Bir insan etrafında cin olduğunu nasıl anlayabilir?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
cinler.jpg


Eğer kişi kulağının dibinde fısıltı halinde sesler duyuyorsa ve bir tarafa bakarken gözünün yan tarafında gölgeler, karartılar geçtiğini hissediyorsa, vucudundaki tuyleri diken, diken oluyorsa , sanki bir elektrik akimina ugruyorsa...
Sanki odada veya evinde biri hizli, hizli nefes alip veriyorsa...
Evin duvarlari, mutfagini sanki bir an yamukmus gibi goruyorsa...o zaman o kişinin yakınında cin var demektir.

Cinlerin içinde de Allah dostu olanları vardır. Allah'ın düşmanı olup şeytanın dostu olanlar da. Bu cinlerin hangisi olduğunu bilemeyiz...O yuzden Onlara tam olarak guvenemeyiz...

Cinler Nerede Yaşarlar?
Cinler genellikle harabe ve çöllerde, hamamlarda, hurma öbeklerinde, çöplüklerde, türbe ve mezarlıklarda bulunurlar. Cinler erkeklerden çok kadınlara musallat olurlar.

Cin varken namazdan, zikirden, Kur'an okunmasından hoşlanmaz. Tuvalette uzun sure kalmayı ve yalnızlığı tercih ederler.
Bizimle aynı mekânı paylaşan cinler, başka bir âlemin yani gayb âleminin varlıklarıdır.
Allahû Tealâ her şeyi çift yaratmıştır. Âlemler de karşılıklıdır.
-İçinde yaşadığımız bu âlem Zahirî âlemdir. Karşıtı ise öldükten sonra nefslerimizin yaşadığı Berzah âlemidir.
-Cinlerin yaşadığı Gayb âlemi var. Karşıtı ise onların öldükten sonra nefslerinin yaşadığı Berzah âlemidir.

Cabir (RA) dedi ki: Allah Resulu'nun şöyle buyurduğunu işittim. "Kişi evine girdiği zaman ve yemeğe oturduğunda Yüce Allah-ın ismini zikrederse şeytan kendi yoldaşlarına şöyle der "Bu gece size bu evde yatak da yok, yemek de yok! Eğer eve girdiğinde Allah-ın adini zikretmezse
şeytan yoldaşlarına şöyle der "Yatacak yeri buldunuz! Yemeğe oturduğunda Allah-ı zikretmezse "Yatağı da buldunuz, yemeği de" der.

Cinler Dinimizce şiddetle haram kılınmış olan büyü kavramına yakınlık duymamızı isterler ve bu yönde telkinlerde bulunarak, kendileri de büyü mekanizmasında rol alarak bizleri iman-i anlamda zor duruma sokabilirler.
Ancak Allah'ın emir ve yasaklarına uyan ve Allah'ın (c.c) zikri ile meşgul olan mümin insanları vesveseleri ile etkilemeleri neredeyse mümkün değildir.

gizemli şeylerle, özellikle de ruh çağırma ritüelleri gibi şeylerle uğraşiyorsaniz uğraşmayın ,,Gayp Alemine Kapi Aralamayin!
Korku ve Vesvese hislerinizi harekete geçirecek herşeyden uzak durun, akşamları yatmadan banyo yapın ve dua edin.
Yatsi namazini kilmadan Sakin uyumayin..ve abdestli Ayetel kursi ,Nas - Felak sureleri
okuyarak uyumaya ozen gosterin...
Bunlar bedeninizdeki enerji kalkanlarını harekete geçirir ve bedensizleri uzaklaştırır...

Cinler Allah'a itaat eden, Allah'dan korkandan korkarlar.
Bu şeytan içinde geçerlidir. Aslında her yaratılan Allah'dan korkandan korkar, o kişiye sokulup zarar veremez.
Çünkü Allah'dan korkan; Allah'ın dini ve isteği üzere yaşar. Böyle biride Allah'ın himayesinde

Cinler tarafından çarpılan insanınbeynindeki enerji akımı değişir...Bati da buna Sizofreni diye tanimliyorlar..Mesela insan çok üzüldüğü, sevindiği, yorulduğu ve ani şoklar yaşadığı zaman çarpılabilir.
Allah belli dengeler üzerine yaratmış insanı.. İnsanın dengeleri bozulduğu zaman vücuda girişleri çok kolay olur. Aynı sigara dumanı gibi vücuda girmeleri kolaylaşır.
yani insanoglu ne asiri sevinci nede asiri uzuntuyu kaldiramiyor trauma ya giriyor ve beyindeki denge bozuluyor..
dikkat edin evladini kaybeden anneler bir sure normal davranamiyorlar..

Allah’ın verdiği vücudu doğru bir şekilde nasıl kullanabiliriz?

