İstihare rüyasını yorumlamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tugbaaa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
17 Aralık 2017
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Istihare rüyası

Selamun aleykum size ıstihare namazımı anlatsam mi diye düşünürken istihareyi de yorumladığınızi gördüm RABBIM sizden razı olsun gerçekten çok mutlu oldum. Ben biriyle konuşmaya başlamıştım ama ilerlemeden önce ailemin rızasını almak istedim ve rıza gösterdiler. Ardından ıstihare kılmak istedim çünkü bu çok önemli konuştuğum kişide aynı şekilde ıstihare namazı kıldı, o üst üste kılmasına rağmen bişey göremedi fakat ici huzurluydu.

Ben 1. Gün görmedim 2. Gün gördüm. Benim en yakın 3 arkadaşım var laf atisiyorduk bunların içinden bana en en yakın olanla tartışıyorduk, ben onun gönlünü almaya çalışıyordum beni daha önceden gönül anlaminda seven biri için tartıştık diye hatirliyorum (bu rüyamı görmeden önceki gün gerçekten 3 yakin arkadasimin içinden başka bi arkadaşımla bu sebepten tartismistik bilinç altı olabilir mi ?)

Biz öyle tartışırken karşımızda beyaz bir ev görüyoruz yalı gibi çok güzeldi bi bayan ünlünün evi ama. Yakın arkadaslarimin ve benim üzerindeki renklerde hep beyazdı bu arada. Evin içini dışarıdan görüyorum ici pembe renklerle dizayn edilmiş çok tatlı bi evdi, oraya girmek istiyoruz ama evin önünde uzun bi sıra var insanlar o ünlü için bekliyorlar birde evin önünde hep ayakkabılar vardı, kapının önünde kapıyı örtecek kadar uzun poşet vardı. Biz de arkadaşlarımla orada beyaz bi transport araba vardı ona biniyoruz kameralar bizi görmesin diye. Arabanın kapısını kimsenin açmasını istemiyoruz ama arabanın kapısını tanımadığımız kapalı bi bayan açıp geri kapatıyor. Daha sonra uyanmamama yakındı pek emin de değilim ama beyaz elbiseli krem şal takmış güzel bi kız gördüm diye hatırlıyorum hayal meyal. Yine uyanmama yakın konuştuğum çocuğu gördüm, üzerinde yeşil gömlek vardı önünden kamyon geçti durdurmak istedi fakat durmadi. Gülerek kamyonu durduramadığı için hadi bee der gibi el hareketi yaptı. Rüyam uzun ve karışık oldu hakkınızı helal edin. Yorumlarsanız çok çok sevinirim. Bu arada uyandigimda şükür namazı da kılmak nasip oldu içim huzurluydu RABBIM'e teşekkür anlamında bi namaz kılmak istedim belki bunun içinde bişey dersiniz. ALLAH razı olsun insaALLAH.
 

Uvercinka

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
12 Ocak 2018
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
İstihare rüyası

Sevdigim bir adam var daha doğrusu karşılıklı duygular içindeyiz. Tam evlilik karari aldik derken maddi açıdan zor seyler yaşadık, ruhen yiprandik. Istihareye yatmaya karar verdim ve yattım 4. günüm bugün. Tum ruyalarimda hem iyi şeyler hem kötü şeyler var, yordurdum hayirsiz dendi üzülüyor tabiki insan. Kalbe bakılmasi gerekiyormuş istihareden sonra, kalbim herseyim aynı, sanki sonuç olarak diğer ruyalarimdan ziyade son ruyami size yordurmaya karar verdim.

