Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çeşitli tarifler
kaşarlı mantar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="parsan07" data-source="post: 9580" data-attributes="member: 32"><p><strong>KAŞARLI MANTAR</strong></p><p></p><p> <strong>Hazırlama Zamanı </strong> 30 dakika</p><p> <strong>Pişirme Zamanı </strong> 30 dakika</p><p> <strong>Kaç Kişilik </strong> 4</p><p> <strong>Malzemeler</strong></p><p></p><p> </p><ul> <li data-xf-list-type="ul"><span style="font-size: 12px">1 paket kültür mantarı</span></li> <li data-xf-list-type="ul"><span style="font-size: 12px">1 çorba kaşığı un</span></li> <li data-xf-list-type="ul"><span style="font-size: 12px">1/2 çay bardağı süt</span></li> <li data-xf-list-type="ul"><span style="font-size: 12px">100gr küp küp kesilmiş tereyağ</span></li> <li data-xf-list-type="ul"><span style="font-size: 12px">200gr küp küp kesilmiş kaşar peyniri</span></li> <li data-xf-list-type="ul"><span style="font-size: 12px">tuz,karabiber</span></li> </ul><p></p><p> <strong>Hazırlanışı</strong></p><p></p><p> </p><ul> <li data-xf-list-type="ul"><span style="font-size: 12px">Mantarları güzelce yıkayıp saplarını çıkardıktan sonra bir fırın kabına güzelce dizelim.Sütü avcumuza alarak mantarların üzerine serpiştirelim.Ardından unu serpiştirelim,tuz ve karabiberini de koyduktan sonra küp küp kesilmiş kaşarları mantarların göbeklerine oturtalım.Mantar saplarını da kapta boş kalan yerlere yerleştirdikten sonra küp küp kestiğimiz tereyağını da aralıklı olarak kalıba yerleştirelim ve 200 derecelik fırında yarım saat üzeri kızarıncaya kadar pişirelim.</span></li> </ul></blockquote><p></p>
[QUOTE="parsan07, post: 9580, member: 32"] [B]KAŞARLI MANTAR[/B] [B]Hazırlama Zamanı [/B] 30 dakika [B]Pişirme Zamanı [/B] 30 dakika [B]Kaç Kişilik [/B] 4 [B]Malzemeler[/B] [LIST] [*][SIZE=3]1 paket kültür mantarı[/SIZE] [*][SIZE=3]1 çorba kaşığı un[/SIZE] [*][SIZE=3]1/2 çay bardağı süt[/SIZE] [*][SIZE=3]100gr küp küp kesilmiş tereyağ[/SIZE] [*][SIZE=3]200gr küp küp kesilmiş kaşar peyniri[/SIZE] [*][SIZE=3]tuz,karabiber[/SIZE] [/LIST] [B]Hazırlanışı[/B] [LIST] [*][SIZE=3]Mantarları güzelce yıkayıp saplarını çıkardıktan sonra bir fırın kabına güzelce dizelim.Sütü avcumuza alarak mantarların üzerine serpiştirelim.Ardından unu serpiştirelim,tuz ve karabiberini de koyduktan sonra küp küp kesilmiş kaşarları mantarların göbeklerine oturtalım.Mantar saplarını da kapta boş kalan yerlere yerleştirdikten sonra küp küp kestiğimiz tereyağını da aralıklı olarak kalıba yerleştirelim ve 200 derecelik fırında yarım saat üzeri kızarıncaya kadar pişirelim.[/SIZE] [/LIST] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çeşitli tarifler
kaşarlı mantar
Üst
Alt