Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çeşitli tarifler
Domatesli Acı Biber Turşusu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="NiDa" data-source="post: 21699" data-attributes="member: 1238"><p><strong><span style="color: #696969">Malzemeler:</span></strong></p><p><strong><span style="color: #696969"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #696969">2 kilo ufak açık yeşil acı biber </span></strong></p><p><strong><span style="color: #696969">1 kilo domates (salçalık) </span></strong></p><p><strong><span style="color: #696969">1 su bardağı sirke </span></strong></p><p><strong><span style="color: #696969">15 diş sarımsak </span></strong></p><p><strong><span style="color: #696969">6 çorba kaşığı kaya tuzu </span></strong></p><p></p><p><strong><span style="color: #696969">Yapılışı: </span></strong></p><p></p><p><strong><span style="color: #696969">1.Domatesleri ikiye bölerek geniş bir kabın içine rendeleyin. </span></strong></p><p><strong><span style="color: #696969">2.Biberlerin sapını kesin. </span></strong></p><p><strong><span style="color: #696969">3.Domates rendesinin içine tuzunu, sirkesini, sarımsağını, biberleri katıp güzelce tüm malzemeleri harmanlayın ve ufak kavanozlara doldurun. </span></strong></p><p><strong><span style="color: #696969">4.Maydanozu üzerine yerleştirin ve kapağını sıkıca kapatın.(Domates asit yapacağı için kavanozları bir tepsi üzerine yerleştirirseniz 2-3 gün kadar kavanozdan sızma yapabilir. Suyunu 1 hafta kadar sonra kontrol edin. Azaldığı kadar su üzerine ilave edebilirsiniz. </span></strong></p><p><strong><span style="color: #696969">5.Serin bir yerde muhafaza edin.</span></strong></p><p><strong><span style="color: #696969">Afiyet olsun</span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="NiDa, post: 21699, member: 1238"] [B][COLOR=#696969]Malzemeler: 2 kilo ufak açık yeşil acı biber [/COLOR][/B] [B][COLOR=#696969]1 kilo domates (salçalık) [/COLOR][/B] [B][COLOR=#696969]1 su bardağı sirke [/COLOR][/B] [B][COLOR=#696969]15 diş sarımsak [/COLOR][/B] [B][COLOR=#696969]6 çorba kaşığı kaya tuzu [/COLOR][/B] [B][COLOR=#696969]Yapılışı: [/COLOR][/B] [B][COLOR=#696969]1.Domatesleri ikiye bölerek geniş bir kabın içine rendeleyin. [/COLOR][/B] [B][COLOR=#696969]2.Biberlerin sapını kesin. [/COLOR][/B] [B][COLOR=#696969]3.Domates rendesinin içine tuzunu, sirkesini, sarımsağını, biberleri katıp güzelce tüm malzemeleri harmanlayın ve ufak kavanozlara doldurun. [/COLOR][/B] [B][COLOR=#696969]4.Maydanozu üzerine yerleştirin ve kapağını sıkıca kapatın.(Domates asit yapacağı için kavanozları bir tepsi üzerine yerleştirirseniz 2-3 gün kadar kavanozdan sızma yapabilir. Suyunu 1 hafta kadar sonra kontrol edin. Azaldığı kadar su üzerine ilave edebilirsiniz. [/COLOR][/B] [B][COLOR=#696969]5.Serin bir yerde muhafaza edin.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#696969]Afiyet olsun[/COLOR][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çeşitli tarifler
Domatesli Acı Biber Turşusu
Üst
Alt