Bizim ahirimiz var bu ahirda ineklerimizi gördüm, 3 inek birinin boynuzları vardi saga sola gidiyorlardi, huysuzlanmislardi sanki. Annem bana küçük olani tut dedi, kuyruğunu bastirinca durdu. Daha sonra hepsi yerine gitti ve biz normal otururken ahira bir nur ışığının indiğini gördük, babam nur indi diyor ve devam ediyor sohbetine. Sonra bir şehit mezarı gördüm fakat fotografindaki cam kirilmis, bir kadın mezar başında ağlıyor camları topluyordu.S onra tekrar bizim ahirimiza nur indi. Sonra baska ruyaya geçtim, doktor bir arkadaşımı gördüm üzeride onlugu vardi beyaz fakat tavla oynuyordu zarları gördüm. 3 3 2 2 geliyordu zararlar beyazdi uzerindeki siyah noktalarda beyazdi. Parasina da degil tanımadığım biriyle oynuyordu. Daha sonra vefat eden anneannemi görüyorum hırsız gibi, bay sanıp ateş ediyorum tüfekle, ambulans çağırıyoruz. Anneanne seni vurdugumu kimseye deme ne olur cok korkuyorum olmesin diye anneme diyorum bunu ama güya ölmüyor ve benim adimi da vermiyor. Sağlıcakla kalin hepsi buydu.
 

Essra

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
18 Ocak 2018
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Istihare namazi rüyası

Selamun aleykum. Ben birinin hakkımda hayırlı olup olmadığını görmek için istihare namazı kıldım. Uyuduktan bi süre sonra gözlerimi açıp hemen kapadım bundan sonra rüya gördüm. Rüyamda elimde beyaz eldivenler vardı masanın üstünde de vardı. Saçlarını boyayacak bi kadın goruyorum kadın saçlarını sarıya boyayacak ama sarı renk saçında kumral oluyor. Bu rüyadan önce gözlerimi açıp kapadım bu rüya istihareye dahil mi bilemedim. Size danışmak istedim.
 

Nesri

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
22 Ocak 2018
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Merhaba, iki ay önce resmi nikahli ama dügünümüz daha olmadi esim ani bir sekilde bir tartisma sonucu benden ayrildi. Dügünümüz iki hafta sonra olacakti ve esim iptal etti. Hem agladi seviyorum diye hem ayrildi. Ilk günden beri sanki kararinin 100% arkasinda degil gibi ama geri dönüs yapmiyor. Dün gece istihareye yattim. Rüyamda okulda oldugumu gördüm masanin karsisinda iki arkadasim oturuyor ( uzun zamandir görmedigim) isimleri melek ve Sinem. Sinifta bir ask siiri okunuyor sonra melek mirildanmaya basliyor ve hatirliyormusun bu eski bir türkü esimle yapicagimiz ikinci dügünümüzde dans etmek icin bunu istiyorum diyor. Sonra kitap görüyorum, kitapin kapagi acik yesil ve portakal renginde arasinda ince beyaz cizgi var. Benim gözüm yesil ve beyaz renge gidiyor ve seviniyorum renkler icin. Orda uyaniyorum. Lütfen yorumlayabilirmisiniz hocam.
 

Sesa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
2 Şubat 2018
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Istihare namazi kizim icin kildim

Kizim 5 Ay Evli kaldi ve evinden ayrildi, baba evine geldi gecinemedi anlaşamiyordu, bosanmaya verdi. Kocasi ikna etmis yeniden birlesmek istiyor.
Damadimda hayir yok sorumsuz biri. Ben istihare namazi kildim kizim icin ve 2.günü görebildim. Elimde parlayan bir ceyrek altin gördügümü ancak 5-6 Saat uyandiktan sonra hatirlayabildim.
Bana birlesmeleri sanki hayirli değil gibi, lütfen yorumlayin istihare rüyasini. Bile bile kizimi yollamak istemiyorum.
 

Sesa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
2 Şubat 2018
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Istihare rüyasi

Merhaba, benim oglum bir kizla evlenmek istiyor tanistirdi beni kizla benim icime sinmedi, istemedim kizi. Oglumun zoruyla kizi istedik, söz yaptik ben oglum icin istihare namazini kildim ve rüyamda kesik kesik bir siyah pantolon gördüm o kesiklerde kirmizi üstündede kocaman bir bicak, lütfen yorumlayin Tessekkür ederim simdiden.
 
