Aldatılan erkek

  • Konuyu başlatan çaresizim
  • Başlangıç tarihi
Ç

çaresizim

Kayıtsız
Misafir
Başlığı yazdığımda soracağım soruyu başkasının başına gelmiş bir olay gibi anlatmak istedim ama vazgeçtim. Şu an yazarken bile çok utanmaktayım. Ben 5 Yıllık evliyim. Eşimle benim dünyalarımız çok farklı. Ben Koca gibi bir eş gibi yaşamayı denerim O 5 yıldır ilgi alaka adı altında romantizim v.s. şeyler bekler, iyi kötü 5 yıldır süren bir evliliğimiz var neticede. bu evliliğimiz den 6 aylık bir kızım 2.5 yaşında diğer kızım ve 3.5 yaşında bir oğlum var. 5 yıldır ufak tefek tartışmalarımızda olurdu da onlarda her evlilikte olan kavgalardır. Bir hafta önce eşimin telefonunda toplam 60-65 dakika görüşme yapılmış bir numara gördüm. o numaradan yola çıkarak kendisini sıkıştırdım. ilk başta çocuklarıma aşırı düşkün olmam sebebi ile onların üzerine yeminler edip o telefon görüşmesini inkar etti. Ailesini çağırdım, onlarla beraber anlattıkları çelişkileri söyleyip sıkıştırdığımda itiraf etti. sadece telefonda görüştüğünü ama bir birliktelik yaşamadığı kısmında olayı tıkayıp bıraktı. Bunun hakkı boşamak tamamda bu sürekli çocuklarımı öne sürüp şeytana uydum çocuklarımız anasız babasız kalmasın onların hatırına üçüde bebek bana bir şans ver deyip durmakta çocuklarımı gözümün önüne getirdiğimde dahada çıldırmaktayım. Şimdi diyeceksiniz tek anası babası olmayan çocuklar sizinkiler mi? Amenna değilde şu an beynimlemi düşünüyorum vijdanımlamı yoksa aşırı şekilde saçmalamaktamıyım bilmiyorum.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Selamun Aleykum Hosgeldiniz kardesim..
aslinda oglusum ile tam disari alisverise cikmak uzere iken..
Yazinizi gordum cook uzuldum Aldatılan erkek ,kadin olsun herbirimiz ayni duygu ve hayal KIRIKLIGINI yasariz..

"Eşimle benim dünyalarımız çok farklı. Ben Koca gibi bir eş gibi yaşamayı denerim O 5 yıldır ilgi alaka adı altında romantizim v.s. şeyler bekler iyi kötü 5 yıldır süren bir evliliğimiz var neticede"
uc tane masum ,dunya guzeli evladiniz var...
hele 6 aylık bir kızıniz bebeginiz varmis..
Yani burada Aldatmayi dusunmeden icinde bulundugunuz sart ve kosullari ve bu olaydan etkilenecek olan 3 masum evladinizi bir dusunun..
Af edin beni ama burada Aldatmadan cook esinizin 3 tane cocugun sorumlulugu, bakimi altinda ezilirken...
heleki 6 ay once dogum yapmis birinin dogum sonrasi yasadigi bir deprasyon sonucu ,duygusal boşluktan ileri gelen bir farkli arayis ,kendi ile vicdani arasinda ,
annelik ile kadinlik degerli olma duygusu arasinda bir git gelmeler yasamis oldugunu dusunmekteyim..
Esiniz genc ise 3 cocugun sorumlulugu altinda belki de sizden yeterince de ne duygusal nede hizmet yonunden hic bir destek goremedi ise boyle yanlis bir arayis icine girmis olabilir..
Sakin Aldatmayi savundugumu, destekledigimi de lutfen dusunmeyin.. ama Sizin butun olanlari daha genis bir pencereden gormenizi saglamaya calisiyorum..

Aldatan erkekler ile kadinlarin Aldatma sebebi farklidir..
Kadinlar nicin aldatir duygusal boşluktan ,sevgissizlik, ilgisizlik, yanlizliktan dolayi.. ama Sizin esiniz siradan bir KADIN degil O herseyden once 3 evladi olan bir ANNE -dir !!
Erkek evladi olan anneler cook nadir olarak eslerini fiziksel olarak aldatabilir..neden mi bu da erkek evladi olan annenin psikolojik dusunme tarzidir..

