• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

İstihare rüyası rüya tabirleri

sitare16

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
13 Kasım 2014
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
İstihare rüyası yorumu, istihare rüyası rüya tabirleri, istihare rüya tabiri.
Selamunaleyküm hocam. Ben sevdiğim ve evlilik yolunda olduğumuz kişinin benim için hayırlı olup olmadığına emin olmak için istiharenin gerektirdiği şekilde namazımı kılıp duamı ettim yattım. Duamda yüce rabbime renk göreyim diye dua ettim. Rüyamda erkek arkadaşımdan ayrılıyordum sahile gidiyordum ve denizde yunus balığı boyutlarında iki tane yemyeşil balık gördüm. Uyandığımda bunu ne şekilde yorumlayacağımı anlayamadım, sizce sevdiğim kişi benim için hayırlı mı yoksa rüyamdaki gibi ondan ayrıldıktan sonra mı hayır olacak? Yalnız şöyle birşeyde var ben yaklaşık bir senedir hergün en az 2 kere sevgilimi rüyamda bana ihanet ederken yada ondan ayrılırken görüyorum. Bu rüyamdada o durum yansımış olabilir mi çünkü duamda renk göreyim diye söylemiştim. İkincisi bu rüyamı yorumlayamadığım için başka bir zaman annemle birlikte tekrar istihare yaptm ben konuşmadan yattım rüya görmedim. Fakat annem konuştu yattı ve rüyasında müstakil bir evde koyunları görmüş sonra koyunlar kaybolmuş, üst kattan sesleri gelmeye başlamış. Annem üst kata çıkmış tavanda çuval ve çuvalın içinde bembeyaz olmuş ceset görmüş çuvalı yere düşürmüş düşünce canlanmış o insan. Ardından siyah çarşaflı kadın gelmiş anneme bu ev cinli bu ev senin demiş, annem ağlıyomuş o esnada ve annem o evden çıkmak isterken kadın bağırmış 'kırmızı kırmızı senin kızın çok mutsuz olacak ' demiş. Bunu annem anlatınca hepimz ağladık. Yalnız annem konuşup yattı, korktu yapmak istememişti çünkü o istihareyi. Ve rüyada cinleri görmüş, sizce hocam bu rüyaya cinler mi karıştı, ne olur yardımcı olun. Evleneceğim kişiyi çok seviyorum ama zaman zaman çok mutsuzum onunlada. Rüyamı ne şekilde yorumlamalıyım ne olur yardimcı olun.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Ve Aleykümselam evlilik yolunda olduğunuz kişinin Sizin için hayırlı olup olmadığını ancak Allah cc. bilir..ama Siz de "Evleneceğin kişiyi çok seviyor
ama zaman zaman çok mutsuzum onunla "diyorsunuz...
Hz. Yunus'un (a.s) Balığın Karnındayken Yaptığı Dua
"La ilahe illa ente subhaneke innî kuntu minez-zalimîn."

"Senden başka hiçbir ilah yoktur. Seni tenzih ve tesbih ederim. Ben zalimlerden oldum.."
başımıza gelen şeylerin kendi yaptıklarımızdann,kendi ellerimizle yaptıklarımızdır...
evlilik, gibi bir işe teşebbüs eden kimse, o işin kendisi için hayırlı olup olmayacağı hususunda tereddüde düşerse, şüphesini giderecek, tereddüdünü ortadan kaldıracak hâl çareleri aramali..

Bu hususta yapılacak ilk iş, yapılması istenen meselenin meşrûluğunun ve helâlliğinin araştırılması, dinî ölçülere uyup uymadığının incelenmesidir.
Kişinin kendisi bir neticeye varamadığı takdirde en sıhhatli yol, o meseleyi münasip olan ehliyetli birisine danışmak, onun fikrini almak, gerekirse meseleyi enine boyuna bütün teferruatıyla konuşmak; kısaca istişare yapmaktır. İstişare yapılacak insanın da tecrübeli, bilgili ve sözüne itimat edilir olması gerekir.

