• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada asker görmek islami tabiri

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Katılım
10 Haziran 2011
Mesajlar
709
Tepkime puanı
42
Rüyada asker görmek islami tabiri
Genel anlamda rüyada asker görmek işte başarı, sevilen ve saygı duyulan biri olmak ve güçlü olmak anlamına gelir.

Evin içinde asker görmek veya asker evinde olduğunu görmek hastalığa işaret eder. Rüyada asker olmak çok çalışmak gerektiğine, askerle konuşmak ise zorluklarla karşılaşmaya işaret eder.

Rüyada asker görmek, genel olarak hayıra işaret eder. Rüya sahibi çok kötü olaylar yaşamaz, tehlikelerin içinde değildir. Mutluluğun, bolluk ve bereketib, gücün simgesidir asker. Rüya sahibi için aynı zamanda yükselmeye, terfiye işaret eder. Bazen de sağlık problemi yaşanacağının habercisidir.

Rüyada üniformalı veya yüksek rütbeli asker görmek, şan ve şöhrete işaret eder. Aynı zamanda asker kuvvet demektir. Askerle konuştuğunu görmek, işlerde zorluk çekmemeye işarettir.

Ayrıca rüyada asker görmek kötülüklerden ve tehlikeden uzak olduğuna, galibiyet, mutluluk, bol kazanç olarak tabir edilir.

Rüyada bir şehre veya bir mahalleye veya bir sokağa asker geldiğini görmek, yağmur ile tâbir olunur. Askerin geldiği yerlere yağmur yağar..

Rüyada hasta bir asker görmek, kafa karışıklığına işaret eder.

Rüyada asker uğurlamak, hayırlı bir iş yapacağınıza, muhtaç kimselere yardımda bulunmaya, sıkıntılardan sonra rahata kavuşmaya yorumlanır.

Rüyada askeri silahsız olarak görmek gizli bir düşmana ve dost görünen kişilerden zarar görmeye işaretle tabir edilir.
Rüyada asker olmak

Rüyada asker olduğunu görmek, inancınızı ve umudunuzu kaybetmeden, her zorluğa dayanmaya, mücadeleci ve sabırlı olmaya işaret eder. Bazı yorumculara göre aynı rüya, zafer elde etmeye, kötü niyetli kimselerden kurtulmaya, sıkıntıya düşmeyeceğinize, zorluklar karşısında direnmeye işaret eder.

Rüyada yüksek rütbeli asker görmek, resmi işiniz varsa bu işinizin olumlu sonuçlanacağına, devlet tarafından gelecek menfaate veya yeni bir işe başlamaya işaret eder.

Bazı kere de asker görmek, müminler hakkında zafer ve zalimlerden intikam almak ile, bazen de bir yolculuğa tâbir olunur.

Bir bayanın rüyada asker olduğunu görmesi beklenmeyen şeyleri de gerçekleştirmek anlamına gelmektedir.
 
Üst Alt