Her Neyse olan olmus mu diyelim bundan sonrasi onemli.. Allah Yardimciniz olsun...
sadece tel ile bile olsa Aldatıldığınızı öğrendiğinizde gitmek mi zor kalmak mı? Ona tekrar güvenebilmek mümkün mü?
iste su an onemli olan bunlardir!!

İlişkide sadakatsizlik durumunda aldatıldığını öğrenen kadın veya erkek için açık ya da bastırılmış öfke kaygı bozukluğu ya da depresyon oluşma ihtimali çok yüksek...
O yuzden ilk once Sakin olun!!Sakinleşin Lutfen..
Cocuklariniz evdeki gerginlik ile onlarin da ruh, duygusal hayatlarini mahv etmeye...
O kucuk masmavi dunyalarini bizim hata ve yanlislarimiz ile karartmaya ,onlari aglatmaya HAKKINIZ YOK!!!

Yazdiklarinizdan Sizin, oldukca vicdanli, mantikli, guclu iyi bir Baba oldugunuza goruyorum..
esinizin yaptigi bu yanlisliktan kurtarmak ve evladlarinizin gelecegi onlarin Allah anali, Babali buyutsun dualarinin kabulu icin istiyorsaniz ilk once guclu olmalisiniz!
Seytan onun ayagini kaydirmis..Sizin nefsiniz ile de oynamasina Lutfen musaade etmeyin..
Benim soyle bir siarim var..Sevdiklerimi Seytana kaptirmam diye...
O yuzden ilk once Sakinlesin ve bu durumu esiniz ile acikca ve samimiyet ile konusun....

Basimiza sepepsiz gibi gelen belalarda inanin kardesim bizim kendi ellerimiz ile yaptiklarimizin da bir etkisi vardir...
Belki olabilir ama bu tip cirkin bir davranisi hak etmedim dediginizi duyar gibiyim..
Kadin akli iste.. saci uzun akli kisa her seyi bir AN lik bazen dusunebiliyoruz..
bazen ufacik bir hatanin ne buyuk sorunlar yaratip bizi de sevdiklerimizide ne kadar zarar verebilecegimizi iste bir An dusunemiyoruz...

Esinizin yaptigi bu cirkin davranis inanin Sizden cook ona kendisine Zarar vermistir...
hem dunyasini hem de ahirettini ,hem ruh halini sarsmis ve sarsacaktir..
ama bazen bir musibet bin nasihattan iyidir unutmayin bunu...
bir anlik nefsin Zevki icin insanin kendini Ruhunu kirletmesi ve o
leke ile butun hayati boyunca vicdaninda bir yuk gibi tasimasi..
ne kadar agirdir kim bilir..

su an sorun peki Ona nasıl artik güvenebilirsiniz?
Evliliğinizi bitirip bitirmeme kararı aslında duygularınızdan çok düşüncelerinize ve inançlarınıza ve evladlarinizin gelecegi ile ilgilidir..

ayrılığı boşanmayı düşünmüyor olabilirsiniz. Ancak şu soruyu kendinize sormalısınız:
Evliligime gerek cinsellik gerekse de duygusal olarak kaldığı yerden devam etmem mümkün mü?
Elbette bu dönemde eşinizin tutumu ve desteği de ilişkinin sürüp sürmeyeceği konusunda netleşmeniz açısından size yol gösterecektir...
bana sorarsaniz Allah RIZASI icin Onu af edin..ve Ona 2. bir sans verin ..bu erdemli davranisiniz yuzunden Allah cc. sizi mukafatlandiracaktir..
Cocuklarinizi annesiz, Babasiz birakmayin.. bir hata, yanlislik yapmis bunun faturasini 3 masum cocuga odetirmeyin..
Cocuklarinizin HAKKINA girmeyin..
ona bir sans daha verinn..insallah O da hatasini anlamis.. cok guzel bir donus yapacaktir..
Onu affetmekten daha buyuk bir intikam da olamaz..
Insanliginizi, vicdaninizi, Babaliginizi gostererek Onun Sizi daha cok sevmesini, baglanmasina, guvenmesine, sarilmasina ,Sizi saymasina vesile olursunuz..
Lutfen her insan kendi kisiliginde hareket eder siz size yakisan sekilde affeden bir Baba erdemi ile hareket edin..
Bir Yuvayi Kurtarmak.. bu herkese nasip olmaz..
Buda Sizin imtihaniniz ..En Cook sevdikleriniz ile imtihan ediliyorsunuz..
bu olanlarin muhakak bir sebebi ve hikmeti vardir...
Belki bizlerin olaylari daha olgun bir sekilde gorebilmek, degisebilmek icin Allah tarafindan bize 2. bir firsat veriliyor..
Kim bilir..
Aldatilan esler intikam almak icin dusundukleri kadar yuvalarini kurtarmak icin dusunselerdi eminin bir cikar Yol bulabilirlerdi..
Allah esinize hidayet versin diye Dua edin kardesim!
Dogru olani yapin....
esini de kendini de kurtarmak icin Allah a yoneldin Ondan yardim isteeyin..
Seytanin yuvanizi dagitmasina oyle kolaayca izin vermeyin...Sakinleşmeyi bekleyin

