• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada kitap görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
25 Temmuz 2011
Mesajlar
7,320
Tepkime puanı
117
Rüyada kitap görmek, kuvvettir.

Bundan dolayı elinde bir kitap bulunduğunu gören kimse, kuvvete erişir.

Kitap eğer açıksa yaygın bir haber, kapalı ise, gizli bir haberdir.

Eğer kitap erkek çocuk elinde olursa, müjdedir.

Kadın elinde olursa, sevinçli bir işi beklemektir. Kitap açık, kadın örtülü ise, rüya sahibine sakınmasıyla emrettiği bir haberdir.

Eğer kadın koku sürünmüş güzel bir kadınsa,kendisine övgü bulunan bir habere işarettir. Rüyada elinde dürülmüş bir kitap olduğunu gören kimse, yakında ölür.

Rüyada Müslümanların liderinden bir yazı aldığını gören kimse, devlet, saltanat ve gıpta edilecek bir nimete erişir.

Kendisiyle bir kimse arasında münakaşa ve düşmanlık veya kanşık bir işi bulunan kimse kitabını sağ tarafında görse, o kimsenin delil ve şahit getireceğine işarettir.

Eğer niyayı gören azap ve sıkıntı içinde ise, kurtulacağına işarettir.

Eğer rüyayı gören bir şeyden dolayı üzüntülü ise veya vatanında değilse, onun işinin kolaylaşacağına ve çabucak ailesine döneceğine işarettir.

Kitabım sol tarafında gören kimse, yaptığı bir işinepişman olur.

Sağ tarafta görülen kitap ucuzluk ve bolluk bir seneye işarettir.

Bir kimseden bir adam rüyada sağ eliyle bir kitap alsa, o adam o kimseden veya onun tarafından çok sevdiği bir şey alır.

Elinde Kuran-ı Kerim veya Arapça bir kitap olduğunu gören kimse, üzüntü, keder ve sıkıntıya düşer.

Bir kimse bir kitabı yırttığını ve kestiğini görse, o kimsenin üzüntü ve kederi gider ve hayra nail olur. Hinde Farsça bir kitap bulunduğunu gören kimseye sıkıntı ve şiddet isabet eder.

Bir kimse rüyada gökten kendisine bir kitap indigini görse, o kimsenin o kitaptan anlayışı veya onun gökten indiğinden hatırına gelen şeyle tabir edilir.

Eğer ondan anladığı veya hatınna gelen şey hayırsa hayırla, serse, şer ile tabir edilir.

Bazen kitap kişinin kendisiyle iyi anlaşan arkadaşına, bazen de üzüntü ve kederden kurtulmaya ve hastalıktan iyileşmeye işarettir.

İçinde ne olduğu bilinmeyen ciltli bir kitabı görmek, mesleğinde hileyapmaya, gizli yapılan alışverişe veya yaşından dolayı ayıplanan bir kadına işarettir.
 

aish

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
3 Ocak 2013
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Ruyada bir kizin sekerleri eliyle bir kenara itip altindan peygamber efendimizin hayatini anlatan bir kitabi gormek ne anlama gelir.
 

acly

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
29 Haziran 2013
Mesajlar
9
Tepkime puanı
0
Merhaba rüyamda bana ait olan bir kitap gördüm, arkadaşım almış onu biraz okumuş kitap bende kalsın diyor, hayır ben okuyacağım diyorum ondan alıyorum. Sonra okula geç kalacağımızı görüyorum bir köprüden uçarak geçtiğimizi ve okula vardığımızı görüyorum. Annemle bir mağazaya geçiyoruz bi kızın ayağında çok hoşumuza giden bir sandalet görüyoruz, vitrinden çıkarıp aynı sandaleti bizim yanımıza koyuyor. Sonra ben başka bir yerdeyim annemle telefonda konuştuğumu görüyorum telefon bi ara bozuluyor gibi sonra biri bişey yapıyor tekrardan düzeliyor. En sonda yine o arkadaşımla domates satan bir tablacının önünde duruyoruz, almıyoruz ama hafifçe zedelenmiş bir domatesi alıyor al bu domates bozuk deyip yüzüme atıyor, bende aynı şekilde bir domates bulup aynısını ona yapıyorum.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Merhaba Hayirdir insallah..
Gördüğün rüya tipik bir gençlik rüyası olup, gerçek yaşamında içinde bulunduğun heyecan, umut, korkularının uykudaki yansımasıdır.

