• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada defter görmek

Damla35

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
12 Haziran 2015
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Rüyada defter görmek, istahere rüyasında defter görmek ne demektir?
Selamün aleyküm arkadaşlar, ben yaklaşık 6-7 ay nişanlı idim daha sonra anlaşamadık ve yüzüğü attım. Bir süre başıma bela oldu şimdi ise barışmaya çalışıyor, ne yapacağım konusunda oldukça kararsızım.. Dün gece istihareye yattığımda şöyle bir rüya gördüm. Boş bir salondayım, bir anda bir defter belirdi elimde ve bu defteri ortadan ikiye açtığımda, defterin iki sayfası da yazılı sağ sayfada bir resim yapıştırılmış ve resim çok silikti, yazıların ne olduğunu bilmiyorum fakat, tam resme bakacakken etrafım bir anda simsiyah oldu, ben korkup okumaya başlıyorum ve bir anda bütün siyahlık yok oldu yerini beyazlığa bıraktı. Bunun anlamı nedir? Yardımcı olursanız çok sevinirim..
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Ve aleykümselam, Rüyaniz hayr olsun.
arkadaşim Unutmayalım ki, ilişki nasıl başlarsa öyle de devam eder, her şey başlangıç enerjisinde,Bir şey nasıl başlarsa genellikle öyle de devam eder.

"sağ sayfada bir resim yapıştırılmış ve resim çok silikti, yazıların ne olduğunu bilmiyorum fakat, tam resme bakacakken etrafım bir anda simsiyah oldu, ben korkup okumaya başlıyorum ve bir anda bütün siyahlık yok oldu yerini beyazlığa bıraktı"

aranızda ki anlaşmazlığı ,belirsizlikleri kaldırıp,orta yolu bulmadıkca yüzüğü geri almayın,geri takmayın yoksa ileride daha büyük sorunlar yaşarsınız..

Bazende; hayatında negatif duyguların ağır bastığı yaşam dönemi geçirmekte olduğunu ya da olumsuz duygu yoğunluğu yaşayan insanlarla bir arada bulunduğunu göstermekte...

Pişmanlık duymak istemiyorsan O,işi yapmadan önce iyice düşün!!Sonra taşın.
Rüyalar gizemlidir. Bu gizemi çözmek bizi kendi gerçekliğimize götürür..
Hayat defterinizi neyi ve kimi yazacaksiniz dikkat edin...Hakkınızda hayırlısını dileyin selametle..
 
Üst Alt