Mevlâ görelim neyler.Neylerse güzel eyler.
Sen Hakk'a tevekkül kıl. Sabreyle ve râzı ol.
Mevlâ görelim neyler.Neylerse güzel eyler


duaa..
 

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Katılım
22 Şubat 2011
Mesajlar
7,015
Tepkime puanı
423
Bir erkek için çok zor bir durum. Şüphe insanı yer bitirir. Bu olayın kararını vermekte size zaman yardımcı olacaktır. Çünkü hangi olay olursa olsun ilk dönemlerde insan bir çok gel - git yaşar. Bir çok defa karar değiştirebilirsiniz. O nedenle şimdilik aklınıza en uygun şekilde davranmanızı ve zaman içinde olayı kabullenip kabullenememe durumuna göre hareket etmenizi tavsiye ederim. Bir süre sonra muhtemelen kafanızda herşey netleşecek, karar vermek daha kolay olacaktır.
 

birumutsadece

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
14 Ekim 2012
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Allah'ın selamı üzerinize olsun...

Aldatılan erkek sayısı gerek toplumun dejenere oluşu gerekse Dini ve Ahlaki kavramları insanların unutuyor olması bu Aldatılan Erkek kavramının günümüzde çok telaffuz edilmesine sebeb olmaktadır. Sayın hocamın konu ile ilgili detaylı açıklamasını okudum ziyadesi ile memnun oldum. Çocuklar için yapılmayacak hiç birşey yoktur. Ama bu konuda bir ayrıntı dikkatimi çekti. Çelişkili ifadeler olduğu ve sürekli inkar edilip anlatımlarındaki çelişkiler sebebi ile itiraf ettiği. Eğer son dakikaya kadar itiraf ederken bile bazı kapılar kapatılmış ve eşe hala samimiyet çizgisinden aykırı davranıldığı varsayımından yola çıkarsak af edilme ve Gül yüzlü bebeklerin geleceği için erkek bir karar almak istiyorsa kadının bu işlediği günahını bütün ayrıntısı ile üstünü hiç örtmeden erkekğe anlatması gerekmemektemidir???
 

