Cin musallat olan kişilerin çaresi nedir?

  • Konuyu başlatan Kayıtsız Üye
  • Başlangıç tarihi
K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Bu konu şu şekilde olmalı:"Vesvese ile rahatsızlık çeken vesvese duası okuyup iki salevat getirir. Cin şerrinden korunmak için cinin şerrinden korunma duası okunur. İki selavat getirilir.Resulullah'ın namaz sonrası okuduğu dualardan biri okunur ve ardından şifa duası okunur. Takati kafi gelmeyen şu duayı okuyabilir."Allah'ım, beni affet, bana acı, sıhhat içinde hayatımı devam ettir, beni rızıklandır, doğru yoldan ayırma."Tövbe namazı ise iki rekat namaz kılıp secdede "Tövbe istiğfar ederim" diyerek olur. Dualar okunurken eller açılır ve iki selavat getirilir. Kuran çok okunmaz. Günlük ibadet 1,5 saat olduğu için 10 -15 dakika olur. Kuran dinlemekte aynı şekilde böyle olur. Şeytanın hortumunu kalpten çekmesi için dua okuyun. Mübah rukye yani, İhlas suresi, Felak suresi, Nas suresi, üçer kez günde iki defa sabah ve akşam okunur. Kim güç bir duruma düşerse üzerime çok salevat getirsin buyuruyor Resulullah.s.a.v. İbadetlerinizin kabulü için yedi gök kapısı çok önemli (Kendini beğenmemek gerekli, gıybet etmemek gerekli, kendi ile övünmemek gerekli, kibirli olmamak gerekli, haset etmemek gerekli, kimseye merhamet etmeyen bir kişi olmamak gerekli, Allah rızası için ibadet etmek gerekli.)
 

Hidayetyolu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
14 Ekim 2018
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Vesvese takıntı hastalığı olur.Cinin şerri ise telkindir.Kötü telkin ise benimsenir ise imanın gitmesine neden olur.Tövbe namazı ile tövbe edilir.Günah ve kötülükten uzak durulmalıdır.Takıntı haline gelen düşünceler sürekli yerine getirilmemelidir.
 
D

Doğruluk

Kayıtsız
Misafir
Cin musallatı

İblis,ifrit,cin,ümmü sübyan,marit gibi pekçok cin musallatı türü vardır.Hepsi benzer şekilde tedavi edilir.İçlerinde çok ciddi olanlar vardır.Peygamber efendimiz s.a.v bir rahatsızlık hissettiğinde,İhlâs suresi,Felâk suresi ve Nâs suresini ellerini açar ve üçer kez okur ve üfler ve sağ eli ile elinin yetttiği yere kadar vücudunu mesh ederdi.Bunu üç kez tekrarlardı.Vücuda sirayet eden her rahatsızlık için bu yönten tarif edildiği şekilde uygulanmalıdır.Vesvese,takıntı,şeytan ve cinin şerri içinde uygulanabilir.Rahatsızlık hissedildiği an uygulanabilir.Şeytanın kalpten hortumunu çekmesi için vesvese duası olarak Mü'minûn suresi 97-98 ayetleri okunabilir.Akik yüzük ve akik kolye takılabilir.Akik taşı şeytanın en sevmediği şeydir.Takıntı ve vesvese tedavi eder.Şeytandan gelen telkinleri önler.Namaz sonrası Bediüzzaman Said Nursî r.a hazretleri tarafından yapılan namaz tesbihatı ve duaları şeytandan gelen telkinleri önler.Bazı sırlı dualar kitaplarında namaz sonrası okunması gereken dualar yer alabiliyor.Bir kısım,8-10 tane namaz duası ve türkçe namaz duaları yer alabiliyor.Namaz sonrası çok az sayıda dua okumamak gerekli en az 8-10 namazdan sonra okunan kısa dua okunmalı ve salat-ı Münciye okunup arkasından türkçe bir namaz duası okunabilir.Tesbihatlar hem kaza namazında hemde vaktin farz namazında uygulanabilir.Kenzül Arş duası ile iyi olmak için yani şifa bulmak için beş kez bu duayı okuyup,salat-ı münciye iki kez ardından okunmalıdır.Sabah ve akşam yada her rahatsızlık hissedildiğinde uygulanmalıdır.Salat-ı münciye 10 kez sabah,on kez akşam her gün okunmalıdır.Diğer şifa duaları aynı şekilde beş kez okunup arkasından iki yada üç salevat getirebilir.Çok sıkıntıda olanlar çok salevat getirsinler.Allah hasta olanlara eş-Şafi ismi ile şifa versin.
 
