• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada pencere görmek

ANKARA06

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
8 Şubat 2015
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Rüyada pencere görmek, rüyada pencereden bakmak, pencereden bakan birini görmek.
Selamünaleyküm, ben rüyamda küs olduğum kız arkadaşımı görüyorum yalnız...
Normal şartlarda görmüyorum. Mülk suresi 14. ayeti okuyorum. Allahım bana hayrlı kısmetimi göster diyorum yalan olmayan, doğru olan, kötü olmayan, güzel olan bir rüya nasip et diye dua edip sağ yanıma yatıyorum ne zaman bu şekilde dua edip yatarsam küs oldugum kız arkadasımı görüyorum ve her gördüğümde bana pencereden beyaz bir perdeyı aralayıp bakıyor. Kimi zaman kendi odasının penceresinden ki çoğunlugu böyle. Kimi zamanda mutfak penceresinin perdesını aralıyp bakıyor. Yalnız evin içi karanlık oluyor bu rüyayı yorumlamanızı rica ediyorum sizlerden. Harici zamanlarda ise görmüyorum, dua edince görüyorum.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Ve aleykümselam,rüyaniz hayr olsun
Rüyada pencere görmek;
Hayata ,olaylara bakışını, hayata nasıl baktığınız konusunda mesaj verir ve penceredeki eylemle bilikte değerlendirilir. pencereden bakmak, pencereden dışarı baktığını görmek, sezgi ve farkındalık anlamına gelir. İçinde bulunduğunuz durumun farkında olduğunuzu, ne yapmanız gerektiğini bildiğinizi ifade eder..

bana pencereden beyaz bir perdeyı aralayıp bakıyor kimi zaman kendi odasından ki çoğunlugu böyle kimi zamanda mutfak perdesını aralıyp bakıyor yalnız evin içi karanlık oluyor
küs olduğun kız arkadaşınız ile sorununuzu çözmezseniz onu kaybedeceğinize yorumlanir..perde inerse, sahne kapanır, aşk biter.selametle..
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Rüyada iki pencere görmek;
Hayata, olaylara bakışını, hayata nasıl baktığınız konusunda mesaj bazen olumlu, pozitif bazende olumsuz negatif baktığınızı ..

"Nasıl bakarsan öyle görürsün."
Mevlana

Güneşe bakarsan aydınlığı, kuyuya bakarsan karanlığı görürsün..
Hayata nerden bakarsan ordan görürsün..seçim Sizsin...
"güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır"

Siz Kula Nasıl bakarsanız Allah da size öyle bakar.derdi annem..

Hayata, hadiselere ve insanlara hep ibret nazarıyla bakabilsek, her şeyde bir güzellik ve hakikat ,marifet, ibret , keramet bir ders görebiliriz. ..

"Okumasını bilirsen, her insanın bir kitap olduğunu görürsün." Ama gel gör ki; "Kimse görmek istemeyenler kadar da, kör değildir."
 
Üst Alt