• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Sevdiğini başkasıyla evlenmiş görmek

osman25

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
10 Temmuz 2013
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Selamun aleykum, ben bir kız seviyorum ama ailesi kızı bana vermiyor itiraz ediyor, uzun süredir beraberiz. Bende hala bir işe yerleşemedim gidip isteyemiyorum da, bu durum da beni ve sevdiğimi üzüyor. 2 rüya gördüm, sevdiğim kız başkasıyla evleniyor ilk rüyamda sevdiğim kızı istemeye geliyorlar bir salonda sevdiğim kız, osman ayıp olmasın diye çoçuğun karşısına çıkmam gerekiyor o kadar yoldan geldiler diyor. Kalkıp hayır söyleyceğim diyor bana ve çoçuk evlenme teklifi ediyor büyük bir salonda ve sevdiğim kabul ediyor. O sırada nasıl böyle şey olur diye kalkıyorum ayağa arkadaşlarım tutuyor beni. O sırada babası beni üzgün bir şekilde beni izliyor. Ailem geliyor salona, soruyorum neden geldiniz diye ve uyandım. ikinci rüyamda büyük bir otelde sevdiğim gelinlik giyor yanına gidiyorum bu formalite diyor sadece giydim diyor, bende giyince gelinliği fotoğrafını gönder telefondan diyorum. Sonrasında dışarı çıkıyorum, çok mutluyum bir bakıyorum ki sevdiğim kız gelinlikle çıkmış ve çok mutlu heral damata gidiyor, peşinden gidiyorum babam tutuyor. Babamdan kurtuluyorum, bir kapıyı açacağım bayan biri beni tutuyor bırakmıyor, kapıdan gitmeme izin vermesini istiyorum izin vermiyor ve uyandım. Allah rızası için rüyamı erken yorumlarsınız çok sevinirim.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Aleykum selam..Hayirli Ramazanlar
Hayirdir insallah..
Rüyanız korkularınızı ve çaresizliğinizi dile getiriyor. ..korkmayin bilincalti korku ve onu kaybetme korkusu ile gorulmus..
günlük yaşamınızda sevdiginiz kisi tarafindan terk edilme korkunuzu de ifade eder..

“Gönül ferman dinlemez” ama Bürhanı dinler. Gönül tencere gibi kaynarken ona elle müdahale edemezsiniz.
Ferman yazıp içine atsanız kaynamayı dindiremezsiniz. Ama onu kaynatan aşk ateşinin yönünü başka yere çevirirseniz kaynama durur...Rahmet kapisinda hidayetti dilenin...

sevdiginizi ALLAHTAN isteyin kalpler ,kuvvet,kudret,guc ALLAHIN elindedir.Kul sıkışmayınca Hızır yetişmez
ilk once iş bulmaya bakin..
hayat seçimlerden ibaret her durumda bir seçim elbet var ama bizler sanırım herhangi bir sorunda olumsuzluğu seçiyoruz
eyvah bittim yok oldum tükendim diyoruz ne kadar Rabbimin rahmetinden ümitvar olsak da eminim hepimiz hayatımızda en az 1 kere böyle düşünmüşüzdür..
olayları akışına bırakmak yada "su akar yolunu bulur" kaderimi yasiyorum demek harcımız olmuyor..
kimi zaman madem hayat bizim onu nasıl yaşayacağımızı biz seçiyoruz ve her durumda bir seçim yapmak zorundayız
öyleyse en iyisini en güzelini en dogru olanini seçelim..
tutun beni..TUTMAYIN BENI...heyy noluyoo dağıtırım oraları!!tutun beni!! Kabadayı Osmanaga geliyorr.

HAYIRLISI ise Rabbim onu size bağışlasın.Selamet ile Hayra kalin...Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun.
 

osman25

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
10 Temmuz 2013
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Allah razı olsun kardeşim.Rabbim işini rast getirsin

Yönetime nasıl ulaşacağımı bilemediim burdan mesaj yazmak istedim.Ip adresin evet vanı gösteriyor bir süreliğine ailemin yanındayım ikamet yerim Istanbul..mesaj kurllarını okumak için dikkat edemedim kusura bakmayın
 

sessiz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
25 Mart 2014
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Rüyada sevgilinin başkası ile evlendiğini görmek

Selamünaleyküm, öncelikle sevgilimden beni çok rahatsız eden bir arkadaşlığını bitirdiği haberini aldım dün akşam ve akşamın devamında annem ile ucuz da olsa bir araba alma kararına vardık, bu benim ilk arabam olacak, sevgilim ile evlilik düşüncesi içinde olduğumuzdan ev alma isteğimizde var.