D

Doğruluk

Kayıtsız
Misafir
Cin musallatı

Cuma suresini fırsat buldukça okuyan şeytanın vesvesesinden kurtulur.Yasin suresini sabah ve akşam birer kez okumak veya dinlemekte fayda sağlar.
 
K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Her türlü sıkıntılar için teheccüd namazı vakti yani gecenin son üçte biri abdest alıp,namaz kılıp, salevat duaları okuyup diğer başka dualar da okumak, Kur'an sureleri okumak özellikle Yasin, Amme ve Cuma suresini okumak gereklidir.Dua olarak; Kenzül Arş ve İsm-i Azam mutlaka okunmalıdır.İstiğfar duaları da okunmalıdır.
 
R

Rukyeci

Kayıtsız
Misafir
Cinler bedene girerek akut yada kronik hastalıklara neden olurlar. Beyine yerleşen cinler psikolojik hastalığa neden olurlar. Beyine yerleşen cinler, gece uyuyamama, takıntı, zorlayıcı düşünceler, sanrısal sesler, tehdit şeklinde sanrısal sesler, öz güven yitimi, bunalım, çalışamama, evlenememe, takip edildiğini hisstetme, düşüncelerin okunduğunu hissteme, kısmetsizlik, kısmeti çirkin görme, asabilik, ters giden iş ve hayat, iflas etme, bayılma, habis ruh baskısı, konuşma sesleri duyma, zihin karışıklığı, cinnet geçirme, haset eden şeytan, akıldan çıkmayan düşünceler, davranış ve düşünceleri kontrol edememe, şeytana itaate zorlanma, istimna(mastürbasyon)hastalığı, şehvet uyandırıcı mühtehcen hayeller, göz önüne kendiliğinden gelen görüntüler, mühtehcen film izleme, küfür ve isyan etme hissi, zinaya düşme, şehvet ile bakma, aşık olma, dünyaya bağlanma ve daha pek çok psikolojik rahatsızlık belirtileri görülebilir.

Daha önceden kimyasal formda ilaçlar kullanılmış ise hastalık altı ay sonra nüks eder. Rukye, şifa duası, ölüm ayetleri, akik taşlı yüzük, şeytanı kahreden duanın yazılıp üzerinde taşınması, şeytan ve cinlerin kahrı için dua her gün yedi kez okumak gibi yöntemler, ruhsal çöküntüde kullanılan kimyasal ilaçlar bırakıldıktan altı ay sonra ekisini gösterir. Bu süreç içerisinde, ayva çayı, ayva yaprağı çayı, alıç çayı, şeytan otu bitkisi, karabaş otu çayı, sarı kantaron, safran, çörek otu gibi sakinleştirici, uyutucu, beyindeki sinir hücrelerini yenileyici bitkiler kullanılmalıdır. Hastalık altı ay sonra nüks edip geri döndüğünde ilaçsız tedavileri uygulayabilirsiniz. Hastalık nüks ettiğinde, namazda yükselen enerji cin ve şeytanları eritmeye ve azap etkisi oluşturmaya başlayacaktır. Hastalığınız ne oursa olsun rukye ayetleri dinlemek yada okumak sorunu çözer. İlk olarak rukye ayetleri, sonra çıkış ayetleri okunmalıdır. Allah C.C. şifa versin.Amin.
 
Üst Alt