Eşim beni aldattı ne yapmalıyım?

omer3433

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
3 Aralık 2016
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Selamun Aleykum.. Eşim beni aldattı ne yapmalıyım?
Birkaç gün önce bir olay başıma geldi ve o kadar kötüyüm ki.. Eşim bir gece yarısı telefonda hiç tanımadığı bir erkekle cinsel içerikli konuşmalara girip konuşmayı yarım saat sürdürüyor ve cinsel anlamda erotik konuşmalarla bütün ahlaksızlıkları yapıyorlar ve bu adamı benim eşim olacak mahlukat sosyal medyadan kendisi buluyor, telefonunu isteyip kendisi arıyor. Bir de iki tane çocuğum yanında uyurken kendini başka birine sunuyor bu nasıl birşeydir Allah aşkına.

Ben görüşme dökümanını aldım ve herşeyi ortaya çıkardım. Bu arada biz eşim olacak o kadınla kısa bir süre önce tartıştık ve ben babamın evine gitmiştim, kayınvalidem ise onun ve çocuklarımın yanına yani evimize gelmişti. Bu haltı yediği adamı da aradım mahkeme korkusuyla herşeyi itiraf etti. İki tane çocuğum var ben ne yapacağım nasıl bir yol izleyeceğim. Allah'a sığınıyorun yoksa kendime birşey yapacağım, yediremiyorum onuruma, gururuma hiç beklemezdim yıkıldım. Tamam altlı üstlü yakalamadım fakat bu da aldatmadır bu da zinadır. Sen kocandan başkasını kendi mahremine nasıl alırsın. Ayrıca bu bir şüphe kuruntu falan değil bire bir anlattığım gibidir, olay tamamen ortaya dökülmüştür.

Bana bir yol gösterin ne yapmalıyım. Aradım babasını o da benim arkamda durdu namus meselesi oğlum dedi. Çocuklarımı hak etmediği için ikisini de aldım ve memleketlerine gittiler. Bende bugün boşanma davası açıyorum. Bu kadının dinimizde günahı ney rabbim ona nasıl bir azap yaşatacak. Ayrıca başka bir erkekle zina yaptığı için bizim nikahımız da düşer öyle değil mi? Bana bir yol gösterin Allah rızası için.
 

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Katılım
22 Şubat 2011
Mesajlar
7,015
Tepkime puanı
423
Aleykümselam kardeşim, durum şüphe götürmeyecek durumda ise yani deliller, itiraflar v.s sabitse bir an önce kurtulmaya bak. Artık kadının günahını, yaşayacağı azabı ne yapacaksın? O mutlaka cezasını görecek onu bil yeter. Sende çocuklarını alıp yeni bir hayat kurmaya bak. Buradan bakınca başka yapılacak birşey göremiyorum.
 

omer3433

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
3 Aralık 2016
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Turab sağol kardeşim Allah razı olsun. Bu yazıyı yazarken ben utandım inan fakat bi çıkış yolu bulamıyorum sanki. Rabbime havale ettim zaten Allah'm her türlü belasını versin. Fakat boşadıktan sonrada ömür boyu içimde kalacakmış gibi geliyor atlatamayacakmışım gibi nasıl yapar bana bu ihaneti ben hak etmedim nasıl yaptı nasıl yaptı diye kafayı yiyecem gerçekten.
Kardeşim Allah'ım ona öyle acılar yaşatsın gün yüzü göremesin saplandığı karanlıktan çıkmasın. Merakımdan sormadım. Rabbim onu affetmesin inşAllah.
 

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Katılım
22 Şubat 2011
Mesajlar
7,015
Tepkime puanı
423
Zaman herşeyin ilacıdır. Esas bu işi uzatırsan yaranın iyileşmesi uzun zaman alır. Başta sıkıntı çekmek, kabullenmek çok zor olur. Bu büyük bir yıkım, ufak şeylerde bile insan zorlanıyor. O nedenle bunu bir imtihan olarak görüp, Allah c.c den hayırla sonuçlanmasını dilemek, güçlü ve sabırlı olmak lazım. Öyle ha dedin mi unutulmaz, bunu ben de biliyorum. Sabır ve tevekkül lazım, namaz yolda bırakmaz. Namaz kılıyorsan devam, kılmıyorsan hemen namaza ve zikre yönel böyle yaparsan kaybetmezsin emin ol!
 
Üst Alt