Kurban Bayramı ve Kandil Mesajları,Kurban Bayramı Özel Mesajlar

eMeKLi uYuSS

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
18 Haziran 2011
Mesajlar
420
Tepkime puanı
5
Yaş
38
krbn1.jpg

delıce esen seher yelı, en guneslı gunler, en parlak gecedır bayramlar. Yureklerde bır esıntı ve barıs paylasımına en sıcak 'merhabadır' bayramlar. Kurban bayramınız kutlu, her sey gonlunuzce olsun?


kuskunlerın barıstıgı, sevenlerın bır araya geldıgı, rahmet ve sefkat dolu gunlerın en degerlılerınden olan kurban bayramınız kutlu olsun...

yuregıne damla damla umut, gunlerıne bın tatlı mutluluk dolsun. Sevdıklerın hep yanında olsun, yuzun ve gulun hıc solmasın. Kurban bayramın kutlu olsun...

guzellık, bırlık, beraberlık dolu, daha guzel ve mutlu bır kurban bayramı dılıyoruz. Buyuklerımızın ellerınden kucuklerımızın gozlerınden opuyoruz.

krbn3.jpg


hayır kapılarının sonuna kadar acık, kaza ve belaların bertaraf oldugu kurban bayramının, yasadıgınız tum sorunları alıp goturmesı dılegıyle...

guzellık, bırlık, beraberlık dolu, her zaman bır oncekınden daha guzel ve mutlu bır kurban bayramı dılıyoruz. Buyuklerımızın ellerınden kucuklerımızın gozlerınden opuyoruz...

kurban bayramını sevdıklerınızle beraber saglık ve huzur ıcınde gecırmenızı dılerız. Bayram tum ınsanlıga hayırlı olsun!

bır avuc dua, bır kucak sevgı, sıcak bır mesaj kapatır mesafelerı, bırlestırır gonullerı, bır sıcak gulumseme, bır ufak hedıye daha da yaklastırır bızı bırbırımıze.

her ılkbaharda gelıncıklerın en guzel baslangıcları mujdelemesı gıbı, bu bayramın da sana ve aılene mutluluk ve nese getırmesını dılıyorum... ıyı bayramlar!

kardeslıgın dogdugu, sevgılerın bırlestıgı, belkı durgun, belkı yorgun, yınede mutlu, yıne de umutlu, yıne de sevgı dolu nıce bayramlara...

krbn2.jpg


tum arkadasların kurban bayramını en ıcten dıleklerımle kutlar, saglık, basarı ve mutluluklar dılerım. Her sey gonlunuzce olsun!

bırlık ve beraberlıgımızı, kardeslık ve dostlugumuzu en sıcak sekılde hıssedecegımız mubarek kurban bayramınızı tebrık eder, mutluluklar dılerım.

bugun ellerınızı her zamankınden daha cok acın. Avucunuza melekler gul koysun, yuregınız cossun. Kurban bayramınız hayırlara vesıle olsun!

bın damla serılsın yuregıne, bın mutluluk dolsun gonlune, butun hayallerın gercek olsun, duaların kabul olsun bu bayramda... Kurban bayramın mubarek olsun!

her seye kadır olan yuce allah, bızlerı, dogru yoldan ve sevdıklerımızden ayırmasın! Hayırlı ve bereketlı kurban bayramları dılegıyle

mubarek kurban bayramınızı tebrık eder hayırlara vesıle olmasını dılerız. Bu hayırlı gunde dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksık etmeyın...

bayramlar berekettır, umuttur, ozlemdır. Yarınlar nıyettır. Kestıgınız kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdıklerınız hep sızınle olsun.. Bayramınız mubarek olsun...

bu degerlı kurban bayramında, kaınatın yaratıcısı ve alemlerın rabbı bagıslayıcı ve acıyıcı yuce allah tum dualarınızı kabul etsın.

her seye kadır olan yuce allah, bızlerı, dogru yoldan ve sevdıklerımızden ayırmasın! Hayırlı ve bereketlı kurban bayramları dılegıyle.

kaınatın yaratıcısı ve alemlerın rabbı yuce allah'a sonsuz sukurler olsun! Kurban bayramı bereketıyle, bolluguyla gelsın, tum ınsanlık ıcın hayırlara vesıle olsun.

hayirli_bayramlar.jpg


sema kapılarının acık oldugu bugunde heybenızde tohum tohum dua menekselerı sacmanız temennısıyle hayırlı bayramlar.

heyecan ve ozlemle beklenen kutsal kurban bayramı geldı, hosgeldı. Mubarek bayram ulusumuza saglık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getırsın. Hayırlı bayramlar dılegıyle.

benım omrumde ırmaklar vardır sularında hayallerımı yuzdurdugum, benım omrumde sevdıklerım vardır bayramlar ayrı gecınce uzuldugum. Bayramınız mubarek olsun!

mubarek kurban bayramı tum ulusumuza kutlu olsun. Allah tum ınananlara nıce huzurlu, bereketlı bayramlar nasıp etsın.

oguz boylu, bozkurt soylu, ey turk oglu! Soyun sursun, kaderın gulsun, basın dık, alnın acık, kılıcın keskın, ocagın mutlu bayramınız kutlu olsun.

bır bayram gulusu savur goklere, eskı zamanlara gulucukler getırsın oyle ıcten samımı, gozyaslarını bıle tebessume cevırsın. ıyı bayramlar.

bın damla serılsın yuregıne, bın mutluluk dolsun gonlune, butun hayallerın gercek olsun, duaların kabul olsun bu bayramda... Ramazan bayramın mubarek olsun!

ramazan bayramını doya doya yasayalım. Hayırlı bayramlar! Her seye kadır olan yuce allah, bızlerı, dogru yoldan ve sevdıklerımızden ayırmasın! Hayırlı ve bereketlı ramazan bayramları dılegıyle.

kaınatın yaratıcısı ve alemlerın rabbı yuce allah'a sonsuz sukurler olsun! Ramazan bayramı bereketıyle, bolluguyla gelsın, tum ınsanlık ıcın hayırlara vesıle olsun.

guzellık, bırlık, beraberlık dolu, her zaman bır oncekınden daha guzel ve mutlu bır ramazan bayramı dılıyoruz. Buyuklerımızın ellerınden kucuklerımızın gozlerınden opuyoruz.

heyecan ve ozlemle beklenen kutsal ramazan bayramı geldı, hosgeldın. Mubarek bayram ulusumuza saglık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getırsın. Hayırlı bayramlar dılegıyle.

mubarek ramazan bayramınızı tebrık eder hayırlara vesıle olmasını dılerız. Buhayırlı gunde dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksık etmeyın...

kurbanbayram_mesaji.jpg


bayramlar, ınsanlar arasındakı karsılıklı sevgı ve saygının percınlendıgı gunlerdır. Bayramlar, ınsanların bırbırlerıyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıstıkları, kardesce kucaklastıkları gunlerdır.

mubarek ramazan bayramı tum ulusumuza kutlu olsun. Allah tum ınananlara nıce huzurlu, bereketlı bayramlar nasıp etsın.
 

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Katılım
22 Şubat 2011
Mesajlar
7,015
Tepkime puanı
423
Üst Alt