Zaten Allah’ın emir ve yasaklarına uyan insanlara zarar veremezler.
Verse de bu sadece Allah’ın imtihan sebebi iledir. Allah’ın müsaadesi vardır.
Abdestin koruyucu özelliği çoktur. Besmele-i şerifi kullanmak bütün işlerde çok önemlidir.

Allah insana taşıyamayacağı yükü vermez. Herkesin imtihan sebepleri de farklıdır. Kuran-ı Kerim’de Allah “Ben sizi eşlerinizle, çocuklarınızla, malınızla ve canınızla deneyeceğim.” Diye dört tane madde koyuyor. Bazen bunların tamamı ile imtihan olanlar var.

Kurtuluş çareleri nelerdir. Ne şekilde kurtulabilir kişi? Önce şunu sorayım, çarpılmamak için ne yapmak lazım? Bunların musallat olmaması için ne yapmak lazım?

Çarpılmamaları için, Allah’ın emir ve yasaklarına uymaları gerekiyor. Mümkünse gusül abdestsiz gezmemek gerekiyor. Daha çok abdestsiz olanlara yaklaşır. Kadınların özel günlerinde vücudun dengesi bozuluyor!
hemen hormonlari sucluyorlar...ne hikmetse...

Kuran-ı Kerimde cinlerden bahseden ayetler.
En’am suresi 100. 128. ayet.
Araf 38
Fecr 27
Saffat 158
Neml 17. – 39
Sebe 12.-14
Saffat 37.- 38
Fusilet 18.-29.-30
Zariyat 56
Rahman a5.- 33.- 35, 36, 37, 38, 39, 41
Cin1-17’e kadar
NAs 1, 2, 3,4, 5, 6, 7. ayetlerinde geçiyor sabittir.

Özel bir şifa ayeti var mıdır?

Şifa ayetlerinin tamamı Fatiha suresinde mevcuttur.
Ayet’el - Kürsi’nin özelliği de yine koruyucu olmasıdır.
Allah cc. Yar ve Yardimcimiz olsun.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Marifet ilminin ötesinde kainatın üstüne örtülen besmelenin sırına ,ruhul emin makamında azalarımızın yaşarken hakkın huzurunda ermektir. .

"O halde siz (insan ve cin toplumu), Rabbinizin hangi ni'metlerini yalanlıyorsunuz?

"Ey cin ve ins topluluğu! Eğer göklerin ve yerin sınırlarından çıkmaya gücünüz yeterse, haydi çıkın! Fakat bir ferman olmayınca çıkamazsınız.
Öyleyse Rabbinizin hangi nimetini yalanlarsınız? Üzerinize ateş kıvılcımları ve erimiş madenler gönderilir, bir yardım da alamazsınız. Öyleyse Rabbinizin hangi nimetini yalanlarsınız?"
(Rahman suresi, 33-36)
 

akmar

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
10 Mart 2014
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Sevgili dostlar ; İçinizden bazı arkadaşlarımın böyle sıkıntılar yaşadığını biliyorum... Fısıltılar halinde sesler duyma ; Belirli tekrarları olan sesler duyma , olmayan görüntüler görme (Hatta namaz sırasında bile farklı görüntüler görülebilir.) Evet Yüce Rabbimiz böyle varlıklar olduğunu söylüyor. Bu sorunlar Cin kaynaklı olabilir belki de olmayabilir. Çeşitli surelerle kendinizi koruyabilirsiniz. Ama bu sorun insanı çok farklı yerlere götürebiliyor. Allah sizleri korusun ama benim çevremde böyle sesler duyarak en sonunda çıldırıp intahar eden bile oldu... Sizden ricam öncelikle sorununuz olduğunu kabul edin . Ve Erenköy ruh ve sinir hastalıkları bölümünden acil randevu alıp doktorunuza herşeyi anlatın . Lütfen doktorunuzdan hiçbir şeyi saklamayın... Evet bu konuda dinde de ilim sahibi alimler var. bundan eminim ama siz siz olun böyle fısıltı halinde olmayan sesler duyuyorsanız. Kendinizi farklı bir varlık hissediyorsanız , olmayan görüntüler görmeye başladıysanız mutlaka ruh ve sinir hastalıkları bölümünden destek isteyin. Garanti olsun diye siz hem bilimsel hemde dinsel destek isteyin.