Kimya

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
4 Eylül 2012
Mesajlar
98
Tepkime puanı
0
selamünaleyküm kardesim, haddim olmayarak basimdan gecenleri gözönünde bulundurarak bir kac cümle kuracagim izniniz olursa. 4 yil önceydi ayrildik, ilk dönemlerde herseyi yapabilirim basarabilirim düsüncesi vardi en cokta bende, eski esim daha cok sessiz kaldi bosanma kararima, ama ben israrla kendi hayatimi kuracagim dedim, bircok nedenleri olan kopmus evlilige daha fazla devam edemiyordum , buraya kadar hersey cok net ve anlasilirdi, ama bazen öyle anlar olduki evladima hem anne hem baba olamadim, bunun altinda ezildim ve cogu defa pes ettim ölmeyi düsündüm, 4 yil önce büyük bir istekle aldigimiz bu karar gün geldi pismanliklar icerisinde perisan etti bizi, nedenmi ? cünkü disarisi yalniz yasayan bir kadin icin cok tehlikeliymis, cünkü kadin yaninda kocasi olmayinca bir hicmis, cünkü kadin hic hatasi olmasada toplumun gözünde hep sucluymus, ve daha yazamayacagim binlerce ahlaksiz insanlarin sana gözüyle tecavüz edercesine bakmasi, o kadar cok ezildimki insanlarin bakislarinda, o kacarcasina bitirdigim evliligime iki defa dönmeyi denedim ama ne esim nede ben eskisi gibi degildik birbirimize karsi , cünkü ekmegimiz bölünmüstü bir defa, tekrar birlesemedi, belki ayni kararlilik olsaydi ikimizde olabilirdi ama olmadi. hamdolsun simdi hayatim düzene girdi , calisabiliyorum evladima sahip cikabiliyorum ama yalnizligimin bedelini hala kendim ödüyorum, hemde evladim gözlerimin icine her baktiginda annecigim yeter artik ne zaman bitecek bu yalnizligimiz dedigini hissederek. cünkü bu sürecte olan cocuklara oluyor, eger kücücük bir umut varsa ALLAH rizasi icin birkez daha düsün kardesim, sen erkeksin toplum sana söz söylemez, ama esine ve evlatlarina toplum acimaz, bu acinin altindan kalkabilirim ben, kendi nefsimi daha ön planda tutarim esimde ne hali varsa görsün diyorsan bu senin vijdanina kalmis . eger esin pismansa ve aranizda sevgi en önemlisi SAYGI varsa ona bir sans daha vermeye deger.sonra cok aci seyler yasaniyor ama gel görkü geri dönülmez yollarin sonuna geliyorsun ne care !!!
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Aldatılan erkek sayısı gerek toplumun dejenere oluşu gerekse Dini ve Ahlaki kavramları insanların unutuyor olması bu Aldatılan Erkek kavramının günümüzde çok telaffuz edilmesine sebeb olmaktadır. Sayın hocamın konu ile ilgili detaylı açıklamasını okudum ziyadesi ile memnun oldum. Çocuklar için yapılmayacak hiç birşey yoktur. Ama bu konuda bir ayrıntı dikkatimi çekti. Çelişkili ifadeler olduğu ve sürekli inkar edilip anlatımlarındaki çelişkiler sebebi ile itiraf ettiği. Eğer son dakikaya kadar itiraf ederken bile bazı kapılar kapatılmış ve eşe hala samimiyet çizgisinden aykırı davranıldığı varsayımından yola çıkarsak af edilme ve Gül yüzlü bebeklerin geleceği için erkek bir karar almak istiyorsa kadının bu işlediği günahını bütün ayrıntısı ile üstünü hiç örtmeden erkekğe anlatması gerekmemektemidir???

O yuzden ilk once Sakinlesin ve bu durumu esiniz ile acikca ve samimiyet ile konusun....
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
selamünaleyküm kardesim, haddim olmayarak basimdan gecenleri gözönünde bulundurarak bir kac cümle kuracagim izniniz olursa. 4 yil önceydi ayrildik, ilk dönemlerde herseyi yapabilirim basarabilirim düsüncesi vardi en cokta bende, eski esim daha cok sessiz kaldi bosanma kararima, ama ben israrla kendi hayatimi kuracagim dedim, bircok nedenleri olan kopmus evlilige daha fazla devam edemiyordum , buraya kadar hersey cok net ve anlasilirdi, ama bazen öyle anlar olduki evladima hem anne hem baba olamadim, bunun altinda ezildim ve cogu defa pes ettim ölmeyi düsündüm, 4 yil önce büyük bir istekle aldigimiz bu karar gün geldi pismanliklar icerisinde perisan etti bizi, nedenmi ? cünkü disarisi yalniz yasayan bir kadin icin cok tehlikeliymis, cünkü kadin yaninda kocasi olmayinca bir hicmis, cünkü kadin hic hatasi olmasada toplumun gözünde hep sucluymus, ve daha yazamayacagim binlerce ahlaksiz insanlarin sana gözüyle tecavüz edercesine bakmasi, o kadar cok ezildimki insanlarin bakislarinda, o kacarcasina bitirdigim evliligime iki defa dönmeyi denedim ama ne esim nede ben eskisi gibi degildik birbirimize karsi , cünkü ekmegimiz bölünmüstü bir defa, tekrar birlesemedi, belki ayni kararlilik olsaydi ikimizde olabilirdi ama olmadi. hamdolsun simdi hayatim düzene girdi , calisabiliyorum evladima sahip cikabiliyorum ama yalnizligimin bedelini hala kendim ödüyorum, hemde evladim gözlerimin icine her baktiginda annecigim yeter artik ne zaman bitecek bu yalnizligimiz dedigini hissederek. cünkü bu sürecte olan cocuklara oluyor, eger kücücük bir umut varsa ALLAH rizasi icin birkez daha düsün kardesim, sen erkeksin toplum sana söz söylemez, ama esine ve evlatlarina toplum acimaz, bu acinin altindan kalkabilirim ben, kendi nefsimi daha ön planda tutarim esimde ne hali varsa görsün diyorsan bu senin vijdanina kalmis . eger esin pismansa ve aranizda sevgi en önemlisi SAYGI varsa ona bir sans daha vermeye deger.sonra cok aci seyler yasaniyor ama gel görkü geri dönülmez yollarin sonuna geliyorsun ne care !!!

