Kuran'a abdestsiz dokunulur mu?

erenacarreal

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
5 Eylül 2018
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Selam,
"Kuran'a abdestsiz dokunulur mu?" sorusunu cevaplandırdım. Bunu yazayım dedim. Yazdım yayınladım ve sizinle paylaşıyorum. Yazı hakkında ne düşünüyorsunuz?

YÖNETİM UYARI: Selamına selam diyoruz. Şayet müslüman isen... Senin acil olarak tövbe istiğfarda bulunman gerekir. Çünkü din ve fıkıh hakkında zerre kadar ilmin olmadığı açık. Araştırıyor, belli yerlerden okuyor olabilirsin ancak ilim bu değildir! Din bir oyuncak değildir... Site yapıcam, özgün yazı yazıp googleden hit alıcam diye dini hükümleri çarpıtıp insanların da vebaline giriyorsun. Çok tehlikedesin, müslümansan imanını sorgulaman gerekir... Yok müslüman değilsen zaten akıbetin bellidir! 0 nedenle hemen sitende yazmış olduğun dinle ilgili yazıları kaldırmanı tavsiye ederim. Başlı başına kafandan uydurup din adına ahkam kesmeye çalışıyorsun benden söylemesi dinini oyuncak etmeye çalışan, ilmi olmadan din hakkında konuşan, kendini yaktığı gibi başkalarına da sebep olanların, cahil olduğu halde dini konuları bilgisizce tartışmaya kalkanların akibeti hayır olmaz. Bu bir tavsiyedir... İster dinler ve sorgularsın, istersen de benim yolum doğrudur diye kimseyi dinlemeden devam edersin. Ben uyarımı yaptım, vebalim kalktı, gerisi senin kendi cüz-i iradenin sonucudur... Uyan ve kendine gel, düşün ve imanını sorgulayarak kendini kurtar.

Kuran'a abdestsiz dokunulabilir mi? İşin doğrusunu, kaynak ve delilleriyle buradan oku ve öğren. Hiçbir delil ve kaynak olmadan sakın din hakkında ahkam kesme, Allah c.c'nün gazabından kork! Ayrıca Kurbanla ilgili yazıda da kurban ibadetinden bir gelenektir diye bahsetmişşin... Çok yazık, bu şekilde dinine iftira adiyorsun, yanlış bilgiyi paylaşıma açmanın da vebali olduğunu bilmiyorsun demek ki!
 
Üst Alt