Ben de böyle sorunlar yaşadım. Allah şahidimdir ki bir çok sureleri uzun bir ara okudum. Hatta bir din aliminden yardım istedim... (Yardım için çok geç kalmıştım) sokakta bir kriz geçirdim. Ve Allah'ü Teala (C.C) demek hale yiyecek lokmam olduğu için beni aileme bağışladı. 3 sene önce yaklaşık 1 ay boyunca hastanede yattım ve 2 senedir tedavim sürüyor. Allah'a şükür ki artık ilaçta kullanmıyorum... Yalnız değilsiniz... Yüce Rabbim sizlere şifa versin... sevgiler ve saygılar...
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
CİNLER İNSANLARI NASIL ALDATIR
Cinler hipnotizma ve trans esnasında, büyü için kullanıldıklarında, ruh(cin) çağırma seanslarında insanlara musallat olabilirler. Bedenimizi beyin vasıtasıyla yöneten ruhu, bedeni veya bir rahatsızlık esnasında ( loğusalık anında, çok sinirli, öfkeli olduğumuz, aşırı duyarlı, hissi olduğumuz anlarda, geceleri aşırı çıplak olduğumuz anlarda ...),beynin yönetiminden uzaklaştırıp vücudun yönetim merkezini ( beyni ) ele geçirmesi ile cin çarpması, cinin musallat olması gibi olaylar gerçekleşir.

Cinler insanları birkaç şekilde aldatabilir :
1- Müslüman'ı ( cahil, bilgisiz olanları) , İslami gayeler görüntüsü altında , o kişinin İslam’a olan yakınlığını istismar ederek kandırır.

Cinler cahil Müslümanlarla falanca evliya, melek deyip irtibat kurarlar. O Müslüman’a yakın gelecek hakkında yalan-yanlış bilgiler getirir, olağanüstü rüyalar gösterir, bazı zor anlarda ona yardım ederler.
Çevresindeki insanların rüyalarına girer ve o saf Müslüman’ın kendini veli, olağanüstü bir kişi zannetmesine sebep olurlar. Hastaları tedavi ettirir, felçlileri yürütmeye başlatırlar. Böylece o cahil Müslüman'ın çevresine insanlar toplamaya başlanır. Cahil insan zamanla kendini gerçekten veli, olgun bir mürşit sayar ve bu sayede bir cin bir insan vasıtasıyla binlerce insana hükmeder.

Cinler böyle durumlarda önce dini emirleri insanlara uygulatır. Namaz, sadaka ... gibi. Sonra asıl isteklerini, gayri İslami emirlerini Müslümanlara uygulatır. İtikatları bozulan Müslümanların tenasühe inanmaları, kendini veli zanneden saf Müslüman'ın mesih, mehdi... zamanla tanrı olduğunun çevresindeki insanlara tanıtılması gibi inançlar yaygınlaştırılır.
 

tozduman

Moderatör
Moderatör
Katılım
2 Şubat 2015
Mesajlar
1,133
Tepkime puanı
8
Cinler cahil Müslümanlarla falanca evliya, melek deyip irtibat kurarlar. O Müslüman’a yakın gelecek hakkında yalan-yanlış bilgiler getirir, olağanüstü rüyalar gösterir, bazı zor anlarda ona yardım ederler.
Çevresindeki insanların rüyalarına girer ve o saf Müslüman’ın kendini veli, olağanüstü bir kişi zannetmesine sebep olurlar. Hastaları tedavi ettirir, felçlileri yürütmeye başlatırlar. Böylece o cahil Müslüman'ın çevresine insanlar toplamaya başlanır. Cahil insan zamanla kendini gerçekten veli, olgun bir mürşit sayar ve bu sayede bir cin bir insan vasıtasıyla binlerce insana hükmeder.

Çok doğru bu yazınız bızzat yaptım :( Ama sonra cok korkup tövbe ettim. Ben ınsanlara ıyılık yapmak ıstedıgım ıcın yapmıştım.

Musallat o kadar kötü bırsey kı ınsanın akıl sınırlarını zorluyor.
Ben gördüğüm bir çok şeyi Allah tarafından o an ıdrak edemıyordum.
O an ıdrak etseydım kesınlıkle aklımı tamamen kaybederdım.
Bılım kurgu hayatı yaşıyorsunuz.
Allah rahmet eylesın.
Abla ben bırsey sormak ıstıyorum.
Benım gıbı bır cok kardeşim var bunların hesabı sorulacak değil mi Ahırette.
Bıze ezıyet edıldı ya gece gündüz senelerımız gitti.
Hayatımız o enerjımız..
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Çok doğru bu yazınız bızzat yaptım :( Ama sonra cok korkup tövbe ettim. Ben ınsanlara ıyılık yapmak ıstedıgım ıcın yapmıştım.

Musallat o kadar kötü bırsey kı ınsanın akıl sınırlarını zorluyor.
Ben gördüğüm bir çok şeyi Allah tarafından o an ıdrak edemıyordum.
O an ıdrak etseydım kesınlıkle aklımı tamamen kaybederdım.
Bılım kurgu hayatı yaşıyorsunuz.
Allah rahmet eylesın.
Abla ben bırsey sormak ıstıyorum.
Benım gıbı bır cok kardeşim var bunların hesabı sorulacak değil mi Ahırette.
Bıze ezıyet edıldı ya gece gündüz senelerımız gitti.
Hayatımız o enerjımız..

