Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Tatlılar
Ankara Muhallebisi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 34168" data-attributes="member: 1043"><p><span style="color: darkred">Malzemeler</span></p><p></p><p>1lt süt </p><p>1 bardak şeker </p><p>5 kaşık un </p><p>Vanilya </p><p>100gr margarin </p><p>Yarım paket petibör bisküvi </p><p>Çilek sos yada reçeli </p><p>1 paket kremşanti </p><p><span style="color: darkred"></span></p><p><span style="color: darkred">Yapılışı</span></p><p>Şeker ve unu karıştırıp sütü ekleyip pişirmeye başlayın, pişmesine yakın vanilya ve yağı ekleyin öylece pişirin.</p><p>Petibör bisküvilerini rondodan geçirip tepsinin altına serin. pişirdiğiniz muhallebiyi ilk önce kaşık kaşık bisküvilerin üzerine yayın tamamen üstü kapanınca gerisini dökebilirsiniz.</p><p></p><p>İlk hepsini birden dökünce bisküviler topaklanıyor. Soğuduktan sonra kremşantiyi üzerine sürün.</p><p>Biraz dinlendirip dolapta bekletin sonra büyük kareler halinde dilimleyin. Spatula yardımı ile dilimi ikiye katlayın, böylece kremşanti arada kalacak. Üzerinede çilek sos yada çilek reçeli döküp servis yapabilirsiniz...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 34168, member: 1043"] [COLOR=darkred]Malzemeler[/COLOR] 1lt süt 1 bardak şeker 5 kaşık un Vanilya 100gr margarin Yarım paket petibör bisküvi Çilek sos yada reçeli 1 paket kremşanti [COLOR=darkred] Yapılışı[/COLOR] Şeker ve unu karıştırıp sütü ekleyip pişirmeye başlayın, pişmesine yakın vanilya ve yağı ekleyin öylece pişirin. Petibör bisküvilerini rondodan geçirip tepsinin altına serin. pişirdiğiniz muhallebiyi ilk önce kaşık kaşık bisküvilerin üzerine yayın tamamen üstü kapanınca gerisini dökebilirsiniz. İlk hepsini birden dökünce bisküviler topaklanıyor. Soğuduktan sonra kremşantiyi üzerine sürün. Biraz dinlendirip dolapta bekletin sonra büyük kareler halinde dilimleyin. Spatula yardımı ile dilimi ikiye katlayın, böylece kremşanti arada kalacak. Üzerinede çilek sos yada çilek reçeli döküp servis yapabilirsiniz... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Tatlılar
Ankara Muhallebisi
Üst
Alt