Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Et yemekleri
Kuzu etli enginar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="İLiM DiLeNcİsİ" data-source="post: 25220" data-attributes="member: 816"><p><strong>Malzemeler:</strong></p><p></p><p>· 6 enginar</p><p>· 300 gr. kuzu eti</p><p>· 1 soğan</p><p>· 2 defne yaprağı</p><p>· 2 diş sarımsak</p><p>· Tane karabiber</p><p>· sıvıyağ</p><p>· Tuz</p><p>· Su</p><p></p><p><strong>Beşamel sos için:</strong></p><p></p><p>· 1 çorba k. un</p><p>· 2 su b. süt</p><p>· Tuz, karabiber</p><p>· Muskat, sıvıyağ</p><p><strong></strong></p><p><strong>Üzeri için:</strong></p><p></p><p>· Kaşar peyniri rendesi</p><p></p><p><strong>Hazırlanışı :</strong></p><p></p><p>Tencereye enginarları dizin.Üzerine sıcak su ilave edin.Üzerine zeytinyağı,tuz ve toz şeker ilave edin ve enginarları pişirin.Başka bir tencereye sıvıyağı alın.Üzerine 300 gr.kuzu etini ilave edin ve kuzu Etileri suyu çekene kadar karıştırın.</p><p></p><p>1 adet soğanı yemeklik kesin.Etlerin üzerine soğanı,2 adet defne yaprağını sarımsağı,tane karabiber ilave edin.En son etlerin üzerine sıcak su ilave edip kuzu etini pişirin.</p><p></p><p>Beşamel sos için bir tencereye sıvıyağı alın ve 1 çorba kaşığı un ilave edin ve unu kavurun.Daha sonra üzerine 2 su bardağı sütü ilave edin.Üzerine tuz ,karabiebr ve muskat rendesi ilave edip beşamel sosu kaynamaya bırakın.Fırın kabına pişen eninarları dizin.Enginarların içine kuzu etlerini ilave edin.Etlerin üzerine beşamel sosu dökün.Üzerine kaşar peynir rendesi serpip önceden ısıtılmış olan 190 derecelik fırında pişirin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İLiM DiLeNcİsİ, post: 25220, member: 816"] [B]Malzemeler:[/B] · 6 enginar · 300 gr. kuzu eti · 1 soğan · 2 defne yaprağı · 2 diş sarımsak · Tane karabiber · sıvıyağ · Tuz · Su [B]Beşamel sos için:[/B] · 1 çorba k. un · 2 su b. süt · Tuz, karabiber · Muskat, sıvıyağ [B] Üzeri için:[/B] · Kaşar peyniri rendesi [B]Hazırlanışı :[/B] Tencereye enginarları dizin.Üzerine sıcak su ilave edin.Üzerine zeytinyağı,tuz ve toz şeker ilave edin ve enginarları pişirin.Başka bir tencereye sıvıyağı alın.Üzerine 300 gr.kuzu etini ilave edin ve kuzu Etileri suyu çekene kadar karıştırın. 1 adet soğanı yemeklik kesin.Etlerin üzerine soğanı,2 adet defne yaprağını sarımsağı,tane karabiber ilave edin.En son etlerin üzerine sıcak su ilave edip kuzu etini pişirin. Beşamel sos için bir tencereye sıvıyağı alın ve 1 çorba kaşığı un ilave edin ve unu kavurun.Daha sonra üzerine 2 su bardağı sütü ilave edin.Üzerine tuz ,karabiebr ve muskat rendesi ilave edip beşamel sosu kaynamaya bırakın.Fırın kabına pişen eninarları dizin.Enginarların içine kuzu etlerini ilave edin.Etlerin üzerine beşamel sosu dökün.Üzerine kaşar peynir rendesi serpip önceden ısıtılmış olan 190 derecelik fırında pişirin. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Et yemekleri
Kuzu etli enginar
Üst
Alt