Rüyamda, sevgilimi dışarıda açık bir alanda akşam saatlerinde başka birisi ile evlenirken görüyorum ve ben onu bir tel örgünün arkasından beyaz gelinlikle nasıl olmuş diye görmeye çalışıyorum, üzgün ve sıkıntılı bir şekilde onu izliyorum bir süre sonra gelinin yüzünü görüyorum ve onun sevgilim olmadığını fark ediyorum.


Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada sevgilinin başkası ile evlendiğini görmek;
gerçek hayatta kafana fazlaca taktığıniz, zihnini meşgül eden bir konunun uykudaki yansıması ya da Rüyanız;
korkularınızı ,çaresizliğinizi ve onu kaybetme korkusunu dile getiriyor olabilir..

"yüzünü görüyorum ve onun sevgilim olmadığını fark ediyorum "
Bazen herşey göründüğü gibi değildir..olayların bir görünen tarafı bir de görünmeyen tarafları ve kendince hakli sebepleri vardir..

Sevginin olduğu yerde Şüphe olmaz!!Şüphe ile sevgi bir arada olmaz ikisi de varsa ya Sizde ya da Sevginizde bir hata, eksiklik vardir..
Selametle..
 

gfbli35

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
17 Eylül 2014
Mesajlar
6
Tepkime puanı
0
Rüyada sevdiğinin başkasıyla evlendiğini görmek

Selamun aleykum kardeşim, ben bugün bir rüya gördüm ve bütün günüm çok uzucu geçiyor çünkü gerçek gibiydi. Benim ayrıldığım sevgilim var 5 ay oldu ama onu çok seviyorum, bugün rüyam da onun bir başkasıyla evlendiğini gördüm. Gelinlik damatlık giymişlerdi ve fotoğraf pozları veriyorlardı kızın saçı açıktı gelinliği de öyle ama sonra kızın elinde bir bebek gördüm daha doğrusu kundak gördüm beyaz ve sonra o kızın türbanlı olduğunu gördüm ve uyandım çok korkuyorum elim ayağım hala titriyor. Allah rızası için yorumlarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim Allahın bereketi üzerinize olsun.
 

Isimsiz123

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
24 Ocak 2015
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Rüyada sevdiğinin baskasıyla evlenmesi

Selamunaleyküm, ben daha önceden de bir mesaj göndermistim ama emin olamadigimdan dolayi bir daha yazmak istiyorum.
Rüyamda iki gün önce sevdigim kisinin baska birisiyle önce sözlendigini ve sonra da evlendigini gördüm. Şunu da eklemeliyim ki bu Sevgi karsiliksiz Sevgi yani onu sevdigimi biliyor fakat karsilik vermiyor. Biliyorum belki de bu bilinc altindan gelen birseydir.

Ayrintilar söyle: Rüyamda bayrammis, sevdiğim ve ben dedemgile gitmistik, ikimizde nedense cok gergindik, oturma odasinda oturuyorduk. Ben büyüklerimle bayramlasip ellrinden öpüyordum ve daha sonra hayatimda hic görmedigim bir aile gelmisti. Onlarlada bayramlasip yerime oturdum. Sonra o ailenin babasi birden kalkip " Eh haydi o zaman sözü keselim " deyip eliyle ona dogru isaret etti. Onunla sözlenen kiz ise sevincten ucuyordu fakat ahlaki yerinde olmayan birisiydi. O an kalbim cok kirilmisti ona baktim ve yüzünde mahcupmus gibi veya bu durumdan memun degilmis gibi bir ifade vardi. Sonra söz kesildi ve ben kendimi birden dügünün icinde buldum. Yan yana duruyorlardi, kiz gelinlik giymis ve o da damatlik ve sonradan kiz yüzügünü kaybetmis, delice yüzügünü ariyordu. Oradan oraya kosusuturuyordu. Yine sevdiğim kişinin yüzüne baktim ve onu son derece sıkıntılı gördüm, cok üzgündü ve sanki bu evliligi istemiyor gibiydi. Onu uyarmak istedim ama yapamadim. Dügünden sonra birisi kucagima bir erkek cocugu vermisti. Ben onunla gezmeye giderken onu sirtima almistim ve birden o cocuga zarar vermek isteyen siyah bir köpek karsimiza cikmisti. Ben o cocugu ne pahasina olursa olsun korumak istiyordum ve onu kurtarmak icin yüksek bir yere cikip o köpegin basini ezerek öldürüyordum. Sonrasini hatirlamiyorum.