S

selin.26

Kayıtsız
Misafir
Istihare

Merhabalar Hocam
Arkadaşlarım beni bir çocuk ile tanıştırmak istiyor fakat ben tanışmadan önce hayırlı 0lup olmadığını ögrenmek istedim ona göre karar vermek istedim. Arkadaşım da benim için istihare yapıcağını söyledi ve rüyasında beyaz bir kağıda yeşil ve kırmızı yazdığını görmüş ne anlama geliyor.
 

nilayibrahim

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
7 Mayıs 2018
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
istihare namazım

Erkek arkadaşım ile evliliğimiz hayırlı mı değil mi diye çok merak ediyorum. Bir bayan benim için istihare namazı kıldı 3 kere o kişi bir rüyasında iki kalabalık grup varmış biri siyah biri beyaz. Öteki rüyada ise ibrahim ve ben yanyanayız ben beyaz bir elbise giymişim siyah puantiyeleri var ama ibrahim ışık gibi parlıyormuş. Diğer rüyasında ise ikimiz ibrahimle el eleymişiz ama bir kadın karşımızdaydı bu rüyayı anlatan kadın aynı ibrahimin annesini anlatmıştı resmen.
 

Suzanbil

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
11 Mayıs 2018
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
İstihare rüyası

Hayırlı akşamlar erkek Arkadasım için istihareye yattım. İstihare namazının birinci gununde rüya gormedım hatırlayamadım, ikinci gününde iise rüyamda otobuse bınıp evıme gıdıyordum, varmadan otobusten ındım tekrar otobuse bınmek ıcın ınsanlara sordum, taksıcılere sordum otobüs arayısındaydım. Bu rüyanın arkasından erkek arkadasımı gordum rüyamda, konusmuyorduk küsmüsüz bu ara biraz anlasamıyorduk kendıne beyaz kagıt almıs elinde beyaz kagıt vardı. Bu ruyalardan ne anlam cıkarmam gerekıyor ne yapmam gerektıgını bılemıyorum bana yardımcı olursanız cok sevınırım.
 

Ebu Katade

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
15 Mayıs 2018
Mesajlar
5
Tepkime puanı
0
Alemlerin Rabbinin adıyla.

İstihare de beyaz renk hayra işarettir.

Biriyle küstüğünü görmek sorunların çözüleceğine barışa ve berekete işarettir.

En doğrusunu Allah bilir.
 
K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
İstihare rüyası

Merhaba, evlilik yolunda olduğum sevgilim için istihareye yattım. İlk gece karışık rüyalar gördüm bir kız arkadaşım vardı ve kendisi hastanelik olmuş ve kan bağışı istiyordu. Ona kanımı verecektim ama kanı net olarak görmedim rüyamda daha sonra diğer bir rüyaya geçti zihnim, bir odada yeşil leğenin içinde hamur mayalanmış ve kabarmıştı ama kabaran hamur taşmamıştı. Bundan önce de annem benim niyetime yatmıştı ilk gece ak sakallı bir dede ve elinde de yeşil bir şey olduğunu görmüş ve elinde ki yeşil şeyi de anneme doğru uzatarak demiş ki benim ve sevgilim için "Bunu o çocuğun ailesine ver. Ve onlarda de ki namazlarını dosdoğru kılsınlar, bu iş hayırlıdır." diye bu rüyadan sonra annem birdaha yattı benim için istihareye ve kendisini bir kız olarak görmüş rüyasında ve birinin kendisine tecavüz ettiğini kızlığının bozulduğunu ve kan geldiğini görmüş. Sonrada ben artık kız değilim evlenemem diye ağlamaya başlamış. O bu rüyayı gördükten sonra ben tekrar yattım ama karışık rüyalar gördüm hatırlamıyorum bile. Fakat, uyandıktan sonra içime doğan his nötr. Ne iyi ne kötü. Büyük bir belirsizlik. Sizce nedir tüm bunlar?
 

