Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çeşitli tarifler
Patatesli Domates Dolması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="ömr-ü diyar" data-source="post: 10279" data-attributes="member: 376"><p><strong><span style="color: RoyalBlue">1 kg orta boy domates</span></strong></p><p><strong><span style="color: RoyalBlue">3 adet patates</span></strong></p><p><strong><span style="color: RoyalBlue">2 adet taze soğan</span></strong></p><p><strong><span style="color: RoyalBlue">Yarım demet maydanoz</span></strong></p><p><strong><span style="color: RoyalBlue">1 tatlı kaşığı kuru nane</span></strong></p><p><strong><span style="color: RoyalBlue">1 tatlı tuz</span></strong></p><p><strong><span style="color: RoyalBlue">Kızatrma yağı</span></strong></p><p><strong><span style="color: RoyalBlue">Üzeri için:</span></strong></p><p><strong><span style="color: RoyalBlue">1 su bardağı rende kaşar</span></strong></p><p> <strong><span style="color: RoyalBlue"></span></strong></p><p><strong><span style="color: RoyalBlue">Domateslerin arka kısınları yarım parmak içerden, düz olarak kesilir. İçi kaşıkla oyulur. Bir kevgirin üzerine ters çevrilir. Diğer taraftan patatesler soyuluri küp doğranır, yağda kızartılır. Patatesler karıştırma kabına alınır. Üzerine kıyılmış maydanoz, taze soğan, kuru nane, domatesin çıkarılan iç kısmı ve tuz eklenir, karıştırılır. Domateslere bu iç doldurulur. Fırın kabına dizilir. Üzerine kaşar bırakılır. 180 derece fırında pişirilir.</span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ömr-ü diyar, post: 10279, member: 376"] [B][COLOR=RoyalBlue]1 kg orta boy domates 3 adet patates 2 adet taze soğan Yarım demet maydanoz 1 tatlı kaşığı kuru nane 1 tatlı tuz Kızatrma yağı Üzeri için: 1 su bardağı rende kaşar Domateslerin arka kısınları yarım parmak içerden, düz olarak kesilir. İçi kaşıkla oyulur. Bir kevgirin üzerine ters çevrilir. Diğer taraftan patatesler soyuluri küp doğranır, yağda kızartılır. Patatesler karıştırma kabına alınır. Üzerine kıyılmış maydanoz, taze soğan, kuru nane, domatesin çıkarılan iç kısmı ve tuz eklenir, karıştırılır. Domateslere bu iç doldurulur. Fırın kabına dizilir. Üzerine kaşar bırakılır. 180 derece fırında pişirilir.[/COLOR][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çeşitli tarifler
Patatesli Domates Dolması
Üst
Alt