• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada balgam çıkarmak

merva

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
14 Mart 2014
Mesajlar
20
Tepkime puanı
0
Rüyada balgam çıkarmak/Rüyada balgam atmak, içinizde sakladığınız veya dile getirmekten çekindiğiniz şeyleri açıklamaya bu yükten kurtulmaya işaretle tabir edilir. Bazı durumlarda rüyada balgam çıkarmak, her türlü sıkıntıdan kurtulmak, umutsuzlluğun sona ermesi, sıkıntıların atılması olarak da yorumlanır. Rüyanızı yorumlarken, rüyada görülen diğer unsurlar,objeler ve gelişmeleri de dikkate alıp hep birlikte yorumlamanız gerekir. Rüyada balgam çıkartmak-atmak ile ilgili rüya gördüyseniz, alttaki rüyayı ve devamındaki yorumları okuyup fikir sahibi olabilirsiniz. Yönetim...

Selamün aleyküm. rüyamda doktora gittigimi ve iki kere balgam çıkardıgımı gördüm. bir anlamı varmıdır ? selametle..
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Ve Aleykümselam rüyaniz Hayr olsun;

Rüyada balgam görmek; Öfke, Yoğun duygular,sıkıntı, Enerji, Fiziksel ve Duygusal kontrolü kaybetme anlamlarını simgeler.

Rüyada balgam çıkardığını gören;
hasta ise hastalıktan kurtulur, sevince, sağlığa kavuşur...
"Ağzınızdan çıkanlara daima dikkat edin. "Çünkü bir sözü unutmak bir yüzü unutmaktan çok daha uzun zaman alır"

Doktora gitmek;
rüyaları her zaman uyarıdır..Bedensel,Ruhsal,Manevi sağlığınıza dikkat edin!!
Selametle..
 

merva

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
14 Mart 2014
Mesajlar
20
Tepkime puanı
0
Teşekkür ediyorum. sıkıntı içerisindeyim. biri var görüştügüm ama kalbimde ise bana hiç bir olumlu adımı olmayan bir insan var aylardır sene olacak nerdeyse sadece bakıyor. görüştügüm insanla herşey olumlu ama kalbimde hep tuhaf bir his var. pişmanlıktan çok korkuyorum. bu rüyayıda olayın üzerine gördüm. sizce ne yapmalıyım ? kalbimde olanı beklemeli miyim ? yoksa rüyamda o kişiyi kalbimden mi attım ? anlam veremiyorum o hala bende.. selametle..
 
P

pasamcanim

Kayıtsız
Misafir
ruyada balgam tukurmek

Selamun aleykum, ruyamda yolda kosuyorum kosarken birden balgam geldi agzima ve balgami tukurdum rahatladim.
 
K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada sürekli balgam çıkarıp öksürmek
Rüyada sürekli balgam çıkarmak, öksürmek, bitmeyen balgam çıkarmak ne anlam ifade eder.
Rüyamda bir yere gitmekte olduğumu ve üstü korunaklı bir çeşmenin yanında öksürüğe tutuldugumu, beni tanıyan ancak tanımadığım çok nur yüzlü uzun beyaz sakalları olan bir hoca yada alim kişiye rastladım. Yanımda eski eşim var ve onunla bir çocuğumuz hakkında konuşuyor. Ben öksürüunce hemen dini eğitimi olan bir genci yoldan çağırıp bana yardım etmesini istiyor. Çeşmeden su içiyorum ama boğazımdan sürekli balgam geliyor, tükürdükce geliyor ve alim kişi hiç yanımdan ayrılmadan bana yardım etmeye çalışıyor genç öğrencisi ile. Balgam bir türlü bitmedi, onlardan saklayarak tükürmeye çalışıyorum. Görmesinler diye utanarak silecek bir mendil arıyorum. Çesmenin yakınında muhteşem bir cami de vardı ve hayranlıkla bakıyordum.
 
Üst Alt