Rüyanizin Yorumu;
Günlük yaşamınızda kafanızı meşgul eden durumların uykusundaki senaryolaştırılmış yansıması olabilir
annenizin de Sizin de kafasının karışık olduğunun simgesidir...
Hakk’ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın.
"Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir" diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?
ALLAH 'ım Hakkımızda Hayırlısı Neyse Bize Onu Nasip et,diye Dua edin..
Üzülme Evlat ; kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki..Kendinize iyi bakın!!mutlu olun selametle..

 

dilektunç

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
26 Aralık 2014
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Yaş
28
istihare rüyası TABİRİ

İSTİHARE RÜYASI TABİRİ.
Selamün aleyküm, bir seneden fazla birlikte olduğum bir erkek arkadaşım var iki üç kere tartışıp ayrılmıştık ama uzun sürmedi ayrılık, bir iki gün sürdü sadece. Üniversitede okuyoruz ikimizde, 3 ay aynı evde birlikte kaldık. Üç hafta önce ben ayrıldım geçen gün konuşmak için yanına gittim ve o sabah namazını kıldıktan sonra istihare namazını kılıp yattım, tam duasını bilmiyorum ama Allah'ıma içimden geldiği gibi duamı ettim, o benim için benim ailem için hayırlı mı değil mi diye. Beyaz gelinlikli bir bayanı gördüm rüyamda ama yüzünü göremeden uyandım hemen. Düğünü varmış o kişinin belki de kendimi görmüşümdür bilmiyorum. Rüyanın sadece bu kadarını hatırlıyorum.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Ve Aleykümselam unutmayalım ki, ilişki nasıl başlarsa öyle de devam eder, her şey başlangıç enerjisinde,Bir şey nasıl başlarsa genellikle öyle de devam eder.
Çatlak hangi yönde başlarsa o yönde ilerler.. mesela Bir insan güne nasıl başlarsa, genellikle geceye kadar öyle devam eder derler..........
Bir sınavda olduğumuzu unutma kardeşim, sabırlı ol, doğru yoldan ayrılma sakın. Hayatını daha da zorlaştırma!!emin olmadığın konularda ,acele karar verme..

Rüyada gelinlik görmek, gelinlik giymek, gelinlik bakmak, gelinlik giymiş birini görmek;
tüm genç kızların gördüğü bir ortak ,bilinç altı Rüyasi...

Rüyada başkasının gelinlik giydiğini görmek;
bazen bir evlilik haberi yada evlilik yaşamında yeni bir güzel başlangıç manasına gelir.

"Düğünü varmış o kişinin belki de kendimi görmüşümdür"
Sevgide belki de şüpheye yer yoktur.varsa demek ki ya Sizde yada ilişkinizde bir sorun var demektir..
Karınca kararınca,baktın olmuyor yararınca.. Sen de vaz geç be kardeş..

Aşık değilim ama kopamıyorum. Benimki alışkanlık mı?
misali...Alışkanlık ama olasılığı yüksek. İlişkilerde sevgililer birlikte bir yaşam geliştirirler. Bir süre sonra kişilerin önemi ortadan kalkar, içinde bulundukları o yaşam vazgeçilmez hale gelir. Seninki de böyle bir şey olmasın..selametle..
 

Paramparca

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
18 Ocak 2015
Mesajlar
4
Tepkime puanı
0
Istihare rüya yorumu

Selamün Aleyküm benim geçenlerde bir hayırlı işim vardı hersey güzel giderken birden Herşey bitti bende iş bittikten sonra istihareye yattım. Rüyamda geceymiş ama sokak lambalarının aydınlığı var 3 beton basamak var biz çıkmışız bu basamakları önümüzde bir kapı var yuvarlak ve tahtadan eski bir kapı o kapının önünde duruyoruz İkimiz, kapı kapalıydı biz yanyanaydık ama birbirimize bakmadık konuşmadık. Lütfen benim rüyamıda yorumlarmısınız.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Ve Aleykümselam "bir hayırlı işim vardı hersey güzel giderken birden Herşey bitti bende iş bittikten sonra istihareye yattım. "
iş bitti ise neden istihare yapiyorsunuz anlamiyorum.. kafanızda soru işareti kuşku oluşmasın sadece Allah dan hayırlıysa olsun deyin.
Her son yeni bir başlangıçtır .."kaderin üstünde bir Kader vardır." 'Zorluklar', içine sıkıştırılmış 'kolaylıkları' bulup ortaya bir çıkarabilseniz..
Allah bir kapıyı kapatırsa ötekini açar ..