Eger rabbim onu bana nasip etmeyecekse de en azindan onunla evelenecek olan kiz onu daima mutlu etsin diye sürekli dua ediyorum. Belki bunun etkisi altinda da kalmis olabilirim...
Bu rüyami yorumlarsaniz cok sevnirim. Simdiden cok tesekkür ediyorum ve hayirli günler diliyorum.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada karşılıksız sevdiğin başkası ile evlendiğini görmek;
gerçek hayatta kafana fazlaca taktığıniz, zihnini meşgül eden bir konunun uykudaki yansıması ya da Rüyanız;korkularınızı ,çaresizliğinizi ve onu kaybetme korkusunu dile getiriyor olabilir.

Rüyada sevdiği kişinin başkasıyla evlendiğini görmek;
sevgiliniz ile ilişkinizde kimi sorunlar yaşadığınızı bu sorunların büyük ihtimalle bir güven sorunu olduğunu gösterirken aynı zamanda bir iç hesaplaşma yaşamanın yansımasını temsil eder..

Gönül ferman dinlemez” ama Bürhanı dinler. Gönül tencere gibi kaynarken ona elle müdahale edemezsiniz. Ferman yazıp içine atsanız kaynamayı dindiremezsiniz. Ama onu kaynatan aşk ateşinin yönünü başka yere çevirirseniz kaynama durur...

insanlar sadece içinizde zaten varolan sevgiyi ortaya çıkarmanıza yardımcı olur. Sevgi kişinin içindedir,kendi insiyatifindedir zaten
Karşılıklı yada Karşılıksız sevmek güzel de ya karşındaki senin sevginden rahatsız oluyorsa senden huylanıyorsa zorla güzellik olmaz ki sevmek bazen de karşındakini özgür bırakmaktır. özgür kaldığında sana geri dönme eğilimi göstermezse bağrına taş basmaktan,dua etmekten başka çare yoktur. ama sevmekten hiç vazgeçmemek lazım yoksa nasıl yaşarız..
Ne karşılıklı ne de karşılıksız hiç bir şekilde sevemeyen insanlar var...selametle.
 

Sueda bahar

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
27 Ocak 2015
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Rüyada sevdiğin kişinin düğünün görmek

Rüyada sevdiğinin başkasıyla evlendiğini görmek.
Selamın aleykum, ben sürekli çok ilginç rüyalar gören biriyim. Rüyamı sabah namazından sonra gördüm. Rüyamda biz ailecek büyük bir salondayız. Birinn düğünü var ve biz hazırlık yapıyoruz. Sonra kapıdan düğün sahipleri geliyor. Sevdiğim çocuğun babasını görüyorum ilk olarak. Ve bir şok geçiriyorum. Sonra diğer davetlileri görüyorum. En sonda gelin ile damadı görüyorum, gelin kapalı biri tanımıyorum ama yaşının sevdiğimden büyük olduğunu yüzünden anlıyorum. Gelinin yaşlı 35-36 yaşlarında görünen bir yüzü var, bana biryerden tanıdık geliyor ama çıkaramıyorum hafiften bana da benziyor. Damadı ise sadece girerken görüyorum. Ama yüzünü hiç görmüyorum damadın yani sevdiğim kişinin. Ben çok üzülüyorum öncelikle inanmıyorum ama birşey yapamıyorum. Çaresizliği hissediyorum. Sonra mutfak camından gelin arabasına bakıyorum. Arabanın arka camında dört tane kalp şeklinde yapışkan var ikisinde G G yazıyor ayrı ayrı diğer ikisinde ise birinde B diğerinde ise G yazyır bu sevdiğim kişinin ismi ile soy ismi. Sonra oturuyorum tekrar ve oturduğum yerden bakınca B harfini O olarak görüyorum. Seviniyorum o değil diye ama konumumu değiştirdiğim zaman o harfin yine B olduğunu görüyorum, yine üzülüyorum. Bir ara gelin yanıma gelip masum bir şekilde gülümsüyor. Sanki birşey biliyorda söylemiyor gibi, bende ona acı bir şekilde gülümsüyorum. Gelinin çiçeğini görüyordum. Bana uzatıyordu çiçek beyaz güllerden oluşuyordu hoşuma gidiyordu. Sonra da kalktım. Yorumlarsanız çok minettar kalacağım hayırlı günler.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada karşılıksız sevdiğin başkası ile evlendiğini görmek;
gerçek hayatta kafana fazlaca taktığıniz, zihnini meşgül eden bir konunun uykudaki yansıması ya da Rüyanız;korkularınızı ,çaresizliğinizi ve onu kaybetme korkusunu dile getiriyor olabilir.

