Paça haşlaması

hüzün

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
27 Şubat 2011
Mesajlar
413
Tepkime puanı
6
PAÇA HAŞLAMASI TARİFİ


paca_haslama.jpg



Malzemeler : (4 kişi için)


12 adet Koyun Paçası


8 bardak Su


2 adet Limon


2 diş Sarımsak


yeterince Tuz



Hazırlanışı :


Paçalar kazınmış ve çatallarının aralarındaki kıl keseleri kesilerek çıkartılmış olmalı ve tütsülenmiş, yıkanmış olmalıdır.



Düdüklü tencereye su ile paçalar, sarımsak ve tuz konur ve 2 saat kaynatılır.



Sonra paçaların içindeki kemikler çıkarılıp, servis tabaklarında suyu ve limon parçası ile servis yapılır
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Aman Allahim bunlar ne guzel corba yemekler yoksa karnim cook ac diye mi oyle bana geliyor..
acaba bool sarimsakli iskembe corbasi ile acili bir de lahmacun alsam...agla..:,
en iyisi bu bolumden cikayim da karnimin acligini unutayim...
is yerimde ne yiyebilirim ki? hmmnn
 

hüzün

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
27 Şubat 2011
Mesajlar
413
Tepkime puanı
6
Aman Allahim bunlar ne guzel corba yemekler yoksa karnim cook ac diye mi oyle bana geliyor..
acaba bool sarimsakli iskembe corbasi ile acili bir de lahmacun alsam...agla..:,
en iyisi bu bolumden cikayim da karnimin acligini unutayim...
is yerimde ne yiyebilirim ki? hmmnn

işyerinde çift kaşarlı tost iyi gidersırıtık.:,
 
Üst Alt