Paçanga Böreği

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
25 Temmuz 2011
Mesajlar
7,320
Tepkime puanı
117
pacanga-böreği.jpg


Malzemeler:
  • 3 adet yufka
  • 100 gr pastırma
  • 1 su bardağı kaşar peyniri rendesi
  • 2 adet sivri biber
  • 2 adet orta boy domates
Kızartmak İçin:
  • Sıvıyağ
Paçanga Böreğinin Yapılışı:
  • Pastırmayı, domates ve biberleri küçük küçük doğrayıp bir kaba alın ve üzerlerine kaşar peyniri rendesini ekleyip karıştırın.
  • Her bir yufkayı 8 üçgen parçaya bölün.
  • Yufkanın geniş kısmına hazırladığınız içten bir miktar koyun.
  • Yufkanın iki tarafını içe doğru kapatıp kalın rulo şeklinde sarın.
  • Kızgın yağda arkalı önlü kızartın ve fazla yağını almak için kağıt havlu koyduğunuz tabağa alın.
  • Sıcak servis yapın.
Afiyet olsun
 
Üst Alt