Allah RAZI olsun...
duaa..
 

birumutsadece

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
14 Ekim 2012
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Çok hassas bir konu bu. Haddimi aşmak istemiyorum. Bir kardeşimiz olaya boşanma açısından bakmış. Ama burada anlatılan konu kadının eşini aldatması. Aldatmak eşe ihanetmidir yoksa çok kutsal olunduğuna inandığımız ANNE lik kavramınamı ihanettir. Kardeşimin anlatmasına göre 5 yıllık evlilik sürecinde zaten problemler varmış. Gögüs geren baba veya annedir bilemem ama çocukları için o evliliği yürütmüşler. Belki de aldatma fiilinin gerçekleşeceği hissedildiğinde boşanılmalı veyahut kadın o filin içine giripte çocuklarının gözünün içerisine her baktığında aldattığı kişi o çocukların babası çocuklarının babasına ihanet ettiğini hatırlamalı ve eşinin ve çocuklarının aldatılmış durumuna sokacağıma boşanayım deyip olayı daha sağlıklı bitirebilmeliydi. Bir itiraf söz konusu. Bu konu ile İslam dininin emri nedir esasında bunuda tartışmak gerekir. Kocasını aldatan bir kadın olunca o nikah dini olarak ne kadar sağlıklı kalabilmiştir. Sen bana ilgisizdin seni aldattım ile başlayan bu çok çirkin fiilin neticesinde erkek aman ilgilenmeyince aldatılıyorum yok olmaz ben bundan sonra ilgileniyimmi diyecek. Kadın yaptığı fiil ile ilgili hala çelişkili ifadelere sahipmiş. Bu çelişki eğerki yuvasını kurtarmak içinse hala bu çelişkinin devam etmesi çok manidar değilmidir. Sonuç itibari ile mevzu çocuksa gerisi teferruattır. Bir kadın ANNE liğini unutup bu bu çok çirkin işi yapıyorsa BABA bu saatten sonra ne yapmalıdır. Bu kadın ANNE liğini unutmuş burada hem fikiriz. Bu saatten sonra ANNE liği 3 çocuk hatta yaşlarına bakılırsa 3 bebek sahibi olupta algılayamadı ve eşini aldatma sıfatına büründü ise (Sebebi ne olursa olsun) bu zamandan sonra ANNE olduğunu nasıl hatırlayacaktır. Eğer bu aldatmanın sebebi ilgisizlik ise Allah yardım etsin gencecik yaşta eşi vefat edip 2 veya 3 çocukla genç yaşta dul kalan ve çocukları üvey baba eline kalmasın diye ömrünün sonuna kadar evlenmeyen kadınlar var. O kadınların eşleri vefat etmiş değil ilgi hiç birşey veremezler eşlerine. O kadınlar ile bu ilgisizlik mevsunun arkasına saklanıp eşlerini aldatan kadınların farkı nedir. Allah şaşırtmasın Allah kötüler ile karşılaştırmasın.
 

meri

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
12 Ekim 2012
Mesajlar
11
Tepkime puanı
0
selamun akeyküm
kardeşim eşine karşı hep şüphe duyup hep içini kurt yiyecekse tekrar tekrar düşün çünkü şüphe adamı mahveder işe gidersin aklın evde kalır telefon çalar acabımı dersin iyi düşün 3 çocuğun var onlar içn al eşini karşına oturun konuşun ona sor ben neyi eksik ettimde böyle oldu de hatam neydi de sana tekrar güvenmem için sebeb söyle inandırır beni de bir şeyler de kardeşim 3 çocuk var, mevlam yar ve yardımcın olsun inşallah.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Aldatan kişi yakalanmadığı sürece davranışa devam eder, sonuçlarını hep düşünür aslında; ama içsel çatışmayı da aşamaz.
Genelde aldatma sonrası vicdani rahatsızlık oluşur. Akabinde de suçluluk duygusu ortaya çıkar...
Ve bir gun gercekler eninde sonunda ortaya ciktigi gibi ciktiginda iki taraf da ve cocuklarda YIKILIR!!!
aldatilan Kişinin yaşadığı duygusal travmayla baş edebilme gücü, problemin çözülebilme ihtimali esine olan güven,
cocuklar var ise ilişkiyi koruma ve kurtarma isteği bu secenekler arasinda kendisini çaresiz hisseder aslinda
çaresiz degil!! çare-Siz siniz...

