Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Tatlılar
Elma reçeli..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 25207" data-attributes="member: 1043"><p><span style="color: sandybrown"><strong>Malzemeler</strong></span></p><p><span style="color: sandybrown"><strong>1 Kg. Elma</strong></span></p><p><span style="color: sandybrown"><strong>1.5 Kg. Toz Şeker</strong></span></p><p><span style="color: sandybrown"><strong>1 Lt.Su</strong></span></p><p><span style="color: sandybrown"><strong>2 Yemek Kaşığı Limon Suyu</strong></span></p><p><span style="color: sandybrown"><strong>2 Tatlı Kaşığı Vanilya</strong></span></p><p><span style="color: sandybrown"><strong>Tarifi</strong></span></p><p><span style="color: sandybrown"><strong>Elmaları yıkayıp kabuklarını soyup ortadan ikiye bölün.Çekirdeklerini çıkarıp kararmamması için su dolu bir tencereye koyun.Başka bir tencerede toz şeker ile su orta ateşte kaynatılır.Elmaları sudan çıkarıp şekerli şuruba ilave edin.Kısık ateşte şurup koyu kıvama gelene kadar kaynatılır.Şurup koyulaşınca limon suyu ve vanilyayı ilave edip biraz daha kaynatıp tencereyi ocaktan alın.</strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 25207, member: 1043"] [COLOR=sandybrown][B]Malzemeler 1 Kg. Elma 1.5 Kg. Toz Şeker 1 Lt.Su 2 Yemek Kaşığı Limon Suyu 2 Tatlı Kaşığı Vanilya[/B][/COLOR] [COLOR=sandybrown][B]Tarifi[/B][/COLOR] [COLOR=sandybrown][B]Elmaları yıkayıp kabuklarını soyup ortadan ikiye bölün.Çekirdeklerini çıkarıp kararmamması için su dolu bir tencereye koyun.Başka bir tencerede toz şeker ile su orta ateşte kaynatılır.Elmaları sudan çıkarıp şekerli şuruba ilave edin.Kısık ateşte şurup koyu kıvama gelene kadar kaynatılır.Şurup koyulaşınca limon suyu ve vanilyayı ilave edip biraz daha kaynatıp tencereyi ocaktan alın.[/B][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Tatlılar
Elma reçeli..
Üst
Alt