Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Tatlılar
Gelin topuzu..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 34242" data-attributes="member: 1043"><p><strong>Malzemeler</strong></p><p>1 paket margarin</p><p>2 çay bardağı un</p><p>1 su bardağı şeker</p><p>Yarım damla sakızı</p><p>1 litre süt</p><p><strong></strong></p><p><strong>Üzeri İçin</strong></p><p>Hindistan cevizi</p><p>Tarçın</p><p>Fındık</p><p></p><p><strong>Yapılışı</strong></p><p>Margarin tencereye alınır eritilir.Un ve şeker ilâve edir 5 dk kısık ateşte kavrulur.Süt ve damla sakızını ilâve edir koyulaşıp kaynayana kadar karıştırlır.Kaynadıktan sonra ocaktan alır hiç karıştırmadan soğumaya bırakılır.Karışıtırıldığı takdirde muhallebi sulanır toparlanmaz.İyice soğuyan muhallebiyi elinizi ıslatarak 1 parça alınıp yuvarlanır hindistan cevizine bulanır.Servis tabağına alınır üzerine biraz tarçın serpir fındık konur. 3-4 saat dolapta dinlendirilir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 34242, member: 1043"] [B]Malzemeler[/B] 1 paket margarin 2 çay bardağı un 1 su bardağı şeker Yarım damla sakızı 1 litre süt [B] Üzeri İçin[/B] Hindistan cevizi Tarçın Fındık [B]Yapılışı[/B] Margarin tencereye alınır eritilir.Un ve şeker ilâve edir 5 dk kısık ateşte kavrulur.Süt ve damla sakızını ilâve edir koyulaşıp kaynayana kadar karıştırlır.Kaynadıktan sonra ocaktan alır hiç karıştırmadan soğumaya bırakılır.Karışıtırıldığı takdirde muhallebi sulanır toparlanmaz.İyice soğuyan muhallebiyi elinizi ıslatarak 1 parça alınıp yuvarlanır hindistan cevizine bulanır.Servis tabağına alınır üzerine biraz tarçın serpir fındık konur. 3-4 saat dolapta dinlendirilir. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Tatlılar
Gelin topuzu..
Üst
Alt