Önemli olan bitirmek ya da bitirmemek değil, sorunun çözümüdür.
iki halukarde de vereceginiz karar sadece kendimiz degil cocuklarin gelecegi, ruh ve duygusal sagligi da dusunulerek saglikli bir karar verilmeli..
verdiğimiz kararlar imtihanımızdır ..bunu da unutmayin Lutfen...

Aldatılan kişi, her zaman suçu kendinde aramamalıdır.
Aldatmak, bir cinsiyet özelliği değildir. Kişinin yetişme tarzı, çocukluğu, sosyal yapının özelliği, evlilikte veya ilişkiden beklentisi
O an icinde bulundugu sart, kosullar ve ortam ve ic dunyasinda yasadiklari da yaptigi davranisi etkileyen faktorlerdir!!
Allah kimsenin Başına vermesin...Hakkinizda Hayirlisi..
Allah Yar ve yardimciniz olsun..
 

YANLIZIM

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
15 Ekim 2012
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
slm kardesım durumunun cok agır oldugunun farkındayım ama sonuc ne olursa olsun degısmeyen bır gercek var 3 tane gul gibi evladınız var kabullenmesı zor ama bir sekılde evlatlarınana bunun acıklamasını yapak zorunda kalacaksın ozaman ne olacak soyleyebılecek mısın gerceklerı gerceklerı soyledıgınde nasıl davranacak ve ruh hallerının nasıl olacagını ve cokuntulerınınde nasıl olacagını hesaplaman gerek birt oglunun oldugunu 2 kızının oldugunu yazmıssın ileride buyuyecek ve gerceklerı ogerenmek ıstedıklerınde ne dıyecek nasıl acıklayacaksın oyuzden bu olaya bır sunger cekıp kapatman unutmakı dahada kurcalaman senın alehıne daha cok cokuntuler yasamak ıstemıyorsan olayı unut ve esıne degıl cocuklarına bır sans ver bunları haddım olmadan yazıyorum ve benım neyasadıgımı benden ıyı kımse bılemez dedıgınıde duyar gıbıyım ama olan olmus gerı donusu olmayan bır sey yasamıssın yasanmasa guzel olurdu ama unutmakı olmusla olmuse care olmaz allah sabrını artırsın mevlam guc kuvet versın
 

Seyyidahmet

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
23 Ekim 2012
Mesajlar
99
Tepkime puanı
0
Değerli Mümin Kardeşim ... Olumlu Konusmak İsterdim Ama Bir Kere Güvenin Eşine Karsı Sarsılmıstır ... Ne Yaparsan Yap İçindeki Şüphe Hep Olacaktır ... Gerçekten Zor Bir Durum ALLAH C.C Hazretleri Yardımcın Olsun ... Çoluk Çocugun Var Bir Saadetin Var Rabbim
Yarımcın Olsun Cok Zor Bir Durum .... Herkesler Gibi Olumlu Konusmayı Isterdım Gerçekten ... Ama Erkeklik Gururu Ve Erkeklik Saadeti Yokmu Rabbim Yardım Etsin... İçindeki Şüpheleri Atmaya Bak Yuvanı Kurtarmaya Bak .. Senin İçin En Hayırlısı Bu
 

birumutsadece

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
14 Ekim 2012
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
3 tane çocuk için gerçekten güzel şeyler yazmak ister insan ama birde olaya 3 çocuğu olan birisinin sebeb ne olursa olsun neticede ANNE dir. Anne olması bile bu pis ve çirkin işi yapmasını engeleyemediyse bu saatten sonra verilebilecek annelik nedir o üç tane yavrucağa onuda sorgulamak lazım. Çok derin bir konu. Veballi bir konu.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
birumutsadece kardesim bir sey dikkatimi cekti..
Uyeliginiz boyunca 3 adet mesajiniz var ve ucude sadece bu konuda.. Hayirdir.. Yoksa Sizin de mi Caniniz buna benzer bir sekilde YANDI?
verdiginiz cevaplara baktim masallah cok akillica lakin duygu ve moral yazdiklarinizi etkilemis Gel Ve Gitmeler var.. aynen size katiliyorum..
insan oglu sadece dusunceden ibaret degil Duygu, his, Vicdan, Ruhtan da ibarettir...
ve bu kisinin icinde bulundugu sart ve kosulari biz tam olarak bilemeyiz..
o yuzden Ben olsam bunu, sunu yapardim diyemiyoruz cunku O biz degil.. her insan anca icinde bulundugu ortam ve verecegi kararin sonuclarini bilebilir...
O yuzden Sadece Allah cc. Yar ve Yardimcisi olsun..
Çok derin ve Veballi olan bir konu...
ins Bu kardesimiz hepsi icin en HAYIRLI olan karari veririr ..