Kitap,aydınlanma yolunda kişisel gelişim içinde olduğunu,lakin davranislarinizi yerinde kullanmaniz gerektigine delalettir..

rüyaniz cok Karışık ve boyle net olmayan Karışık rüyalar görmenizin çeşitli nedenleri vardir..
Bunların başında herşeyden kolay etkilenen birisi olmanız geliyor. hareketli bir yaşam stiliniz hayal ve yapmak istedikleriniz oldugu kadar olabilir.
kararsızlık çelişki,içinde olmanizdan da kaynaklanmaktadir Allahu Alem...
Ne istediğini bilene yol vermek için, dünya bile kenara çekilir...

Sözlerin ayarı bozulursa gönül yolu da bozulur (Yol olmadan yolcu olamazsınız)..
Ya Rab bi, kalp kazanacak yaklaşım, kırmayacak beceri, istemeden kırıpta yeniden onarmamız gerektiğinde, ustalık nasip et.
Bize düşeni yapmamız konusunda duyarlı ve kararlı olmamızı nasip et. Biliyoruz ki, kalp senin evin, o evi iyi korumamızı ve sahip çıkmamızı nasip et.
her kalp korunmayı ve sevilmeyi hak eder...iyilikte ve iyileştiricilikte ilk adımı atmak ise, insanı her zaman erdemli olmaya yöneltir,
bunu anlamamızı ve yaşamamızı nasip et ey her şeye gücü yeten Allah’ım.
Hayirli gunler..
 

vicdan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
18 Haziran 2013
Mesajlar
84
Tepkime puanı
0
rüyada kitap görmek

RÜYADA KİTAP GÖRMEK, KİATAP HEDİYE ALMAK NE DEMEKTİR?
Selamun aleyküm, Ben rüyamda bir kız arkadaşla birlikte bir yolcu otobüsünde olduğumu gördüm. Bir de yanımda içinde giyecek, örgü çocuk pançosu gibi şeyler olan bir sürü kutu çanta vardı. Arkadaşım sınavda çıkacak bir soru tipine takılmış. Bana soruyordu. Ben de evde çalışacağımı ama bununla ilgili sınavda çok soru sorulmayacağını başka konulara da çalışmak gerektiğini söylüyorum. Evde çalışayım bari diyorum. Arkadaşım bana üstündeki naylonu daha yırtılmamış yeni alınmış ve üzerinde su dünyası yazan bir kitap hediye ediyor. Bu arada ben çevre mühendisiyim. Bu rüyanın yorumunu merak ediyorum. Yorumlanırsa çok memnun olacağım. Herkese hayırlı ramazanlar dilerim:)
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Ve Aleykümselam,rüyaniz hayr olsun..
ilgi ve bilgi alanınıza yenilikler ,güzellikler ,duygu ve his de sosyal olmayi da ekleyin..Çok okuyan mı bilir, Çok gezen mi?okumak güzel,faydali ama tek olarak da fayda vermez...
Okumaktan, araştırmaktan asla vazgeçmeyecek, okuyup öğrendiklerini uygulayacak, yaşayacak, deneyimleyip hissedeceksin.. okurken bütün duyularınızdan faydalanın..

rüyada kitap görmek
ilim, bilim, güçlü olmak ve yükselmek olarak yorumlanır.
Kitaplar aynı zamanda kişisel gelişimi, eğitimi simgeler.Kitap,aydınlanma yolunda kişisel gelişim içinde olduğunu,lakin davranişlarinizi yerinde kullanmaniz gerektiğine delalettir..

çevre mühendisliginin yaninda ilgi ve meslek, iş, rızk ,gelir imkan alanınızı da genişletiin,
başka konularada da kendinizi geliştirin..selametle..
 

dnzz42

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
11 Aralık 2019
Mesajlar
62
Tepkime puanı
57
Konum
Konya
Merhabalar hukuk okuyorum rüyamda yerde avuç içinden küçük bir sürü kırmızı anayasa kitapçığı var idi bunları topluyordum anlamı nedir acaba şimdiden teşekkürler
 

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Katılım
17 Mart 2019
Mesajlar
825
Tepkime puanı
277
Konum
Türkiye
Merhabalar hukuk okuyorum rüyamda yerde avuç içinden küçük bir sürü kırmızı anayasa kitapçığı var idi bunları topluyordum anlamı nedir acaba şimdiden teşekkürler
Menfaate, kuvvete, şana işarettir. Senin rüyaların hep hayırlı :D
 
Üst Alt