Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Püf noktası
Marulların Uzun Süre Taze Kalması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="Turab" data-source="post: 103681" data-attributes="member: 2"><p>Marulları iyice yıkayın. Daha sonra her birini tek tek kağıt havlu ile kurulayın. Marulların asla ıslak kalmaması gerekir. Kurulanan marulları cam bir kabın içine alın. Üstüne kağıt havluları hiç bir yer açık kalmayacak şekilde koyun. Kağıt havluların üstünü de streç filmle iyice sarın.</p><p></p><p>Eğer yeşillikleriniz buzdolabında tazeliğini yitirmeye başladıysa hızlıca onları yenileme imkanınız var. Basit bir şekilde marulların yapraklarını ya da bitkilerinizi içi buzla dolu koca bir kasenin içerisine koyun ve bir süre karıştırın. 1-2 dakika içerisinde canlanmaya başladıklarını göreceksiniz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Turab, post: 103681, member: 2"] Marulları iyice yıkayın. Daha sonra her birini tek tek kağıt havlu ile kurulayın. Marulların asla ıslak kalmaması gerekir. Kurulanan marulları cam bir kabın içine alın. Üstüne kağıt havluları hiç bir yer açık kalmayacak şekilde koyun. Kağıt havluların üstünü de streç filmle iyice sarın. Eğer yeşillikleriniz buzdolabında tazeliğini yitirmeye başladıysa hızlıca onları yenileme imkanınız var. Basit bir şekilde marulların yapraklarını ya da bitkilerinizi içi buzla dolu koca bir kasenin içerisine koyun ve bir süre karıştırın. 1-2 dakika içerisinde canlanmaya başladıklarını göreceksiniz. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Püf noktası
Marulların Uzun Süre Taze Kalması
Üst
Alt