gecmiste bir Hak Dostu soyle diyordu..
evet zayif iradeli, gunahkar bir kul olabilirim ama Hamd Olsun asla hic kimseyi Gunahima ortak edip hic kimsenin vebalini sirtimda tasimadan HAKKA yuruyecegim...
Bunu diyen insan 54 yasinda engelli oldugu icin hep yanliz yasli annesi ile yasamis olan ve Ruhunu Secdede Rabbine teslim olan bir Hak asigidir...
O yuzden bu tip konularda

Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla…
Velasri innel insane lefi husr
And olsun zamana ki, insan gerçekten ziyan içindedir

İllallezine amenu veamilus salihati vetevasav bil hakki vetevasav bissabr.
Ancak, iman edip de sâlih ameller işleyenler, birbirlerine hakkı tavsiye edenler, birbirlerine sabrı tavsiye edenler başka... (Onlar ziyanda değillerdir).
 

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Katılım
22 Şubat 2011
Mesajlar
9,111
Tepkime puanı
81
birumutsadece kardesim bir sey dikkatimi cekti..
Uyeliginiz boyunca 3 adet mesajiniz var ve ucude sadece bu konuda.. Hayirdir..
Gönül Sızım hocam dikatinizi çeken şey ve kardeşimizin sadece burada 3 adet mesajı olması normaldir, çünkü bu konu kardeşimizin dikatini çekmiş ve cevap yazmak için üye olmuş,tur,
bunu bazen bende yapıyorum mesela herhangibir sitede bir konu dikatimi çekince o siteye üye olup o konuda cevap yazıyorum, bu sebepten dolayı birçok sitelerde üyeliğim vardır,
birumut kardeşimizde benim yaptığım gibi yapmış olabilir kanısındayım:)
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Gönül Sızım hocam dikatinizi çeken şey ve kardeşimizin sadece burada 3 adet mesajı olması normaldir, çünkü bu konu kardeşimizin dikatini çekmiş ve cevap yazmak için üye olmuş,tur,
bunu bazen bende yapıyorum mesela herhangibir sitede bir konu dikatimi çekince o siteye üye olup o konuda cevap yazıyorum, bu sebepten dolayı birçok sitelerde üyeliğim vardır,
birumut kardeşimizde benim yaptığım gibi yapmış olabilir kanısındayım:)

Aynen insanlar,forumda daha cok ilgi alanlari ve dikkatlerini ceken en iyi bildikleri bir sekilde kalplerine dokunan konulara yorum yazmakta...
Mesela Ben insan ve Hayat ile ilgili olanlara daha cok duskunum!

İnsanlara değer vermek, değer verilecek insanları iyi şeçebilmek, insaları kırmayarak onların ruhuna hitap edebilmek, insanlara herşeyden evvel insan oldukları için, insan gibi davranabilmek..
her zaman için, bir gönülü kırmamak adına en mütevazı bir şekiilde, duygularımızı paylaşmak, en güzel bir şekilde yaklaşımlar sergileyerek..Gonul kopruleri kurabilmek!

Hayatı her zaman ciddiye almışımdır. Hiç bir zaman hiç birşeyi boş vermem. Çünkü sen hayatı ciddiye almazsan hayatta seni ciddiye almaz.
Hayat ciddiye alınmayacak kadar basit ve kolay değlldir. Eğer o kadar kolay olsaydı. Herkes mutlu olurdu. İşte hayat karşımızda duran ve en ufak bir hatamızı dahi affetmeyen hayat..
Hayat Tecrubelerine benim icin cok degerli...

ve genelliklede bu konularda Yorum yazar paylasirim..
 
E

Ezik

Kayıtsız
Misafir
Bu degerli kardesimin durmuyla ayni konumdayim neredeyse yalniz esim bana kendi itiraf etti nefes alamiyorum boguluyorum dedi ve sadece telefonla ve msj gorustuk dedi onun yalancisiyim 1 aylik mevzuymus yasamak bile anlamsiz geliyor simdi ben en zorunu sectim ilk baslarda kabullenemedim babasinin evine goturecektim ayaklarima kapandi affet beni diye dusundum. Herkesin bakis acisi degisecek bu cocuklarin annesi vs.vs cocuklarin basi yèrden kalmayacak bizi sadece uzaktan izliyecek bunu ona yapmadim ama ne duygular icindeyim, ceken bilir bir erkek icin cok zor bir duygu kimse bilmez kafam yere egiliyor kendimi resmen ezik hissediyorum, sanki onun cezasini ben çekiyorum gibi duygular icindeyim. Hep neden, niye ne eksigim var diye soruyorum illaki bir eksigim var diyorum, ona da soruyorum sorun bende diyor sen dunyanin en iyi insanisin diyor ama ortada bir durum var, evliliği devam ettirsemde eskisi gibi olmayacak gibi. Zaman gösterecek malesef seviyorum...
 
