2019
Mesajlar
825
Tepkime puanı
277
Konum
Türkiye
Selamün aleyküm rüyamda geçen gece çok güzel bembeyaz bir yatak odası takimi aldığımı görüyorum. Birde dün gece kalabalık bir sınıfta sınava girdiğimi görüyorum sınav sorularını elimden geldığince çözmeye çalışırken siranin altinda beyaz kagitlar var onlari inceliyorum ama kopya çekmek gibi bir niyetim yokmuş kadın hoca sinirli şekilde 2 kez uyardı 3.kez elimden kağıdı aldı ben soruların 3 te 1 ini ancak yaptım ciktim sinavdan sonra küçük bir kız çocuğu sınav sonrası beni desteklemek için uğraşıyor yüksek not almam için hocayla sonra arkdaşım arabasına binip gidiyoruz rüyamı yorumlar misiniz lütfen hocam?
Aleyküm selam, rüyada yatak, rahatlığa işarettir. Bazen çocukluğada işaret edilir ve kısmetede.
Sınavda olmanız yani sınava girmeniz, Feraha, Dertsiz bir yaşama işarettir. Hocanın sinirlenmesi hayır değildir ama, araba binmek hayatta koskocaman temiz bir sayfa açmak, yani hayatını çok değiştirmek, artık hayata yepyeni bir gözle bakmaktır.
 

Esrahoca

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
13 Ekim 2019
Mesajlar
21
Tepkime puanı
19
Konum
Turkiye
Aleyküm selam, rüyada yatak, rahatlığa işarettir. Bazen çocukluğada işaret edilir ve kısmetede.
Sınavda olmanız yani sınava girmeniz, Feraha, Dertsiz bir yaşama işarettir. Hocanın sinirlenmesi hayır değildir ama, araba binmek hayatta koskocaman temiz bir sayfa açmak, yani hayatını çok değiştirmek, artık hayata yepyeni bir gözle bakmaktır.
Çok teşekkür ederim hocam?
 
K

kutayyy1

Kayıtsız
Misafir
rüyada sınav görmek

Önce Selamun Aleyküm arkadaşlar;ben iki gündür hep bursluluk sınavıyla ilgili şeyler görüyorum.İlkinde bursluluğu kazanıyorum 2.'sinde sınavdayken dövüşüyorum o kişi de benim yakın arkadaşım sınavın başından kalkıyorum dövüşüyorum tekrar sınavın başına oturuyorum.Daha sonra başka bir çocuk ile sınav sonucuna bakıyorum 403 ama taban puan 412 benim 412 almam lazımdı deyip uyanıyorum.
 

BKTS

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
27 Nisan 2014
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Rüyada Sınav görmek
Merhaba,
2 gün önce rüyamda, sınavı evde oluyordum ayrıca sınav olurken bir kitap açmış vaziyette onu okuyordum..Bunu yorumlamanızı sizden rica ediyorum...Şimdiden TEŞEKKÜRLER.
 
K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Selâmün aleyküm, rüyada sınav görmek ne anlama gelir, ben mezuna kalmış üniversiteye yeniden hazırlanan bir kız öğrenciyim çok çalışıyorum. Rüyamda mezuna kalmış olmama rağmen biri türkçe digeri matematik sınavını gördüm, branş öğretmenlerini de gördüm. Türkçeden 34 matematikten 05 alıyordum. Sonra bu şaka gerçek değil diyip uyanıyordum. Yazdığım rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt