Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çeşitli tarifler
Fırında parmesanlı kızartma
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="vaveyla" data-source="post: 9773" data-attributes="member: 12"><p>fırında parmesanlı kabak tarifi</p><p></p><p><strong>FIRINDA PARMESANLI KABAK,PATATES KIZARMASI</strong></p><p></p><p> <strong>Hazırlama Zamanı </strong> 15 dakika</p><p> <strong>Pişirme Zamanı </strong> 25 dakika</p><p> <strong>Kaç Kişilik </strong> 4</p><p> <strong>Malzemeler</strong></p><p></p><p> </p><ul> <li data-xf-list-type="ul">2 iri kabak</li> <li data-xf-list-type="ul">2 orta boy patates</li> <li data-xf-list-type="ul">100 gr permesan peyniri</li> <li data-xf-list-type="ul">3 çorba kaşığı sıvı yağ</li> <li data-xf-list-type="ul">tuz,karabiber</li> <li data-xf-list-type="ul">1/2 su bardağı galeta unu</li> </ul><p></p><p> <strong>Hazırlanışı</strong></p><p></p><p> </p><ul> <li data-xf-list-type="ul">Kabakları çok kalın olmayacak şekilde bir kaba halka halka doğrayalım,patatesleri de soyduktan sora yarım ay şekinde kesip aynı kaba koyalım ve tuz,karabiber galeta unu,sıvı yağ ve permesanla harmanlayalım.Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine birbirinin üzerine binmeyecek şekilde dizip 200 derece fırında kızarıncaya kadar 25 dakika pişirelim.</li> </ul></blockquote><p></p>
[QUOTE="vaveyla, post: 9773, member: 12"] fırında parmesanlı kabak tarifi [B]FIRINDA PARMESANLI KABAK,PATATES KIZARMASI[/B] [B]Hazırlama Zamanı [/B] 15 dakika [B]Pişirme Zamanı [/B] 25 dakika [B]Kaç Kişilik [/B] 4 [B]Malzemeler[/B] [LIST] [*]2 iri kabak [*]2 orta boy patates [*]100 gr permesan peyniri [*]3 çorba kaşığı sıvı yağ [*]tuz,karabiber [*]1/2 su bardağı galeta unu [/LIST] [B]Hazırlanışı[/B] [LIST] [*]Kabakları çok kalın olmayacak şekilde bir kaba halka halka doğrayalım,patatesleri de soyduktan sora yarım ay şekinde kesip aynı kaba koyalım ve tuz,karabiber galeta unu,sıvı yağ ve permesanla harmanlayalım.Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine birbirinin üzerine binmeyecek şekilde dizip 200 derece fırında kızarıncaya kadar 25 dakika pişirelim. [/LIST] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çeşitli tarifler
Fırında parmesanlı kızartma
Üst
Alt