Rüyaniz ;güvenebileceğiniz, görüş ve düşünceleri ile sizi aydınlatacak, yol gösterecek, sizi destekleyecek iyi bir arkadaşa, dosta,akil hocasina gereksinim duyduğunuzu simgeler...


Kapı Açılır Sen Yeterki Vurmayı Bil!... Ne Zaman? Bilmem!... Yeterki O Kapıda Durmayı Bil. . . ! Hz. Mevlana
Bu kapı rahmet kapısıdır.Yüce Allahım ,isterse gönülden mucizeler yaratır,ummadığınız yerden rızık verir,yeterki onu çokça hamd edelim,yeterki ona olan sevgimizi,bağlılığımızı teslimiyettimizi gösterelim,onun bize rahmet etmesini istiyorsak biz de herşeye,herkese rahmet etmeye çalışalım,biz kimiz ki neyiz ki insanları kafamıza göre yargılıyor,kusur görüyoruz.
O ki merhametlilerin en yücesi biz kimizki Allahımızın merhamet ettiğini hor ve hakir görürüz,Rabbim bizleri onun aşkıyla yananlardan eylesin,kalp gözümüzü açıklardan eylesin,her duasını kabul ettiği kullardan eylesin...


Dünün sonu, yarının başlangıcı'nın hepimize hayırlara vesile olmasını niyaz ederim.
 

gzdlf

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
2 Şubat 2015
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
İstihare Rüyası Yorumu

Selamün Aleyküm, hayırlı akşamlar. Ben evlenmek için biriyle görüşecektim. Fakat o kişi benim için hayırlı mı bilemedim kendim istihareye yatmama rağmen uyuyamadım hiçbir şey göremedim. Fakat son kez yattığımda uyandım içim çok huzurluydu bir müftünün konuşmasında bu durumun da hayra alamet olduğunu duymuştum. Aynı gün çok yakın bir komşumuzdan rica ettim o da benim adıma istihareye yattı o da hiç uyuyamamış. sadece sabaha karşı ikimizi çok güzel bir yerde görmüş (yani komşumuzla ben) birbirimize bakıp elimizi uzatmış el ele tutuşup yürümüşüz. Tabiri nasıl olur ben hayırlı diye yordum ama bilemiyorum çaresizim. Yardımcı olabilir misiniz ?
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Aleykümselam, hayırlı akşamlar. hakkınızda hayırlısı
"hiçbir şey göremedim."
ben neyi yorum yapacam..

"içim çok huzurluydu " bunu ancak siz bilir ve karar verebilirsiniz...
evlenmek için biriyle görüşecektiniz ,görüşün..Niyet hayr, âkibet hayr ️ olur inşaAllah..

 

azizim

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
22 Kasım 2014
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
istihare rüyası yorumu

Esselamu aleyküm.. Hayırlara vesile olsun insaallah diyerek başlıyorum.. Istihare rüyamı yorumlatmak istiyorum size .. ( niyetim o kişiyle evlenmem hayırlı mı olurdu ) Çalıştığım şirketteyim herkes yemekten gelmiş bende çok acıkmışım yeni gidiyorum yemeğe, şirkette yiyorum yemeğimi ama abla var yemek yapan. Yemek yiyorum doyuruyorum karnımı güzelce, yeşil soğan, tuz falan gördüm soğanı yemedim ama yemeğime tuz koydum diye hatırlıyorum. Daha sonra çalışanlarla birlikte çay molası yapıyoruz karnım tok ama gözleme falan yapmışlar, zeytin var içine kıvırcık doğranmış, biraz solmuş kıvırcıklar. Yemek için açık çay alıyorum tepsime, maydanoz alıyorum taptaze ama yemyeşil maydanozlar, zeytin alıyorum ama o solmus kıvırcıkları almıyorum. Bir tane kız görüyorum ama normalde tanımıyorum o bir sürü maydanoz almış bana az kalmış, o yuzden kıza ters bakıyorum öyle. Bir ara dudağıma ruj sürdüğümü görüyorum ama rengi kırmızı değil.