A

atk

Kayıtsız
Misafir
Hocam sana bu olaylar başından geçmiş biri olarak yazıyorum tek söyleyebileceğim hemen ayrıl. Neden anlatayım, bundan beş yıl önce bende yakaladım telefondaki mesajları, yeminler etti sadece mesajlaşma oldu diye, çocukların hatırına devam ettim ama yıllar sonra aynı iş yerinde çalıştığı bir erkekle aldattı. Telefonuna kurduğum bir yazılımla çıkardım, ölümle tehdit ettim ve her şeyi itiraf etti he yanlış anlaşılmasın öldüreceğimden de değil mahkeme süreci başladı ve hakim beni suçlu buldu. Bu ayrı bir acı ama gerçek acı ne biliyor musun çocuklarına ne söyleyeceğin. Büyüdüklerinde illa soracaklar neden ayrıldınız diye, anlatacaksın anne dedikleri mahlukun nasıl bir karaktere sahip olduğunu öğrendiklerinde...

Bir seneden fazla geçti üstünden it gibi çalışıp kimseye muhtaç etmediğin mahluk gitsin sen kanı beş para etmez biriyle otel odalarında aldatsın. Birde otelin parasını ödesin, bu da yetmiyormuş gibi hakim nafaka bağlasın. Bak kardeşim olaylar ilerde mutlaka bu konuma geliyor sakın affetme en azından telefon görüşmesinde kalmış ilerde bu haltı yediğinde katil olursun yada kafayı yiyecek duruma gelirsin. Ben hala alkol kullanıyorum ki bu olaylar başıma gelmeden önce ağzıma sürmezdim bu acı normal bir acıya benzemiyor altında eziliyorum hala her akşam yastığa kafamı koyduğumda çıldıracakmış gibi olup kalkıp içiyorum boşan hemen.
 
M

Merthan

Kayıtsız
Misafir
Hocam sana bu olaylar başından geçmiş biri olarak yazıyorum tek söyleyebileceğim hemen ayrıl. Neden anlatayım, bundan beş yıl önce bende yakaladım telefondaki mesajları, yeminler etti sadece mesajlaşma oldu diye, çocukların hatırına devam ettim ama yıllar sonra aynı iş yerinde çalıştığı bir erkekle aldattı. Telefonuna kurduğum bir yazılımla çıkardım, ölümle tehdit ettim ve her şeyi itiraf etti he yanlış anlaşılmasın öldüreceğimden de değil mahkeme süreci başladı ve hakim beni suçlu buldu. Bu ayrı bir acı ama gerçek acı ne biliyor musun çocuklarına ne söyleyeceğin. Büyüdüklerinde illa soracaklar neden ayrıldınız diye, anlatacaksın anne dedikleri mahlukun nasıl bir karaktere sahip olduğunu öğrendiklerinde...

Bir seneden fazla geçti üstünden it gibi çalışıp kimseye muhtaç etmediğin mahluk gitsin sen kanı beş para etmez biriyle otel odalarında aldatsın. Birde otelin parasını ödesin, bu da yetmiyormuş gibi hakim nafaka bağlasın. Bak kardeşim olaylar ilerde mutlaka bu konuma geliyor sakın affetme en azından telefon görüşmesinde kalmış ilerde bu haltı yediğinde katil olursun yada kafayı yiyecek duruma gelirsin. Ben hala alkol kullanıyorum ki bu olaylar başıma gelmeden önce ağzıma sürmezdim bu acı normal bir acıya benzemiyor altında eziliyorum hala her akşam yastığa kafamı koyduğumda çıldıracakmış gibi olup kalkıp içiyorum boşan hemen.
Allah sabır versin ama hakim seni nasıl haksız bulabilir. Aldatma olduğunda suçlu taraf aldatandır. Sen olayı belgelerle ispat etmedin mi veya şahitler yokmuydu.?
 
Üst Alt