Dilanb

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
31 Mayıs 2018
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
İstihare namazi

Ben erkek arkadasimla olan birlikteligim benim icin hayirli mi degil mi diye istihare namazina yattim ve rüyamda gökyüzümdeydim orada bir yol vardi bir tane siyah beya inek bir otarafa bir bu tarafa koşup duruyordu yolun rengide griydi bunun anlami nedir ? Erkek arkadasımla olan birlikteligim benim icin hayirli midir hayirsiz midir ?
 

Karakiz42

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
5 Haziran 2018
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Istihare ruyanin yorumu

Selamin aleykum. Ben 3 geceden biri istihare kilip uyuyorum. Sevdigim kisi benim kaderim mi onunla evlenecegim diye sordum. Ilk gece bem beyaz bir dogum gunu pastasi vardi ve ondan yedim. Ikinci gece beyaz ve parlak unuformali iki doktor gordum.
Bu gecede ucuncu gecede kediler gordum, ustume oplamak isteyen leopar gordum ve sevdigimden bana mesaj geldi, seninle evlenmek istemiyorum diyordu, ama sona kendimi ormanda buluyorum ve kuzenime mesaj yoluyor beni sevdigini beni cok guzel buldugunu soyluyor ve biraz sona baska bir yerdeydim heryer gunesli parlakdi. Ben bu ruyalarai anlayamadim bana yardim edebilirmisiniz lutfen.
 

senaok

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
8 Haziran 2018
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Selamin aleykum.Ben cok sevdigim musluman dinine bagli bir sevgilimden ayrildim ve onu cok seviyordum.Ayrildiktan sonra bayagi uzuldum cok kotu oldum ve Allaha hep dua ettim hayirlisi gercekten boyle mi diye yoksa üzüntüden çok kötü oluyordum. istihareye yattim iki gun ve soyle bir ruya gordum: yemyesil bir ormanin uzerinden ucuyorum etrafi gorebiliyorum. sonra goge kadar nerdeyse uzanan up uzun bir kuru agac goruyorum kahverengi, yani bildigimiz kuru agac dikkatimi cekiyor ve onu incelemek icin asagi dogru ucuyorum o kurumus agac icin. birsey anlayamadim yardim ederseniz sevinirim, iyi gunler.
 

Zelisz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
15 Kasım 2018
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Istihare

Selamunaleykum..Ben birinin hakkımda hayırlı olup olmadığını anlamak için bir tanıdığına istihare yaptırdım 2 gün yattı ilk gün siyah ve krem rengi arabanın çarpıştığını görmüş sonra denizden balık çıkarmış hatırladığı bu kadar ikinci gün ise bir suru çocuk görmüş kendisi çocuklardan birine vurmuş ve ölmüş ben nasıl yorumlayacağımı bilemedim aklım çok karıştı yardımcı olur musunuz Allah rızası için..
 

Mervess

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
7 Ocak 2019
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Selamünaleyküm, evlilik için birisiyle görüşüyorum ve kararımda kararsız kaldığım için istihareye yattım 7 gün üst üste bazı geceler bir şey görmedim bir gece ise rüyamda arapların bizim evde olduğunu gördüm, üniden yakın arkadaşım bize ziyarete gelmişti akrabaları ile arkadaşım örgülü siyah bir elbise giymişti, akrabaları da siyah giyinmişti, başka bir rüyamda ise siyah küçük bir fare gördüm koşuyordu bir yerden bi yere bu kadar hatırlıyorum, rüyalarımı yorumlarsaniz çok sevinirim, kalbime doğan hissede bakmam gerekiyor biliyorum ama hislerim konusunda emin değilim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt