• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada para görmek tabiri

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Katılım
10 Haziran 2011
Mesajlar
709
Tepkime puanı
42
rüyada para görmek, rüya tabiri para görmek rüyada kağıt para görmek, rüyada para almak rüyada bozuk para görmek rüyada demir para görmek rüyada para saymak

Para görmek ile ilgili rüyaların yorumları, kişiden kişiye çok farklılık gösterir, bu nedenle ayrıntılı olarak tabir edilmesi gerekir.

Geniş anlamı ile rüyada para görmek, yaşam sürecinde katlanılan çeşitli sıkıntılar ve zorlukların ardından gelecek kolaylık ve rahatlamaya, sıkıntılardan kurtulmaya ve refaha kavuşmaya işaret olarak yorumlanır. Rüyada görülen para, elden çıkmaz veya kayıp edilmezse, olumlu anlamda güzel değişiklikler olacağını müjdeler. Beklentilerin gerçekleşmesi yönünde umut işığı verir.

Para ile görülen rüyaların yorumları o kadar farklılıklar gösterir ki, rüyada görülen paranın ne anlama geldiğini, vermek istediği mesajı anlamak çok zordur. Bu nedenle rüyadaki para tek başına değil rüya içindeki diğer olaylar, gelişmeler, kişiler, objeler hatta sesler dikkate alınarak değerlendirilmeli ve yorum ona göre yapılmalıdır.

Rüyada para çalmak ise uyarıcı bir mesaj olarak tabir edilir. Risk altında bulunduğunuzu veya tehlikede olduğunuzu anlatır. Uyarır.
Aynı zamanda bencillik, istediğini elde etmek uğruna kural tanımamak hatta bu yolda, acımasız ve gözükara olmak şeklinde de yorumlanır.

Hayatta hedeflere ulaşmak için tehlikeli ve caiz olmayan yollara başvurmamak gerektiğini anlatan, uyaran bir mesaj olarak algılanmalıdır.

Rüyada para bulmak ise gerçek yaşamınızda yanlızlık, dışlanmışlık, sosyal olamama veya sevgi eksikliği yaşadığınızı ifade eder.

Bozuk para konuşma, dedikodu veya laftır. Gümüş para kısmettir. Altın para dedikodu, kıskançlıktır. Kağıt para, kişinin çalışması ve sorumluluklarını bilmesi sonucunda alacağı hak olarak tabir edilir.

Yine rüyada para almak veya vermek veya tomarla para görmek, kısmete ve servete; para bulmak, kısmetinin açılmasına, maddi olanakların artmasına; para kaybetmek, kısa sürecek sıkıntı ve endişelere; para saymaksa, umduğundan daha çok başarılı olmaya işaret olarak kabul edilir.

Para kasası olumlu beklentiler içinde olduğunuzu ve elinize bir miktar toplu para geçmesine işaret olarak tabir edilir.

Rüyada tasarruf etmek, paraya gereğinden fazla önem verildiğini veya gerçek yaşamınızdaki parasal sorunların ve maddi sıkıntıların zihninizi çok meşgul ettiğini gösterir.

Rüyada Amerikan doları, Euro, Sterlin, Yen, İsviçre Frangı gibi yabancı para, dövizler görmek, yeni bir yatırım veya birikimlerinizi başka bir alanda değerlendirme düşünlerinizi ifade eder.

Rüyada sahte para görmek, bazı kişi veya kişilerle sorun yaşamaya işaret olarak kabul edilir. Tehlkieli durumlara karşı uyarıcı bir rüya olarak değerlendirilmelidir.

Rüyada çok paraya sahip olmak ve onları sürekli saymak veya saymakla bitiremediğini görmek, hayal edilen veya yapmak istediğiniz bir işin yarım kalmasına veya kararsızlıktan dolayı başarısız olmaya işaretle tabir olunur.

Yolda giderken yerde para bulmak ve yerden almak, elinizden bir miktar para çıkacağına, para kaybedeceğinize veya bir hastalık geçirmeye işarettir.

Rüyada birinden para almak; can sıkıcı bir haber almaya, para vermek; birinin canını sıkacak bir sözü ona söyleyeceğinize, para çalmak; istemeden bir kimse hakkındaki bazı sırları öğreneceğinize, paranızı çaldırmak; insanlardan saklamaya özen gösterdiğiniz bir işin veya bir sırrınızın açığa çıkacağına, para basmak; gizli saklı bir teşebbüste bulunulacağına, kendinizi para yırtarken görmek ise; önceden başlamış olduğunuz fakat artık pişmanlık duyduğunuz bir işten vazgeçmeye işarettir.

Rüyada para kaybettiğini görmek gerçek hayatında mutsuzluk ve gerilemeler yaşadığınızı, kısa sürecek sıkıntı ve üzüntüye işaret eder.

Rüyada görülen gümüş para hayırlı haber, sevinç verici sözdür. Bakır para hayırlı, bereketli iş olarak tabir edilir. Altın para ise kıskançlık, dedikodu ve sıkıcı sözdür.

Rüyada para yutmak gerçek hayatınızda kendinizi zayıf, savunmasız ve kontrol dışı hissettiğinizi ifade eder.

