Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
BÖLGELERİMİZ VE ŞEHİRLERİMİZ
Bölgeler ve Şehirler
Doğu Anadolu Bölgesi
Iğdır
KUYMAK (Iğdır) - Yemek Tarifi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="ceylannur" data-source="post: 31006" data-attributes="member: 1208"><p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 18px"><span style="color: red"></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 18px"><span style="color: red">2 yemek kaşığı tereyağı </span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 18px"><span style="color: red">1 kahve kaşığı sarıkök </span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 18px"><span style="color: red">3 su bardağı un </span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 18px"><span style="color: red">1 çay kaşığı tuz </span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 18px"><span style="color: red">250 gr kepleme </span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 18px"><span style="color: red">Su </span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 18px"><span style="color: red"></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 18px"><span style="color: red">Tavaya yağ konularak eritilir. Eritilen yağa sarıkök ilave edilir. Diğer tarafta bir kap içerisinde hazırlanmış su, un, tuz karışımı erimiş yağın içine yavaş yavaş dökülüp hızlı hızlı karıştırılır. Pişince ateşten alınıp üstüne kepleme dökülür. “kepleme”: Nabat şekeri, tarçın, akkök, muğek ve karabiberden oluşan, İrandan gelen bir karışımdır.</span></span> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceylannur, post: 31006, member: 1208"] [INDENT][SIZE=5][COLOR=red] 2 yemek kaşığı tereyağı 1 kahve kaşığı sarıkök 3 su bardağı un 1 çay kaşığı tuz 250 gr kepleme Su Tavaya yağ konularak eritilir. Eritilen yağa sarıkök ilave edilir. Diğer tarafta bir kap içerisinde hazırlanmış su, un, tuz karışımı erimiş yağın içine yavaş yavaş dökülüp hızlı hızlı karıştırılır. Pişince ateşten alınıp üstüne kepleme dökülür. “kepleme”: Nabat şekeri, tarçın, akkök, muğek ve karabiberden oluşan, İrandan gelen bir karışımdır.[/COLOR][/SIZE] [/INDENT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
BÖLGELERİMİZ VE ŞEHİRLERİMİZ
Bölgeler ve Şehirler
Doğu Anadolu Bölgesi
Iğdır
KUYMAK (Iğdır) - Yemek Tarifi
Üst
Alt