Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Tatlılar
Mürdüm eriği reçeli.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 41945" data-attributes="member: 1043"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrchid"><strong>1 KİLO gr. erik</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrchid"><strong>1.kg. toz şeker </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrchid"><strong>Yarım limon suyu erik ekşi oldugu için bir iki damla koyuyorum siz istediğiniz kadar koyun yarım limon suyunu geçmesin </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrchid"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrchid"><strong>MÜRDÜM ERİĞİ REÇEL TARİFİ</strong></span></span></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: DarkOrchid"> </span></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrchid"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrchid">Mürdüm eriğini yıkayıp çekirdeklerini ayıklayıp Üzerlerin örtecek kadar su ile kaynatın.Kaynayınca tel süzgüden kabukları kalıncaya kadar yani mermalat gibi olacak geçirdikten sonra toz şekerini ilave edip bir iki taşım kaynatın inmesine yakın bir iki damla limon suyu yada bir nohut büyüklüğünde limon tuzu atın kavonozlara sıcak sıcak boşaltın konserbve kapagını kaynar suda bekletin sıkıca ılıyınca kapatın</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkOrchid"></span> <span style="font-size: 10px"><span style="color: DarkOrchid">PÜF NOKTASI SUYUNU İYİ AYARLAYIN COLDUR COLDUR SU KOYARSANIZ MARMELATTAN ÇIKAR HOŞAFA BENZER ÜZERİNİ GEÇEÇEK KADAR SU YETERLİ ..</span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 10px"><span style="color: DarkOrchid">Alıntı...</span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 10px"></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 41945, member: 1043"] [CENTER][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkOrchid][B]1 KİLO gr. erik 1.kg. toz şeker Yarım limon suyu erik ekşi oldugu için bir iki damla koyuyorum siz istediğiniz kadar koyun yarım limon suyunu geçmesin [/B] [B]MÜRDÜM ERİĞİ REÇEL TARİFİ[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][COLOR=DarkOrchid] [/COLOR][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkOrchid] Mürdüm eriğini yıkayıp çekirdeklerini ayıklayıp Üzerlerin örtecek kadar su ile kaynatın.Kaynayınca tel süzgüden kabukları kalıncaya kadar yani mermalat gibi olacak geçirdikten sonra toz şekerini ilave edip bir iki taşım kaynatın inmesine yakın bir iki damla limon suyu yada bir nohut büyüklüğünde limon tuzu atın kavonozlara sıcak sıcak boşaltın konserbve kapagını kaynar suda bekletin sıkıca ılıyınca kapatın [/COLOR] [SIZE=2][COLOR=DarkOrchid]PÜF NOKTASI SUYUNU İYİ AYARLAYIN COLDUR COLDUR SU KOYARSANIZ MARMELATTAN ÇIKAR HOŞAFA BENZER ÜZERİNİ GEÇEÇEK KADAR SU YETERLİ .. Alıntı...[/COLOR] [/SIZE][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Tatlılar
Mürdüm eriği reçeli.
Üst
Alt