Kolay gelsin..
 

Tunamelis

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
9 Nisan 2015
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
istihare rüyası tabiri

Selamün Aleyküm,
Firmamız başka bir firmaya satıldı ve 2-3 ay sonra tüm bölüm oraya geçeceğiz. Yeni firmamızda da bizimle aynı seviyede çalışan insanlar var. Benim için hayırlı olup olmayacağı ile ilgili istihareye yattım ve gördüğüm rüya şu şekilde, lütfen yorumlarmısınız? Rüyamda yeni bir eve taşınıyorum ve evde eşyalar var güzelmiş diyorum. Daha sonra dışarı dolaşmak için evden çıkıyorum ve geri döndüğümde evin önünde kocaman bir çukur olduğunu görüyorum. Şimdi eve nasıl gireceğim diye düşünürken evin kapısına doğru dar bir yol olduğunu görüyorum. Ben o yola atlarım diyorum ve çukurdan atlıyorum fakat yolun kenarında asılı kalıyorum. Tam o esnada küçük bir kız çocuğu benim önümde atladığım yerde duruyor. Bu da nereden çıktı şimdi diyorum ve sonra o küçük kız çocuğuna yardım etmeye çalışıyorum. O çukurdan yola çıkması için elini şöyle at, yapabilirsin diyerek telkinler veriyorum. Bu esnada yukarıdaki yolda çukura bakan bir kadın var fakat hiç konuşmuyor. benim için düşse de kurtulsam diye aklından geçirdiğini hissediyorum. Kadına kızıyorum küçük kızı kurtar diyeama kız düşüyor. Ben kadınla kavga ediyorum.Lütfen bu rüyayı yorumlarmısınız? tşk ler.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.
(Bakara Suresi, 216


Bildiğiniz gibi bir rüyanın açıklamasında içinde bulunduğunuz ruh haliniz, yaşınız, cinsiyetiniz, eğitim ve sosyal durumunuz, rüyayı gördüğünüz zaman,
gerçek yaşamınızdaki endişeleriniz ,korkulariniz, ,hayal ,beklentileriniz ve sevinçleriniz ile rüyadaki diğer tüm unsurlar ve unsurların rengi,nitelikleri birlikte değerlendirilmeli
ve mümkün olabildiği kadar konuya pozitif yaklaşarak açıklama yapılmalıdır

Rüyada ev görmek;
genellikle hayırlıdır, ev,kişinin dünyası ve günlük yaşamı ile ilgili haber verir.
Yeni bir eve taşınmanız hayatınızda yeni bir başlangıcı simgelemekte, yeni bir umut, bir değişim anlamında olumlu yorumlanir .. kavga ve tartışma olan ortamlardan uzak durun..ve kafanızdaki olumsuzluk, korku, endişe karamsarlıkları atın..
Güneş doğdukça dünya döndükçe umut insanların kalplerine gök yüzünden dökülen nurdur ..

sonra o küçük kız çocuğuna yardım etmeye çalışıyorum. O çukurdan yola çıkması için elini şöyle at, yapabilirsin diyerek telkinler veriyorum.
O küçük kız çocuğu siz siniz...kendi kendinize gayret ve azim vermelisiniz...
Çaresiz değilsiniz Çare Sizsiniz!