Allahu Alem, Allah bilir ben bilemem...
mrhbba..
 

tozduman

Moderatör
Moderatör
Katılım
2 Şubat 2015
Mesajlar
1,133
Tepkime puanı
8
Çok da önemli değil .
Banane kötülük yapanlar dan.
Ben kendi hesabımin peşindeyim :(
Bu ara kötülük görsem aferim diyeceğim o derece hesabimin derdine düştüm :(
 

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
9 Mayıs 2014
Mesajlar
1,176
Tepkime puanı
4
Selamün aleyküm dostlar dost kalanlar;bugün yaşadığım sinir fırtınası sonrası tuğcemin yazdığı, üstteki yazı modundayım bende, beni bu kadar iyi tarif edeceği halimden habersiz kardeşimin, aklıma gelmezdi. Allah razı olsun tuğcecim:)
 

tozduman

Moderatör
Moderatör
Katılım
2 Şubat 2015
Mesajlar
1,133
Tepkime puanı
8
Amin ecmain inşallah. Allah senden de razı olsun ablacigim :)
 

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Katılım
10 Haziran 2011
Mesajlar
709
Tepkime puanı
42
İnsan kendisine cin musallat olduğunu nasıl anlar? Şu haller varsa anlayabilir:[

Uzun süre tuvalette kalmayı istemek, yanlız kalmayı istemek, uyurken birinin dokunduğunu veya baktığını hissetmek, aniden uyanmak, izlendiğini zannetmek, karartılar görmek, değişik korkutucu rüyalar görmek, göğsünde ağırlık hissetmek, sebepsiz sinirlilik hali, enseden başa doğru ağrı gelmesi, vucudun farklı yerlerinde uyuşmalar v.s Tabii bunlar musallat haricinde maddi hastalıklara da işaret edebilir. O nedenle bilinçli davranmak lazım.[

En güzeli, hep korunmak;

Seyyid Abdülhakîm Arvâsî hazretleri buyurdu ki:
Yatağına abdestli olarak, Euzü Besmele okuyarak gir! Sağ yan üzerine kıbleye karşı yat! Sağ avucunu sağ yanağın altına döşe! Euzü Besmele ile bir Âyet-el-kürsi oku! Sonra her biri için Besmele okuyarak, üç İhlâs suresi, sonra bir Fatiha, sonra birer defa Felak ve Nas surelerini oku! Sonra üç defa istiğfar duası, yani (Estağfirullahelazîm ellezî lâ ilâhe illâ hü) oku! Üçüncüsüne (el-hayyel-kayyûme ve etûbü ileyh) ilave et! Sonra on kere (Tevekkeltü alellah ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâh) oku! Onuncusuna (hil aliyyil azîm ellezî lâ ilâhe illâ hü) ilave et! Sonra, (Allahümmağfir lî ve li valideyye ve lil-müminîne vel-müminât), bir kere (Allahümme salli alâ seyyidinâ Muhammed), bir kere (Allahümme Rabbenâ âtinâ fiddünyâ haseneten ve fil âhıreti haseneten ve kınâ azâbennâr bi-rahmetike yâ Erhamerrâhimîn), üç veya on veya kırk yahut yetmiş kere istiğfar yani (Estağfirullahelazîm) ve bir kelime-i tevhid yani (Lâ ilahe illallâh Muhammedün resûlullah) oku!
 
K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Merhaba ben bazen yakinimda olduklarini hissediyorum fisiltilar duyuyorum ve icimde urperti oluyor yasim 21 ama hic korkmuyorum bile cunku Allaha inaniyorum, en guclu olan O.
 
T

Tubisskk

Kayıtsız
Misafir
Korkudan geberiyorum desem yeridir yalnız kalamıyorum 2 çocuğum var fısıltılar duyuyorum, bugün koltukta otururken tam karşıdan tavandan yere toz gibi birşey düştü korkudan kıpırdayamadım bile aynı şekilde mutfaktaydım ve stor perde duvara çarptı açık pencere vs yoktu buna benzer çok olay yaşadım. Çok korkuyorum kendime bir zarar vermekten çocuklarıma birşey olmasından korkuyorum.
 
I

ismaıl23

Kayıtsız
Misafir
tubissk korkmayın bendede oluyor bol bol sureler okuyup üfleyin elinnize ve vücuduna surun ALLAH şifa versin
 
H

HaticeKK

Kayıtsız
Misafir
Kardeşlerim Allah hepimize şifa versin, Allah'a sığınalım..Dualara hayırlara sığınalım..
 
Üst Alt