Rüyanızda parasız kalmak gerçek yaşamda, makam mevki ve itibarınızı ve yerinizi kaybetme korkusu yaşadığınıza alamet olarak kabul edilir.
 

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Katılım
10 Haziran 2011
Mesajlar
709
Tepkime puanı
42
rüyada para görmek, para vermek, para göndermek

eesila:Selamünaleyküm sizden bir rüyam hakkında yorumda bulunmanızı istiyorum.Rüyamda ben ankarada bir okul kazanmışım ve o okula gidiyoruz eşimle birlikte. Okulda iken eşimin çok eskiden beraber çalıştığı bir iş arkadaşıyla karşılaşıyoruz ve çocuk eşime eski işyerinden bir ablanın eşime para gönderdiğini söylüyor ve eşimin eline yüklü miktarda 50 liralık banknotlardan oluşan para veriyor. Bizde seviniyoruz teşekkür ediyoruz. Sonra bizi çalıştığı yere davet ediyor, bizde eve gidip hazırlanıyoruz. Önce eşim beni götürmek istemiyor ama sonra bende hazırlanmışım takım elbise resmi bir kıyafet giyiyorum ve gidiyoruz. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim, şimdiden çok teşekkür ediyorum. Birde ben rüyalarımda genelde bir okulun sınavında ya da bir yeri kazanmış olarak görüyorum.

Gönül sızım: Aleykum selam Hayirdir insallah..
Rüyada para görmek;Para maddiyatta ilgili oldugundan bir birikim..ile ilgilidir..
para bazen alcak söze, serre, dedikodu, zan, ve sek suphe takinti gibi olumsuzluklara isarettir.

Rüyada kağıt para görmek; bazı küçük sıkıntılar çektikten sonra rahata ereceğinizi işaret eder...

"rüyalarımda genelde bi okulun sınavında ya da bir yeri kazanmış olarak görüyorum" Siz devamli farkli olaylar ile imtihan edileceginize...isarettir...
Rüyanızda sınav olduğunuzu görmek; bir şekilde denendiğinizi ya da test edildiğinizi simgeler.
Bu tür rüyalar sizin endişe ya da tedirginlik duygularınızın öne çıkmasıdır...
İmtihan bitti sanıyorsun ama omuzlarındaki "yazarlar" durmaksızın yazıyor.
Bu öyle bir imtihan ki "Kitap"a bakmak serbest. Gökyüzünden denizlerden ve dağlardan kopya çekmek de.
Bu öyle bir imtihan ki yeryüzünün her köşesinde başında gözetmenler olmadan girebilirsin. Her dilde yazabilirsin cevaplarını...

ins.hepimiz İnsanlık sınavıni gecenlerden oluruz..
İnsan olmak gibi zor bir sınavda ter döküyoruz. Öyle ki neredeyse yaşadığımız her olay bir problem ve çözümü için kafa yormak en önemlisi de gönül yormak gerekiyor.
komşular arası veya akrabalar arası hatta aile içi kırgınlıklar üzüntüler. Her şeyin başı sabır değil mi?
Komşumuza da sabredeceğiz anne babamıza da kardeşimize de kayinvalide ve kayinbabamiza da çünkü onlarla bir arada yaşamak durumundayız.
Hepimizin birbirimiz üzerinde hakları var bu haklara riayet etmemiz gerekir...

selametle..
 

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Katılım
10 Haziran 2011
Mesajlar
709
Tepkime puanı
42
rüyada bir sürü para görmek, takı parası, para bırakmak

zülfiye: Merhaba ben rüyamda bir çocuk gördüm, ufak yeni dogmuş bir erkek çocuğuydu. Annem bana veriyordu al kızım bu senin çocugun diyor. Ben çocuğu kucagıma alıyorum, annemler kapıya yöneliyor ayakkabılıgın üstünde bir sürü para var. Benim dügünümde takılan paralarmış, annem alıyor, biz bunları alalım üstünü tamamlar getiririz, babamda bırak çocugun ihtiyaçlarına lazım olur diyor, parayı bırakıp çıkıyolar. Bu ne demek? ne anlama geliyor? zülfiye kaya, yaşım 19, sözlüyüm.

Gönül sızım: Merhaba Zulfiye kardesim..
Gecen ruyanizda kuyumcuda iken etraf karanlik, yani sıkıntı, kasvet,darlik oldugu icin sabirli, anlayisli, sakin olun demistim..
birde bir cok kupeye bakmaniz yani her kafadan bir ses bir nasihat..siz yinede Temkinli olun ama kalbinizin ruhunuzun sesini de dinleyin diye oyle yazmistim..

rüyaniza hayırdır insallah diyelim..Para maddiyatta ilgili oldugundan bir birikim..ile ilgilidir..
para alcak söze serre dedikodu zan ve sek suphe takinti gibi olumsuzluklara isarettir.
Rüyada yeni doğmuş bir bebek görmek üzüntü keder zahmet ve mihnetten sonra ferahlik, bereket, mutluluk huzur ile tâbir olunur.
Çünkü çocuğun büyütülmesinde zahmet ve meşakkat çoktur.
Hayirli Gunler..
 