HER YENİ ŞEY BAŞLANGIÇTA ZORDUR. ... Zor ama halkla iletişime dikkat etmek gerekir..Her ilk biraz ürkütür, bazen korkutur, tereddütte bırakır. her yeni gelen eskileri korkutur...
selametle..

acilangul1
 

Edeles1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
24 Ekim 2016
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Istihare rüyası

Ben sevdigim biri için istihare rüyasına yattım. Rüyamda ailemi akrabalarimi gördüm aralarinda bir tartisma vardi ve beni biraz zorluyorlar gibiydi. Babamda beni zorluyordu sonra otogar gibi bir yerdeydim her yerde beyaz arabalar taksiler vardi. Babaminda rüyamda arabasi beyazdi ona binip gidiyordu. Sonra uykuda 2 kere sarsıldım. Bunun anlami ne oluyor çok merak ediyorum. Bir kac kerede daha istihareye yatmak istiyorum emin olmak icin. Simdiden teşekkür ederim.
 

Polyannaaaaa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
20 Aralık 2016
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
İstihare Rüyası

Benim evlenmeyi düşündüğüm bir erkek arkadaşım vardı ve ailesi kapalı bir kız istiyordu, biz de evlenebilecek miyiz diye çok korkuyorduk. Bu yüzden istihareye yattım ve çok dikkat ettim, dikkatli kıldım. Allah Allah diyerek tesbih çekip uyudum. Rüyamda beyaz bir okul gördüm, devasa büyüklükte bir okuldu ve ben tam karşısında okula bakıyordum başka hiçbir renk yoktu, tamamen beyazdı pencereleri kapısı her taraf. Uyandığımda ağladım neden bilmiyorum ama çok ağladım ve sanki kendim uydurmuşum gibi hissettim rüyay,ı ben sanki hiç uyumadım ve bu rüya benim hayalimmiş gibi. Ama uykumu almıştım uyandığımda. Bu rüyamı herkese anlatmadım bilen bir iki arkadaşıma anlattım ve hayra yorduk. Zaten yatma amacım da onunla geleceğimizn olması bizim için hayırlı mı sorusuydu. Fakat bundan 1 1.5 ay sonra bana benden bi anda soğudugunu söyleyerek ayrıldı. Rüyamı yanlış mı yorumladım ya da bu rüyamdan ve yaşadıklarımdan nasıl bi çıkarım yapabilirim diye merak ediyorum.
 

139002023z

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
1 Ocak 2017
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
İstihare rüyası

Ruyamda kendim icin istihare namazi kildim. Ruyamda bir yerdeyim hastane olabilir herkes formali, beyaz giymis ve bende beyaz onluk giymisim. Baska bir yerde hastalar ameliyat olanlar var onlarda beyaz giymisler bir kisinin gozu bantli beyaz sargili, gozunu aciyor .Sonra bir yere gidiyorum orda biri var bir kadin, uzaniyor. Ben egiliyorum yatagin altina bakiyorum orada 4 tane kucuk oyuncak fareye benzeyen fare var canli gibiler geziniyolar, bende tepki veriyorum bu ne diye. Kadin ustume bir tanesini atiyor ama gelmiyor, ben aglayarak oradan cikiyorum ustum de hala beyaz onluklerim var arkadan beni farkeden bir kadin doktor arkamdan geliyor sonra ben uyaniyorum.
Yorumlarsaniz sevinirim.Tesekkurler.
 

2000

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
16 Ocak 2017
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
İstihare duası

Selamunaleyküm. Ben sevdiğim bir insanın benim için hayırlı olup olmadığıyla ilgili istihare duasına yattım ama net olarak anlayamadım. Büyük meydan gibi bir yerde tek olarak yürüyorum, hava günlük güneşlik insanlar ben yürüdükçe beni alkışlıyor ve 2şerli 3erli 4erli gruplar halindeler ve çoğu bordo ve siyah ağırlıklı giyinmiş açık renki giyinenler az fakat ben ilerledikçe beyaz giyinen bi insan sevdiğim insanın hemen yanında, siyah giyinenler uzakta. Sevdiğim insanda beyaz ve mavi renkte kıyafetler giymiş yüzünü hatırlamıyorum pek ama yanında bir kız, ondan uzakta ve en yakınında erkek var. Bu kız siyah kıyafetler giyerken yanındaki erkek açık renkte mavi beyaz giyinmiş ve bende beyaz gelinliğe benzer bir kıyafet giymişim. Bu rüyamı yorumlar mısınız şimdiden Allah razı olsun.
 

