Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çeşitli tarifler
iki Renkli Sarma yapılışı.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 41948" data-attributes="member: 1043"><p style="text-align: center"> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Red">iki Renkli Sarma Tarifi Yapımı</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Red"></span></span></span> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">Malzemeler</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">4 adet tavuk göğsü (dövülmüş)</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">4 adet közlenmiş biber</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">250 gr ıspanak yaprağı</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">3-4 diş sarımsak</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">2 yemek kaşığı yoğurt</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">2 yemek kaşığı sıvı yağ</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">1 çay kaşığı zerdeçal</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">Yeteri kadar tuz, karabiber, kırmızı biber</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">Hazırlanışı:</span></span><span style="font-size: 12px"> </span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">lspanak yapraklarını kaynar suya batırıp çıkarın. Tavuk göğüslerini tuzlayıp karabiber serpin. Üzerine kırmızı biber serpin. Yeteri kadar ıspanak yapraklarını biberlerin üzerine yerleştirin. Dövülmüş sarımsakları üzerine sürün.</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">Yanlarını malzemenin üzerine katladıktan sonra rulo şeklinde sarın. Sardığınız taraf alta gelecek şekilde fırın kabına yerleştirin. Bütün malzemeyi bitirdikten sonra yoğurt, sıvı yağ ve zerdeçalı karıştırıp, sarmaların üzerine sürün.</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">200 derece ısıtılmış fırında üzerleri kızarana kadar yaklaşık olarak 20 dakika pişirin. Servis tabağına alarak sıcak olarak servise sunun. </span></span></p> <p style="text-align: center"> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 41948, member: 1043"] [CENTER] [FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=Red]iki Renkli Sarma Tarifi Yapımı [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=3] Malzemeler 4 adet tavuk göğsü (dövülmüş) 4 adet közlenmiş biber 250 gr ıspanak yaprağı 3-4 diş sarımsak 2 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 çay kaşığı zerdeçal Yeteri kadar tuz, karabiber, kırmızı biber Hazırlanışı:[/SIZE][/FONT][SIZE=3] [/SIZE][FONT=Verdana][SIZE=3] lspanak yapraklarını kaynar suya batırıp çıkarın. Tavuk göğüslerini tuzlayıp karabiber serpin. Üzerine kırmızı biber serpin. Yeteri kadar ıspanak yapraklarını biberlerin üzerine yerleştirin. Dövülmüş sarımsakları üzerine sürün. Yanlarını malzemenin üzerine katladıktan sonra rulo şeklinde sarın. Sardığınız taraf alta gelecek şekilde fırın kabına yerleştirin. Bütün malzemeyi bitirdikten sonra yoğurt, sıvı yağ ve zerdeçalı karıştırıp, sarmaların üzerine sürün. 200 derece ısıtılmış fırında üzerleri kızarana kadar yaklaşık olarak 20 dakika pişirin. Servis tabağına alarak sıcak olarak servise sunun. [/SIZE][/FONT] [/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çeşitli tarifler
iki Renkli Sarma yapılışı.
Üst
Alt