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Katılım
10 Haziran 2011
Mesajlar
709
Tepkime puanı
42
rüyada para görmek, para lazım olması, para çekmek, para düzeltmek, para saklamak, para çıkarmak, para miktarı

Enes: Selamün Aleyküm,
rüyamı sabah namazı vaktinden sonra gördüm ve bence rüyamı görmemde yaşadığım olaylarda etkili oldu ben anlatayım şimdi rüyamın öncesini ve rüyamı..
Ben ygs ye hazırlanıyorum, şuan ve sevgilim var sevgilimde ygs ye hazırlanıyor ALLAH'ın izniyle sınavdan sonra evleneceğiz ama şimdi o sınavı çok düşünüyor sıkıntı yapıyor kendine çok kasıyor çok sıkıyor kendini.
Biz aynı yerde aynı şehirde okumayı planlıyoruz Allah'ın izniyle ama istediğimiz bölümler aynı yerde değil yani aynı şehir ama arada mesafe var. Ben onun üzülmesini istemiyorum, üzülmemesini, çok fazla düşünmemesini söyledim ama söylediğim anda rahatlıyor sonra yine canını sıkılıyor. Birde aynı şehirde olsak bile arada mesafe olduğunu düşününce bende çok üzüldüm. Şayet aynı şehirde olursak (ki inşallah Allah'ın izniyle aynı şehirde oluruz) biz gidip gelme meselesini konuştuk, paranın lazım olacağını felan nasıl halledebileceğimi çok düşündük ama kesin sonuca ulaşamadık. Rüyamda ise kardeşimin aslında banka hesabı yok ama onun adına ait kartla atm den para çektiğimi, hatta çekerken paranın miktarını, çektiğimin paranın da banka tarafından kesintiye uğradığını gördüm. Sonra eve geldiğimde babamın ve kardeşimin evde olduğunu gördüm ve parayı onlardan sakladım, yani söylemedim. Kendi odamda parayı cebimden çıkardım ve paraları düzenlemeye basladım. Böyle beşlik fazla olmak üzere, ellilik bankotlar vardı. Derken kardeşim odaya girdi ama hemen alel acele parayı cebime koydum ve hiçbir şey söylemedim...
Allah yardımcınız olsun inşallah hayırlara vesiledir..

Gönül sızım: Aleykum selam kardesim Hayirli Cumalar..
Rabbim Hakkinizda HAYIRLISINI nasip etsin..
Hayirdir insallah...
gordugum kadar ikinizde cok gergin, hassas, celiski, korku ile umut arasinda bir Gel git lerdesiniz...
Akliniz, kalbiniz, fikirleriniz kasılmis, dagilmis hic bir seyi tam olarak saglikli karar verebilecek bir zaman da degilsiniz..
Bence Para, gelecek, vs. konusunu simdilik Rafa kaldirin..
sadece ygs sinavlarina hazirlanin..
ilk KAPI Hayirlisi ile acilsin da daha sonra O KAPI baska KAPI ve yonlerin de gidisatini belirliyecektir...
simdi ilk yapilmasi gereken ygs sinavini çözülmeli..sonrasi zaten kendiliginden gelecektir..
Sevdigim dediginiz insan Sizden farkli.. siz daha mantikli, genis dunyanin sonu degil ya diye her erkek gibi olayi daha fazla acidan bakiyorsunuz..
O ise cok azimli, rekabetci,kazanmayi seven hirsli,, bu sinav sanki dunyanin sonu gibi kendini harap ettikce sinirleri geriliyor..
Sizin biraz rahatliginiz onun gozunde vurdumduymazlik olarak nitelenip aranizda bazi olumsuzluklar yasanabilir seklinde yorumlanir..
Kardesim onu gercekten seviyorsaniz onun sadece bu ygs bu ANI yasadigini...
Sinav gerginligi kadin ve erkak psikolojisi ve sinir sisteminde farkli yasadigini UNUTMAYIN...
bu arkadasiniz stress ve gerginlikten Sizi kirar, bagirir, ofkesini kusarsa Sabirli olun ins. bunlarda gececek..
bu zorlu imtihan da Sizin onun ile olan Mutluluk imtihaniniz oldugunu UNUTMAYIN..
Hayirli gunler...
 

Ozge35

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
16 Kasım 2017
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Rüyada yabancı para görmek

Merhabalar, rüyada yabancı para görmek neye işarettir? Ben rüyamda yabancı uyruklu insanların içinde kral tacı takmış ve brad pite asikmisim (kendisini normalde hiç beğenmem) Sonra yemekhaneye gidiyorum ve orada çeşit çeşit pasta var, yiyorum birazını. Oradan çıkıp lüks geminin içerisinde tuvaleti buluyorum ve para ile kapıyı açma ya çalışıyorum. Paralar demir ve yabancı para. Beceremiyorum atmayı ve biri gelip bana yabancı demir para veriyor, atıyorum ve tuvalete giriyorum. Anlamını bilemedim ve böyle bi rüya ilk defa görüyorum, nedir acaba anlami?
 
Üst Alt