Nazlıııı

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
17 Ocak 2017
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
İstihare rüya tabiri

Selamın aleyküm ben istihareye yattım ve iki rüya gördüm. Birinde bi bayana ambarımızın yerini gösteriyordum, diğerinde çok tatlı bi kız çocuğuyla yatıyordum. Rüyam ne anlama geliyor acaba.
 

bahar11

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
20 Ocak 2017
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
istihare rüyası

Selamın aleyküm. Ruyami yorumlamanizi rica ediyorum. Rabbim razi olsun..Dua ile... Eşim ile 4 aydir ayriyiz. Ayrilik asamasindayiz. Bu benim istegim degil çok dua ediyorum, sonumunuzun hayırla sonuclanmasini istiyorum Rabbimden. Istihare için gerekli olanlari yaptım.Ruyamda esimle biryerde oturuyoruz eşimin üzerinde kirmizi tişört var tişörtun heryerinde siyah lekeler kirler var. Ben başımı yaslamisim omuzuna kirleri gorunce, ay sacim da kirlendi mi diye düşünüyorum, o arada esim kalkip bi odaya girip cikiyor, uzerine kisa kollu yesil tişört giyip geliyor...
 

Emoji

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
24 Ocak 2017
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
İstihare rüyası

Ben dün gece istihare namazı kılıp uyudum ve rüyamda eski sevgilimi istemeye gidiyorduk. Diyordum kı bu sema değil, elimizdeki tek sema bu dedi ailesi. Daha sonra düğün alışverişi yapıyorduk, aldığımız ilk gelinlik patladı ikincisi de öyle oldu ve üçüncüde sorun çıkmadı. Daha sonra damatlik almaya gittik ilk damatlık kısa oldu ve almadık, ikincisi uzun geldi pantolon ve üçüncüde oldu. Beyaz bır damatlık aldık. Düğünde herkes beyaz giymişti. Su an onun ailesi istemediği için ayrıyiz ilerde onunla olsak hayırlı olur mu diye istihare namazı kılıp uyumuştum. Sizce ruyamin yorumu ne olabilir, neye işarettir bilen birisi aydınlatabilir mi?
 

li91

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
5 Haziran 2017
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
İstihare rüyası

Ben sözlüm için istihareye yattım. İlk gece beyaz çarşaf giymiş zenci bir erkek gördüm. Adamın sadece yüzü gözüküyordu kalan her yeri bembeyaz çarşafla kapalıydı. İkinci gece ne gördüğümü hatırlamıyorum.Üçüncü gece bir arkadaşımla beraber koyu yeşil bir halıyı yıkarken gördüm sonrasında bir çöplükte gördüm kendimi. Bir başka rüyamda ise ormanlık bir yerde kendimi su içerken gördüm. Şimdiden yorumlayacak kişiden Allah razı olsun.
 

ylwstne1990

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
24 Haziran 2017
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Istihare ruyası yorumu

Selamın aleyküm hocalarım. Benim birkaç aydır görüştüğüm biri var ve istiharede gelinlik gördüm ve siyah 2 rakamı gördüm. Fakat bu kişi ailem bilmiyor ailemin istediği kriterlere uymuyor. Ailem ise bana başka biri ile görüşmemi istedi ve bu kişi için istiarede karışık gördüm. Yeşil çanta beyaz duvarlar beyaz tişört gri pantolon ve daracık bir asansör gördüm orda bunaliyordum. Bir karar aşamasındaym ne tavsiye edersiniz kafam çok karıştı. Ailemi karşıma alamam fakat ailemin istediği kişi çalışmami istemiyor ve bu da bana ters ondan ayrılma sebebim bu olabilir. Bir tavsiye verseniz ve rüyayı yorumlasanz? Siyah 2 nedir? Gri pantalon nedir?
 
Üst Alt