Rüyada sevdiği kişinin başkasıyla evlendiğini görmek;
sevgiliniz ile ilişkinizde kimi sorunlar yaşadığınızı bu sorunların büyük ihtimalle bir güven sorunu olduğunu yada zamansızlık temsil edebilir..

Gönül ferman dinlemez” ama Bürhanı dinler. Gönül tencere gibi kaynarken ona elle müdahale edemezsiniz. Ferman yazıp içine atsanız kaynamayı dindiremezsiniz. Ama onu kaynatan aşk ateşinin yönünü başka yere çevirirseniz kaynama durur...

"çiçek beyaz güllerden oluşuyordu "
şimdilik ayrılık,ayrılma olarak yorumlanir ileride ise nasip ,kısmet Allah kerim..Bu işi zamana bırakın
 

Ayşe06

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
3 Ocak 2017
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Sevdiğimi bekliyordum bir adam geldi agladım, o nerde dedim. Kuzeniymis megerse, o yeni bir ilişkiye basladı hem yasları da uygun, beklemeyip hemen evlenecekler, bunu sana soylemem için gönderdi beni dedi. Aglamaya basladım yorumlarmısınız.
 
R

Ruhsuz

Kayıtsız
Misafir
Selamun Aleykum hocam rüyamda bir düğüne davetliydim bu düğünün sevdiğim kişinin düğünü olduğunu bilmiyordum. Sevdiğim kişi şuan hayatında olan kişi ile evleniyordu, ben çok ağlıyordum hemde çok. Olmaz olamaz diyordum ve sonra sevdiğim çocuğun cenazesi geldi, benim yanıma getirdiler ağlayarak uyandım manası nedir acaba hocam hayırlı geceler Teşekkür ederim.
 

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Katılım
17 Mart 2019
Mesajlar
825
Tepkime puanı
277
Konum
Türkiye
Selamun Aleykum hocam rüyamda bir düğüne davetliydim bu düğünün sevdiğim kişinin düğünü olduğunu bilmiyordum. Sevdiğim kişi şuan hayatında olan kişi ile evleniyordu, ben çok ağlıyordum hemde çok. Olmaz olamaz diyordum ve sonra sevdiğim çocuğun cenazesi geldi, benim yanıma getirdiler ağlayarak uyandım manası nedir acaba hocam hayırlı geceler Teşekkür ederim.
Rüyan, hayırlı değildir kardeşim.
Sevdiğinin Başkası ile evlendiğini görmek anlamı şudur:
Keyifli guzel bir hayat sureceksin, makam filan hepsi yukseliyor sende, sonra ise çok çok çok çok kötu gunler seni bekliyor
Sevdiğinin Cenazesini görmek anlamı şudur:
Yaşama inancın artacak, ailevi tartışmalar olacak, hep kaybedeceksin, bir haber yuzunden tamamen bitkin dargın olacaksın, ve bu olayı asla unutamayacaksın.
-
Rüyanın hayır olması için kardeşim:

Beden değil, kafanı sağa çevirerek 3 kez yalandan tükür, ve Rabbe sığın, ardından kafanı Sola çevir.
İnşallah hayır olur.
 
Üst Alt